🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 81

• 28 586
  • 727
  •   1
Отговори
# 285
  • Берлин
Или да покажеш колко си над нещата и предан на работата си. Извратено е

# 286
Силно подозирам, че Дарина ще намери приспивателните в джоба на Христо и ще се нагълта с тях, не ни ги показаха случайно, а Христо ми е малко вероятно да прибегне до тях.

И аз се зачудих дали това няма да е удобен начин да се отърват от Дарина.

нали им е много розово тоя сезон, дайте да утрепем още някой 😬😁

# 287
Това е любовно трепане Joy Розово-оптимистично Joy

# 288
Историята с Пепе и разтягането й в доста епизоди губи тежестта си, вместо интересна, става досадна. А и на всички ни е ясно, че ще го спасят. Сценаристите ако пишат жестокости не се бавят и удрят директно- изнасилването на Зорница, мъртвото дете на Ина.

# 289
викаш те умират от любов... 😂

# 290
Огнянова не знае какво иска и какъв й е проблема.
Ами Зорница не иска нищо, това е истината. Тя иска да е сама, да забрави, но това последното май не се получава никак. Иначе да е сама успява. А проблемите са й много и тя много добре си ги знае. Примирила се е с тях, знае, че не може нищо да промени. Решила е, че щастието не е за нея, макар че според мен тя се надява да й се случи.

# 291
  • София
Силно подозирам, че Дарина ще намери приспивателните в джоба на Христо и ще се нагълта с тях, не ни ги показаха случайно, а Христо ми е малко вероятно да прибегне до тях.

И аз се зачудих дали това няма да е удобен начин да се отърват от Дарина.

Утрепват Дарина, за да възкръсне любовта между Христо и Кая.
Или не, за по-интересно, Дарина ще си посегне на живота и Христо, защото нали е мъж, ще се върне при нея от съжаление, а Кая отново ще е изоставена и ще страда.

# 292
Утрепват Дарина, за да възкръсне любовта между Христо и Кая.
Или не, за по-интересно, Дарина ще си посегне на живота и Христо, защото нали е мъж, ще се върне при нея от съжаление, а Кая отново ще е изоставена и ще страда.
Дарина после ще се опита пак да се утрепе и ще успее. Христо ще се върне в Света Анастасия при Кая, но тя ще е сгодена за друг. В момента, в който той се върне обаче, тя ще почне едно колебание кого иска - сцени в асансьора, в метрото, на моста и тн.

# 293
Историята с Пепе и разтягането й в доста епизоди губи тежестта си, вместо интересна, става досадна. А и на всички ни е ясно, че ще го спасят. Сценаристите ако пишат жестокости не се бавят и удрят директно- изнасилването на Зорница, мъртвото дете на Ина.
Абе не е съвсем така. Я си спомни Виолета - колко епизода боледува и се бори, а пък колко епизода умира... Joy

За Пепе няма съмнение, че ще го спасят, това май не е драма за никого от зрителите. Но другите драми покрай тази болест направо не подлежат на коментар. Simple Smile

# 294
  • София
Хахаха, Доне, а годеникът ще го изпратят в Св, Кирил, болницата на зарязаните мухльовци, които го играят заместители (цитирам по памет).
На мен ми е чудно Тасев и Ина дали живеят заедно. Значи хвърлиха бомбата със се**а с Темелков, Борис разбра и от тогава напълно забравиха за тази история.

# 295
Ооо, Перла, драма е. Във фейсбук заплашвали, че ще спрат да гледат, ако убият Пепе. Един рев пада...

# 296
Вече няколко пъти чета ,че всички са ви неубедителни и достигнах до прозрението,че който влезе в този сериал и губи таланта си Simple Smile"Тримата тенори" са жив пример!

# 297
  • Берлин
Аааа,Амбър,виж Шопов как се разигра. Simple Smile))

# 298
Кои са тримата тенори - обърках се Joy

# 299
На мен ми е чудно Тасев и Ина дали живеят заедно. Значи хвърлиха бомбата със се**а с Темелков, Борис разбра и от тогава напълно забравиха за тази история.
Борис нали я остави и после каза на Банков, че няма къде да се прибере. Днес като ги дадоха по отделно двамата  сякаш нямаше и помен от случилото се, изглеждаха съвсем нормални или просто вглъбявайки се в работата се опитват да не мислят за това.

Доне, мисля че става въпрос за Вергов, Карамазов и Владо Пенев. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт