Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 6
Здравейте, имам проблем с медицинското ми. Бях в КАТ и от там ме върнаха, защото нямам изходящ номер. Казаха ми да отида до регистратурата на ДКЦ-то ми. Отидох там и ми казаха, че не могат да направят нищо и че само лекарят ми може да го напише. Звъннах му, тъй като той не е на смяна(защото както винаги си тръгва, когато прецени) и той ми каза сама да си го напиша или утре да дойда той да ми го напише. Обяснява ми, че в КАТ не били гледали това и също така ми каза някакви си 3 цифри, които да ги напиша. Ако някой знае какво точно представлява изходящият номер, моля да ми помогне? Благодаря!

# 1
  • над кукувичето гнездо
  • Мнения: 6 795
Когато се завежда документ в деловодство се поставя пореден номер и дата, обикновено върху мокър печат с формат за входящ/изходящ номер, който се записва и в база данни, дата и подпис на деловодителя. Може да не е в печат, а да е ръкописно въведен с химикал. Обикновено се слага в горен десен ъгъл на документа. Това е начин да се проследи официалния път на даден документ. Без този номер може да се счете, че документът не е заверен и няма тежест, или е фалшив.

Общи условия

Активация на акаунт