Лидл 126 - Априлско-ваучерна

• 101 847
  • 1 587
  •   2
Отговори
# 135
ТелешкиТе бургери, които хвалехте,  изобщо не ни харесаха, солени и с много подправки,  добре че взех само една тарелка.

# 136
  • Русе
Течният сапун от XXL опаковката на гъстота как са? Като тези от литър ли? Благодаря!
Има течен сапун ли? Как съм го пропуснала в брошурата? На 2,99 ли е?
Не знам с каква гъстота са тези, за които питаш, но съм купувала XXL с маслина и беше гъст.

# 137
Пяната за килими и дамаски има ли я? Пратих моя мъж и не я намери.

# 138
  • софия
Някой ползвал ли е влажните кърпички за стъкло, които са в брошурата от тази седмица?

# 139
  • София
Като се споменаха мокри кърпички, при вас има ли от малките пакетчета по 33 ст.? От доста време ги няма при нас, а са много удобни за чанта и раница.

# 140
Като се споменаха мокри кърпички, при вас има ли от малките пакетчета по 33 ст.? От доста време ги няма при нас, а са много удобни за чанта и раница.

Преди касите няма ли ги? При нас стоят там. Другаде май не съм ги виждала.

# 141
# 142
  • София
Няма нито на касите, нито в кашонче при другите мокри кърпи.
А, при Хепи имало. Значи, ще търся друг магазин. 

# 143
  • Велико Търново
И при нас си ги има по касите. Точно на тях се чудя кой ги купува, тъй като на мен ми миришат кофти.

# 144
При нас има и при салфетките.
ТелешкиТе бургери, които хвалехте,  изобщо не ни харесаха, солени и с много подправки,  добре че взех само една тарелка.
Блек ангъса ли? Странно, на мен не ми бяха солени, а подправките таман. Ако съм знаела, щях да изям и вашите Grinning

# 145
Как приготвяте телешките бургери к люфтета

# 146
Директно мятам на грил тигана.
Пробвала съм и да ги пека (не готови, а от кайма), но не ме впечатлиха. Ако е със сос и т.н., сигурно ще е по-добре.

# 147
  • Велико Търново
Не залепват ли на грил тигана? Взех си и аз и се чудя как да ги правя, за да са оптимално не мазни. Мислех си на скара върху тава и във фурната, за грил тигана не се бях сещала.

# 148
Ние телешките бургери ги правим на грил тигана и не залепват.

# 149
Ми моят тиган е с тефлон, не залепват. Е остава там нещо, ама нали се измива. Освен това ти пак можеш да си сложиш малко олио, няма да станат твърде мазни. Не знам, тия специално бяха толкова лесни, само слагаш, след 2-3мин обръщаш и това е. Нямаше излишно мазно, нямаше сухота, перфектни.

Общи условия

Активация на акаунт