🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 81

• 28 589
  • 727
  •   1
Отговори
# 270
Амбър, Банков таман беше живнал с гласа си и сега пак го пратиха да говори от отвъдното Ill

Зорница днес имаше функцията не да ръси съвети, а да разберем какво става с нея. И стана напълно ясно, че кълца косата си в отчаян опит да забрави миналото си - аборта, изнасилването. Тая жена е видимо на дъното, затова изглежда като излязла от концлагер. Щотои нея като другите я лекува любовта Joy

# 271
Имах очаквания, че тази вечер ще започнат развръзките, но уви. Сцените с Пепе вече не ме натоварват, отегчителни са и ги превъртам.
Лора и Мазов дежавю̀.
Някакви хаотични диалози.
Подстригването на Огнянова, повторение на Виолета, същия аргумент - повратен момент, ново начало и т.н.

# 272
Това си го пазех за специален случай. Друга Диана и да видите, че нашата Диана можеше и по-драстично да си резне косицата и да сте доволни от това, което имате Wink Joy

# 273
Ни любов, ни излекуваха някой...даже трябваше новата болница да я кръстят "Храма на обречените" Mask

# 274
Умрях от скука тази вечер.
И въпреки, че съм една от влюбените във Вергов осъзнавам, че и той вече не може да спаси тая тъпотия.
Имам чувството, че мога да напиша доста по-интересна история сутрин докато пътувам (полу-заспала) към работа в метрото....

# 275
Москита,добре го каза и за отвъдното и за концлагера Grinning
И някой по напред дето каза ,че униформата била като подарена,разсмяхте ме.
Каквито иска драми нека си измисля Милошевица,не мож' ми развали настроението Simple Smile

# 276
Папурче, ми не ми харесват и това е. Карамазов в сцената на Христо и Банков след операцията ми беше неубедителен. Очаквах силна сцена, а въртях очите. Харесвам го - в телевизията, в театъра ми е голямо удоволствие да гледам, обаче в ОЖ - не.

Скарването на Христо и Банков е изсмукано от пръстите. Никаква идея.
Мазови бяха комични, но в лошия смисъл.
Огнянова не знае какво иска и какъв й е проблема.
Галя нагла до безобразие, опитва се с агресия да компенсира дивия си страх.
Кръстева пак ли ще се пропива? Докога? Няма ли да ни покажете нещо изцеление, лекуване с любов, това онова?
Цонев не съм видяла нещо да директорства в тоя сезон. Банков беше къде къде като директор.
Кая...офф...Неда поне е готина, харесвам я.

Едно хубаво нещо - хареса ми играта на Пепе тази вечер.

# 277
Aко това са критериите на Kарамазов, започвам да имам опасения, че и ДГ ще се окаже силно прехвален.
Чудно ми е дали Mилошеви са готови на всичко за единия рейтинг или наистина си въобразяват, че вкарвайки собственото си дете в тази роля, това е върха на професионализма.

# 278
  • Берлин
Не са ли споменавали в някое интервю? Нали това е творческият им похват да разясняват какво са имали предвид,че иначе не става ясно

# 279
# 280
Силно подозирам, че Дарина ще намери приспивателните в джоба на Христо и ще се нагълта с тях, не ни ги показаха случайно, а Христо ми е малко вероятно да прибегне до тях.

# 281
Направо тръпки ме побиват от творческите похвати на милошевци...досега не се сещам на някой герой да му се е случило нещо хубаво и да не са му го изтръгнали до корен. Сега с това детенце ми се струва, че нещо наистина им хлопа централно.

# 282
Силно подозирам, че Дарина ще намери приспивателните в джоба на Христо и ще се нагълта с тях, не ни ги показаха случайно, а Христо ми е малко вероятно да прибегне до тях.

Това с успокоителните наистина ми се вижда глупост, да ги предлага лекар на друг лекар като ментови бонбони и защо , колко хора имат близки в критично състояние , аз самата съм била в такава ситуация и през ум не ми е минало за хапчета. Освен да се молиш и вярваш в добрия изход ,друг правилен ход няма .

# 283
  • София

И аз се зачудих дали това няма да е удобен начин да се отърват от Дарина.

# 284
Аман от драма, все си мислех, че този сезон ще бъде ако не интересен, то поне приятен за гледане. Къде ти. Само гадости и измъчени хора. Никой не ми е убедителен, толкова добри актьори, а няма грам живец в тия сцени. А за сина на Милошеви няма да коментирам, вие сте го казали. Да си набуташ собственото дете в такъв сюжет, само за да покажеш колко велик актьор може да стане от него един ден, е просто пошло.

Общи условия

Активация на акаунт