Пазаруване от H&M (30) ➤ Април 2019

• 48 457
  • 967
  •   1
Отговори
# 855
То за тия ментоси...патък какъв. ?Ще трябва да поръчаш май май допълнително....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 856
Ааа, стига ми на мен толкова, че да не фалирам 😁. Ментовите като материя много ми приличат на промазания, дето го хвалех тази сутрин.
П.п. Талията му я меря толкова, 33.5 см едностранно

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 12:24 от fenyx

# 857
момичета някой да има тази пола?

# 858
  • Пловдив
При мен никъв дългуч не фаща  Crossing Arms #2gunfire

Брада...как се отписа?

# 859
Влизаш в профила в МОИТЕ НАСТРОЙКИ

Редактираш

# 860
  • Бургас
При мен никъв дългуч не фаща  Crossing Arms #2gunfire

Брада...как се отписа?
Отгоре вдясно си кликвам на МОЯТ ПРОФИЛ и после:
Скрит текст:

После пак така си се абонирам пак директно от там. Пробвах на 2 профила - много стар и сравнително нов - само на стария се получи. Още ми е активен дори дългуча, ама ме е яд че изтървах едни долнища, дето отидох да ги диря в реала, че 3 за 2 да взема, ама нъцки. В магазина основно малки номера и от плътните ватирани долнища, а аз исках от съвсем тъничките в ярко синьо, в червено, нещо по-свежичко, но хич и не са "чули" там даже за такива разцветки Frowning1

П.С. И Тета е пуснала снимки и указания, но оставям и моите, че едните са за телефон, другите за компютър Wink

# 861
9947 вече не става

# 862
  • Пловдив
Не ще...ама и няма да го мъча.От снощи пробвам за едни тъпи боти. Angry

Дари не става щот беше до 10ч.

# 863
От последния профил, направен вчера, дългуча още хваща. Без отписвания и записвания.

# 864
  • Бургас
От последния профил, направен вчера, дългуча още хваща. Без отписвания и записвания.
А на когото не му се прави стотния нов профил, може и да се възползва Wink

# 865
Нещо много ми е познат този магазин на снимката, чудно кой ли е? Joy

# 866
😂😂😂 Исии, какво да се прави като все натам ни тегли. Засега все още се намират прилични неща там, все изместват конкуренцията при мен поне....

# 867
А на когото не му се прави стотния нов профил, може и да се възползва Wink
Написах го като вариант за тези, при които не се получава с отписване и записване при стария профил. Не съм съветвала да се прави нов стотен профил.

# 868
Не разбирам новата политика на Хм да има рядко намаления. Така стоката си седи, после излизат дрехи от преднишни сезони на намаление и си хващат прах. Всеки мята в любими и чака код....
Ето пуснаха един стабилен код и всички се спукаха да поръчват... даже такива като мен се и поуляха..
Та не им разбирам политиката, не не и не мога да схвана логиката им.

# 869
О, аз логиката им хич не я търся. Търся само нЕкоя бъг.....

Общи условия

Активация на акаунт