Звездни компромати - Април'19

• 236 610
  • 2 574
  •   1
Отговори
# 2 370
  • Gotham City
И на мен на Анджелина интервютото не ми се вижда истинско.

А тази Меган да ми е толкова рядко антипатична женица, просто не е истина, дори не разбирам, кое точно в нея ми е толкова противно.

Джони Деп е брилятен в работата си, в моите очи поне, няма слаба роля

# 2 371
Много ми е симпатична Мегън. В муцунка, не като държание.

# 2 372
Муцунка на божа кравичка Laughing
Това не й харесвам, фалшивито излъчване.

# 2 373
Аз не мога да повярвам още, че Хари се ожени за тази статистка. Мислех, че ще е някоя руса и белички графиня, може и не графиня, а само богата. На снимките около кралицата щяха всички да блестят, човечеството да им се възхищава. А сега тая Мегън е като камериерка на снимките.
 Майка ти и баща ти затова ли те отгледаха такъв юнак, бе Хари?

# 2 374
Според теориите на конспирацията в съответната тема, Мегън отдавна е родила, но крият бебето.

Това за да не омаловажи рождения ден на кралицата ли?

# 2 375
Аз не мога да повярвам още, че Хари се ожени за тази статистка. Мислех, че ще е някоя руса и белички графиня, може и не графиня, а само богата. На снимките около кралицата щяха всички да блестят, човечеството да им се възхищава. А сега тая Мегън е като камериерка на снимките.

Брех, Барбарело, ти не беше ли много възвишена в другата тема?!! Какви са тия обиди към непознати хора...

# 2 376
А и РД на Луи.

# 2 377
  • Чужбина
И на мен ми прилича на камериерка. Но в случая не е важна толкова външността, колкото държанието. Нея хич я няма. На нивото на плеймейтка е.

# 2 378
Не външността, ами излъчването. Толкова е непринцеско.

# 2 379

То пожене баща му се е скъсал да го отглежда. Що за приказки, че ако била бяла, руса и богата е щяло да ѝ се възхищава човечеството, а понеже е мургава=камериерка??? Чарлз като е всичко от гореописаното да не би да се е държал добре с Даяна, пълен боклук и той, ама кралски. Ако Даяна ви е пример изобщо за нещо не бихте били с такива предразсъдъци относно цвета на кожата.

Аз пък харесвам Меган чисто визуално 10 пъти повече от Кейт, държание не мога много да коментирам и двете са обвързани с такива протоколи, че не мисля, че нещо е естествено там. Не съм  ги и гледала и слушала много.

П. П. Нито Мегън, нито Кейт са принцеси.

# 2 380
Джони Деп бил еднодневка! Де да бяха всички еднодневки такива като него, вече 35 години прави филми и хората го гледат! Някои хора като говорят, не се чуват какви ги плещят.

Гледала съм всички филми с негово участие, имаше 2-3 добри роли, а останалите отчайващи филми, които приема последните да речем 10 години доказват, че е еднодневка и не е сериозен актьор, а просто човек търсещ лесни доходи на гърба на късмета си да изиграе 2-3 добри роли Simple Smile Някой го сравни "великия талант" на Джони Деп с Мел Гибсън - ами аз нямам мнение за Мел Гибсън, но поколението на майка ми го смятат за много секси мъж. Джони Деп също беше секси. Но за мен актьорство и сексапил не са синоними, сори.

# 2 381
Сравнението с Мел Гибсън беше по линия на рускините, не за талант.

# 2 382
Аз смятам, че Мегън е молила Ходжа да направи магия и Хари да й е верен до гроб. Време е Венета да разкрие истината и да освободи този красавец от това мулатско холивудско бреме.

# 2 383
Може ли само да попитам (не се заяждам, просто наистина не знам) какво толкова е направила и казала Мегън, че да дразни така? Повечето мнения, които чета тук акцентират на тена ѝ, което за мен си е чист расизъм. И Грейс Кели е била холивудска звезда, защо Мегън се принизява до плеймейтка и обслужващ персонал наистина не разбирам.

Скрит текст:
На ма да се говори, обаче много принцеско звучи. 👌🏻

# 2 384
Идеята, че хората не харесват Мегън заради цветът на кожата й, е малко повърхностна.
Мегън не я харесват, заради двуличието, прахосничеството и нежеланието да се държи като член на кралското семейство. Това няма нищо общо с произхода й.

Общи условия

Активация на акаунт