🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 81

• 28 588
  • 727
  •   1
Отговори
# 255
Май Мазов го е застигнала еректилната дисфункция. Grinning Забравил е човекът как, обаче някои чувства може да се окаже, че не е забравил.
Да не се притеснява, бившата ще оправи положението. Да пита Пешо Joy

# 256
Ужасно е, просто.

Много ме натоварват сцените с Пепе. До сега на всякакви гадости се нагледахме, обаче това ми идва в повече, горкото детенце. 😞

# 257
  • Пловдив
И аз гледам Ицето охранен...ама май е от 2 пъти по-голямата униформа Stuck Out Tongue Winking Eye виси му като подарена.
Огнянова е нямам думи...

# 258
Поне разбрахме Мазов защо толкова злобен станал Joy
Галето много нагло.
Надявам се Пепе да го излекуват бързо, защото много ме натоварва. Как може един щастлив да не оставиха? И как изобщо им дойде на акъла за своето дете такава история да развият

# 259
Огнянова си наваксва за миналите две седмици, че я нямаше с куп мъдри съвети. Animal Joy Cat
По-зле може ли да стане с Пепе? И направиха Кая много отчаяна, че при такава ситуация се натиска все пак на Христо?!?!!?!?

# 260
  • Берлин
Допълвам се- Милошеви в моите очи са не само безидейни и жалки,но...абе направо извратеняци. Страхотна история за синчето, извратени хора

# 261
Галя днес отново се показа колко е нагла. Прави сцени пред Грънчарова, гледа я лошо и втренчено заради едно яке. Ами няма право, точно пък тя, дори и да се е осъзнала относно Пешко и изневярата с Орлин. Хубаво й го каза Петър в промото, време беше някой да й го каже.

# 262
  • София
Знам, че повечето да “влюбени” във Вергов, но това неговото шепнене, тази опечелена физиономия и жален шепот направо ми бърка в здравето. Чудя се чия е гениалната идея да го карат да играе по този начин???!!!

Галя поне започна да се осъзнава, че е извършила голяма простотия и дори депресията, в която е изпаднала не я оправдава.

За преден път епизодът е пълно разочарование. Ако не беше хубавата компания в темата щях да съм теглила чертата на сериала. То и сега върви за фон, но определено ми създава повече негативна емоция, отколкото позитивна и разтоварваща.

# 263
  • София
Много се надявам Петър да натрие носа на наглото Гале - така бавно и полека да й разкрие какво знае и да й бие шута накрая. Ама, едва ли.
Кая е просто безумно досадна с този влажен поглед, идва ми да й обърша два шамара и да си ходи. Миналия сезон рева непрестанно за нещо - майка, любов, работа. Сега пак реве. Аман от нея.

# 264
Едно признание от Карамазов.... 😆😆😆

# 265
  • Пловдив
Ти да видиш! Нямам думи Close

# 266
Изгледах епизода с превъртане, че иначе не се трае. Много зле.
Някои актьори, които тук не бива да се критикуват, изобщо не впечатлиха с играта си.
Огнянова не е същата героиня, която гледахме преди. Да се взимат с Врабчев направо, и без това прехвърчат искри там.
Много други герои са жалки.
И сцени повтаряме вече. Явно само ние помним.

# 267
  • Берлин
Доне,шо така? Ми критикувай. Поне в темата да се случва нещо интригуващо,че в сериала няма шанс

# 268
Да помрънкам и аз.Ама и Карамазов се изказа!Ако не са лекарите с усложнените животи кой ще ни спасява,и то го казва човек,който в момента има проблеми и го лекуват.Понякога се дрънкат глупости,само да има действие в инста.
Това с Хинова и Мазов ми беше малко в повече.Не можаха ли само да се погушкат и да си поговорят.
Банков докога с този гробовен глас,а какъв глас има!
И Кръстева и тя,какво драматизира.
Огнянова(прощавайте фенки),но ми прилича на мъж с тази визия,и то млад мъж,който раздава съвети Simple Smile
Галя е нагла-да,знаете ли че жените които изневеряват са най-ревниви към мъжете си ?!
Кога,кога ще се случи нещо позитивно в този сериал,питам аз!!

# 269
И аз гледам филма заради темата тук. Скучен, муден и глупав е. Вие сте приятна компания и ми е интересно да ви чета.

Банков два шамара отнесе и не реагира. Очаквах и трети от Карагьозов.
Зорница е грозна и не ми харесва.
Мазов и  Лора ме кефят.

Общи условия

Активация на акаунт