🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 81

• 28 589
  • 727
  •   1
Отговори
# 240
Е, к’во Зорница сега ще ходи като цветарка да дава съвети на цялата болница, тя защото е цъфнала и вързала 😃😃
Нали знаеш - понякога е по-лесно да помогнеш на друг, отколкото на себе си.

Лора, Лора.........

# 241
Шш, моля ви поне да говори на другите, че да разберем какво й се случва  на Зорница, че иначе е пълна мъгла.
Зорница е терапевт, Цонев - кондиционен треньор Grinning

Перличке, щото го обича Лорчето. Wink

# 242
  • София
Евала на Лора, ако иска да стигне отново до сърцето на Мазов не трябва да имат тайни, дори и такива за шефското място.

Какво и е на Зорница, говорех по телефона и не слушах. Още страда за аборта ли? Нещо подобно ми се счу.

# 243
Абе тия малоумни ли са, докога ще ни пробутват идентични сцени от предни сезони? Просто съм възмутена, толкова пък да не могат да са оригинални, взеха вече да преписват сами от себе си си Scream Joy

Роси, да, страда за аборта.

# 244
Моски, за сцената на Кая и Христо ли? Защото за първи път някоя сцена ми напомни на друга от минал сезон Grinning

# 245
  • София
Сцената на Кая и Христо едно към едно изкопирана от разговорът на Марио и Зорница, когато Тони беше болен.
Отвратително, наистина това вече е подигравка.

# 246
  • София
Кая много ме дразни къде се вре сега, а и изначално никога не съм я харесвал, нито актрисата, нито героинята и.
Лоа още обича Мазов. Двамата заедно винаги е интересно да се гледат, получава им се в каквито и сцени да ги хвърлят  Laughing
Банков май ще изпадне в депресия. Христо ужасни неща му каза и не, не е прав. Не е виновен Банков за случилото се.

# 247
Май Мазов го е застигнала еректилната дисфункция. Grinning Забравил е човекът как, обаче някои чувства може да се окаже, че не е забравил.

Добре, че Лора не му каза, кого Ина иска да сложи на негово място. Това, че му издаде за опасността да го махнат беше достатъчно.

# 248
Пълна творческа немощ, такова неуважение към зрителите, нямам думи................ Sad Sad Sad 

Майче освен сцената на Кая и Христо и думите на Зорница към Кая бяха от монолога й към Марио след изнасилването.

А за Кая - нямам думи, колко души трябва да и кажат малко да се поспре и да мисли .........

# 249
  • Пловдив
Кръстева пак ли пи...?
Наистина вече разтягат локуми Close

# 250
Кръстева пак ли пи...?
Наистина вече разтягат локуми Close
Не е пила, беше си сложила спирта, само за да усеща миризмата, защото я успокоявала.  Алкохолът вече само го мирише. Grinning

А Кая можеше да спести интимностите и да мине само с няколко думи или мълчание. Беше ми нелепо в такъв момент да се държи така.

# 251
Моски, за сцената на Кая и Христо ли? Защото за първи път някоя сцена ми напомни на друга от минал сезон Grinning
Да, Майче. Репликата "искаш ли да помълчим?" е специфична, колко хора предлагат на други да седят и да мълчат. Не е реплика от рода на "как си", "справяш ли се" и т.н. Смешно е и нелепо да я вкарат в диалог отново, а пък отговора на Христо, че иска да крещят, е просто дъното на неспособността им да измислят нещо оригинално. Оставаше и само да покрещи и да се разплаче и тогава аз щях да ревна Joy

Кая е мега неадекватна в момента.

# 252
  • София
от мирисането до пиенето границата е много тънка. Wink
и какво се обвинява пък Кръстева, все едно тя е виновна за двустранната пневмония гарнирана с отслабената имунна система на детето. Не можела да го спаси?? Алоууу спасила много други деца с навременни диагнози. Ама драми да има.  ooooh!
Аз се чудя как може Милошевица да пише такива тежки сценарии за собственото и дете в реала и да го снимат накачурено с тези тръби и пр. Тия са някакво семейство Адамс, заклевам се.  Sick

# 253
Аз се чудя как може Милошевица да пише такива тежки сценарии за собственото и дете в реала и да го снимат накачурено с тези тръби и пр. Тия са някакво семейство Адамс, заклевам се.  Sick
Ти остави това, ама не мога да си представя как му обяснява какво да прави, как да се държи като болен и всички тия подробности. Акъл има ли тая жена?!

# 254
  • Берлин
И аз гледах днес. Ми...то какво да кажа. Зорница се остригала и дзен-помъдряла. Божкеее..Христо ми се видя някак задебелял и антипатичен в разговора с Банков. Кръстева драматизира. Лора и Мазов са винаги супер заедно и си го има. Мазов е жив Илийчо от ДЖ. Кая целувайки ли мълчи? Малееее...още по-зле е работата

Общи условия

Активация на акаунт