Лидл 126 - Априлско-ваучерна

• 101 859
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 165
  • Мадрид / София
Аха, пазиш в тайна информатора 😂

# 166
Редовно ме питат, аз всеки път казвам, че не получаваме и пак не получаваме. 

# 167
Доволни ли сте от нутрибулета от Лидл?Благодаря

# 168
Вероятно е коментирано, но аз да попитам - почистващата биоразградима паста с гъба W5 за какво се ползва, кое и е различното от други почистващи препарати и струва ли си да се купува? Също така съм хвърлила око на акумулаторната метла Vileda, но се чудя заслужава ли си, има ли някой, който ползва такава?

# 169
Здравейте!
Ние купихме външната батерия обаче първо беше без заряд като я отворих. Второ май е дефектна. Стои да се зарежда вече половин ден и мига само първата чертичка. Нищо не се променя.
Харесаха ми Холандските вафли. До бисквитките не съм стигнала. Има хубави фурми без костилка - тези за 4 лв./200 гр.
Бургерите стават чудесни на грил тиган или плоча за печене. Добавки и гарнитура по вкус.

# 170
Вероятно е коментирано, но аз да попитам - почистващата биоразградима паста с гъба W5 за какво се ползва, кое и е различното от други почистващи препарати и струва ли си да се купува? Също така съм хвърлила око на акумулаторната метла Vileda, но се чудя заслужава ли си, има ли някой, който ползва такава?

Аз по една година ползвам. Главно за детски рисунки. И за нещо мръсно - като разлея. 

# 171
Дали ще има пак седмица на чистотата този сезон, или това е целият асортимент до есента?
толкова чаках пяната за мебели и сега купих някаква друга, еми трета вече купувам от друга марка и няма аналог Лидълската.
Как се пита Цонче, Монче, или къде ?

# 172
Ще ти каже да следиш брошурата...Мончето.
В сайта има форма за контакт...

# 173
Ще ти каже да следиш брошурата...Мончето.
В сайта има форма за контакт...
Аз замислям пъклен план- да пиша там, дето казваш и да изкажа суперлативи и искрено разочарование, току виж, че ми изпратят армаган. Или е много нахално ?

Вчера купих бисквитките с масло, които показвахте, уж чийз да правя, еми така ги напънах, че...
Няма чийз сега.

# 174
Аз като питах за граха...само тел.ми поиска Joy

# 175

Аз по една година ползвам. Главно за детски рисунки. И за нещо мръсно - като разлея. 
Да разбирам, че не е за замърсена печка или баня, примерно? Така ли?

# 176
  • На морето!
Търся си кремчетата Пистачо с натрошени лешници и никъде вече ги няма, сигурно добрата фея на стройните бедра ме пази от прегрешения.
И хоп, с това признание се записвам в новата тема. Регистрирах и бележка за почивка, сега ще си купя и почистващи препарати и ще съм съвсем в тренда.

# 177
Те кремчетата с шам фъстък бяха единствените БЕЗ натрошени лешници в тях 😃 Само бадемовият  и лешниковият бяха с парченца лешници вътре. Шам фъстъкът си е паста. Идеален е за сладки. Но свърши ужасно бързо. Дано пак пуснат.

# 178
Някой от спечелилите ваучер да е получил имейл от НАП, да напомнят за подаване на декларация за доходите?

# 179
Как приготвяте телешките бургери к люфтета
В уреда за горещ въздух, вярно е че не са сухи, но със сигурност няма да повторя покупката. Ще похваля обаче замразената скумрия, днес отидох за още, но явно и други са я оценили и нямаше нито един пакет, та даже и табелата я нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт