Пазаруване от H&M (30) ➤ Април 2019

• 48 467
  • 967
  •   1
Отговори
# 840
Тогава според мен би трябвало този, който показах да става. На мен усещането на самата материя ми е много приятно, но за всеки е различно, разбира се. Даже толкова ми хареса, че се оглеждах за нещо подобно, та... скочих на детско 😁

# 841
  • Бургас
Да кажа само че на един акаунт се отписах от бюлетина, после пак се абонирах и дългуча ми се хвана. 2 поръчки пуснах с него и с 9947. Сега отново ми се хващат двата кода заедно... Приятен бъг Grinning  
P.S. Трето нещо пуснах така и продължава да се лови комбинацията...

# 842
Гледам, че дава оставащо време 54 Мин, май офертата ще е до 10:59 ч наше време
Bradata 🤗, 👍🏻, става и на най-стар профил, да си жива и здрава! И сега пак ще се глася, ужас, направо вече съм за терапия 😝

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 10:18 от fenyx

# 843
  • Варна
На мен ми хвана и двата кода ,но когато направих 50 лв ,иначе не ставаше newsm78
Да не би нещо съм изпуснала? ooooh!
Има още 37 минути...

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 10:30 от Velina_p

# 844
Изгодни момчешки пижами по 7.99 в ненамалените, май е пропусната цифра в цената. 

# 845
  • Бургас
Гледам, че дава оставащо време 54 Мин, май офертата ще е до 10:59 ч наше време
Bradata 🤗, 👍🏻, става и на най-стар профил, да си жива и здрава! И сега пак ще се глася, ужас, направо вече съм за терапия 😝
Феникс, да, точно на един от най-старите профили го пробвах това отписване директно от опциите в самия акаунт, почти веднага пак се абонирах и така и не спира да действа дългуча заедно с другия код. Нищо не ми трябваше уж освен дънки, ама тъй като не си харесах, си пуснах рокле, а на дечко яке и 2 шапки. Дотук спрях, ама изкушението е голямо така Stuck Out Tongue Grinning

# 846
Стигам до извода, че да се спра трябва да изтрия всичко що е в любими и да отварям сайта/приложението... веднъж в годината 😁

# 847
  • Бургас
Да кажа само че на един акаунт се отписах от бюлетина, после пак се абонирах и дългуча ми се хвана. 2 поръчки пуснах с него и с 9947. Сега отново ми се хващат двата кода заедно... Приятен бъг Grinning  
P.S. Трето нещо пуснах така и продължава да се лови комбинацията...

Благодаря bradata !

Току що поръчах по указания начин.

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 10:44 от Белл

# 848
Не мога да влезна от сутринта в сайта.

# 849
Благодаря, че споделихте за врътките с кодовете. Пуснах 4 поръчки, даже хванах едно кожено яке, което дебна отдавна, излезе на супер цена Simple Smile

# 850
  • Варна
И аз благодаря ,пуснах отново моята поръчка само че с двата кода и стана суопер цена.
Предната ще я откажа. Hug

# 851
как не ви прочетох по-рано с тия кодове.....

# 852
Кодът стои още, опитайте може и да хваща  Simple Smile
Благодаря и аз на момичетата за споделеното. Не бях поръчвала много отдавна, но днес се възползвах Simple Smile

# 853
Както бях стабилна в 6ч....после тъй се хързулнах с поръчките, чееее....се потроших направо...тц..тц...Joy

Не знам Гошето като дойде подир 4-6 дена...да не се гледаме смутено Rolling Eyes

# 854
Не се ядосвай, аз като четох, та две поръчки набутах 😅, иначе щях да ги спестя, а то все се изкушаваш така.
Пристигнаха детските ментови панталони, за които писах малко по-назад и успях да се напъхам в тях ( в инд. сайт талия са дали 67.5 см, но имат еластан, не съм мерила със сантиметъра колко е обиколката).
Да похваля тези сандали за деца супер леки са и подметката е гъвкава https://m2.hm.com/bg_bg/productpage.0608761001.html

Общи условия

Активация на акаунт