🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 81

• 28 592
  • 727
  •   1
Отговори
# 225
Искам Дона да е част от сценаристите, ако може поне главен.

# 226
Искам Дона да е част от сценаристите, ако може поне главен.
Kissing HeartKissing Heart
Ох, и аз Grin
Благодаря.

# 227
Тук в темата прочетох, че Вергов има ангажименти и ще напуска сериала.  Вероятно скандала е във връзка с това. Да се скарат двамата и Банков да напусне. Друго не ми идва на ума.

Много плоско, ако го използват като оправдание.

Човек, и то със сериозна професия, не си напуска работата току така, защото се е сдърпал с другарчето.

# 228
Не бе  станалото с Пепе трябва да изрови раната на Банков относно смъртта на дъщеря му, да разберем как той не си е простил и не може да намери покой и тн., за да може след това да се излекува, лекувайки Пепе и да възвърне душевния си мир. За целта трябва да се гърчи от чувство за вина, а Христо да налива масло в огъня.

# 229
Принципно е така.
Всеки човек на мястото на Банков би се рязяждал от вина. Не е заразил нарочно Пепе, обаче е съвсем човешко да се обвинява.
Да се пита не е ли усетил дори най-малките симптоми, да се упреква, че били контакт, да се надява всичко да се оправи.
Ако стане най-лошото, как се живее с тази мисъл?

Христо също се опитвам да го разбера. Преминава през ужасно изпитание, няма по-тежка болка за един родител.
 Не бива да вини Банков, обаче си давам сметка, че на негово място е съвсем нормална тази реакция.
Волно или неволно Банков е причината Пепе да се разболее. Колкото и да сме широкоскроени, когато детето ти страда, целият свят ти е крив. Особено пък виновника.

# 230
Не бе  станалото с Пепе трябва да изрови раната на Банков относно смъртта на дъщеря му, да разберем как той не си е простил и не може да намери покой и тн., за да може след това да се излекува, лекувайки Пепе и да възвърне душевния си мир. За целта трябва да се гърчи от чувство за вина, а Христо да налива масло в огъня.
Ако това е замисълът - много тъпо и плоско, според мен. Всъщност по този начин изобщо не виждам как ще се затвори такава рана, смятам че друг беше начина да намери душевен мир. Но явно само за тази недомислица им стига времето, щом Вергов ще напуска, а миналия сезон Банков го мотаха и пропиляха времето, в което можеше да се засегне тази линия.

# 231
Ох, Банков пак почна с гробовния глас... 🙄

А Галя продължава да наглее, направо й се възхищавам Grinning

# 232
  • София
Ама Зорница е кошмарна в момента. Как се е харесала така, не разбирам.
Галето май разбра, че Петре знае.

# 233
  • София
леле, каква е тази прическа на Огнянова, не и отива според мен ама никак, уф. :о

Ама тази Фотева сериозно мисли да направи Лора завеждащ отделението при положение, че има доказан корифей като Мазов, който е и доцент. Това ако наистина стане и Мазов не напусне ги признавам за най-големите идиоти.  ooooh!

# 234
Зорница май хубаво си е починала. Още по-нова прическа, операция, раздаване на съвети на колегите. Grinning Добре стои косата й, не е зле.

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 22:03 от yanitsa.s

# 235
Аз не мисля, че косата й в момента има за цел да я прави красива. Кореспондира много добре с общото й състояние, за което разбрахме от разговорите.

# 236
Е, к’во Зорница сега ще ходи като цветарка да дава съвети на цялата болница, тя защото е цъфнала и вързала 😃😃

# 237
Е, к’во Зорница сега ще ходи като цветарка да дава съвети на цялата болница, тя защото е цъфнала и вързала 😃😃
Не бе, замества Кръстева, нали тя е заета с Пепе сега. Joy Aко не може да помогне на себе си, поне на другите да опита. Grinning

# 238
хаххах Мазов, Мазов

# 239
Лора защо е такава пуйка? Close

Общи условия

Активация на акаунт