🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 81

• 28 613
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
Да е много щастлива Ирина!

# 151
И Жекова с братята, явно Коко си е подобрил успеха в училище 😀

# 152
  • София
Това момче е много симпатично, отиват си с Ирина. Да са живи и здрави!

# 153
Много се радвам, че си е подобрил успеха, но се изприщвам от това, че пак ще го гледаме, дано е пораснал и малко да е обръгнал с актьорската игра.

# 154
Много се радвам, че си е подобрил успеха, но се изприщвам от това, че пак ще го гледаме, дано е пораснал и малко да е обръгнал с актьорската игра.
Това твоето на безпочвен оптимизъм ми прилича вече Joy
Обаче има и по-лош вариант. Аз появата на Коко все с Васко я свързвам, та направо съм готова да преглътна актьорските му способности, стига да не се налага да гледам любовните драми на Магда с последния FlushedJoy

# 155
Ауу, то Васко, то Здравко, то Цонев. Могат да запълнят цял сезон само с Магдините вълнения Joy

# 156
Сакън,не давайте такива идеи,моля Joy

# 157
Анонс за седмицата: Борба за надмощие и задкулисни игри в „Откраднат живот: Любовта лекува“

https://nova.bg/accents/view/2019/04/08/246446/%D0%B1%D0%BE%D1%8 … 1%83%D0%B2%D0%B0/

Напрежението около болестта на Пепе ескалира в челен сблъсък между доцент Банков и доктор Карагьозов

Един от най-интересните и редки медицински казуси ще бъде представен в новите епизоди на „Откраднат живот: Любовта лекува“. С помощта на вирус лекарите в „Св. Анастасия“ ще спасят човешки живот, предотвратявайки тежко онкологично заболяване. „Човешки живот ще бъде спасен чрез парадокс – с помощта на вирус ще възникне спонтанна регресия на болестта на пациент. Това, което може да наречем чудо, е свързано с уникалното взаимодействие на медицината с човешкото тяло“, разказват от екипа на най-успешния български медицински сериал.

Борбата за надмощие в болницата ще продължи със задкулисни игри, а при някои от лекарите ще прерасне в явни сблъсъци. Напрежението между доцент Банков и Христо Карагьозов ще ескалира, достигайки до преки обвинения. Несигурността в бъдещото състояние на Пепе ще върне доцент Банков към най-тежките му спомени, които ще изникнат в откровен разговор с професор Цонев. Доктор Хинова ще се превърне в жертва на доцент Мазов и машинациите му срещу Ина Фотева. Флашката с компрометиращи кадри ще се превърне в ябълката на раздора, а ползите от нея ще бъдат дивиденти за някои от силните личности в болницата.

Ще се справи ли Пепе с битката за живота си? Как ще се развият отношенията между доцент Банков и доктор Карагьозов? Ще научите в новите епизоди на „Откраднат живот: Любовта лекува“ от вторник до четвъртък в 20.00 ч. по NOVA. 

# 158
  • София
Да разбирам, че с пневмонията Пепе ще се излекува от рака. newsm78

# 159
Бре, бре, в тази болница ще лекуват Joy Ще имаме медицински казус Hands Clap

# 160
Интересно за флашката.... да не би Ина да е такава патица, че да я е оставила на лаптопа?!?

# 161
  • София
Явно Мазов ще се докопа до нея. Ина много загубена я правят, ако е оставила флашката на бюрото си.

# 162
Интересно за флашката.... да не би Ина да е такава патица, че да я е оставила на лаптопа?!?
  Мисля ,че я сложи в кутия на бюрото си и Мазов видя това.

# 163
  • София
Ако можем да се уповаваме на източника на вдъхновение за Милошева - Анатомията на Грей, можем да предположим, че това ще е мозъчна операция. Вчера гледах (гледам старите сезони) как неврохирург инжектира вирус в мозъка на пациент, за да предизвика регресия на агресивен тумор. Simple Smile За това предполагам, че това лечение няма да е за Пепе, а друг пациент и героят ще е Табаков Wink
Може би е чисто съвпадение, но все пак ми направи впечатление. Надявам се обаче нашите да са  проявили малко повече творчество.

Много щастие и разбирателство пожелавам на Ирина и съпруга и

# 164
Роси, то имаше и друг случай, в който излекуваха едно дете чрез инжектиране на деактивиран вирус на СПИН, но предлагам да не стигаме чак дотам Grinning

Мен от анонса ми стана любопитно най-вече кои се борят за силните личности на болницата Grinning

Общи условия

Активация на акаунт