ОКТОМВРИйски мами 2019 - тема 3

• 23 628
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
И аз си ходя още на работа, но от юни мисля да си пусна отпуска, защото при нас лятото няма особено какво да се прави, основно дремем там, а пък имам доста натрупани дни.

# 631
На мен ич не ми се работи, трябва да ви кажа, ама като се налага Rolling Eyes

# 632
На мен ич не ми се работи, трябва да ви кажа, ама като се налага Rolling Eyes
Хаххаха е и на мене така Grinning ама пък в нас като седя и само чета БГмама и глупости, ще си ходя докато мога.

# 633
Надинчо, все си е коремна операция. Да, по-щадяща от стандартната, но със същите рискове и нужда от възстановяване. Ако ще си при лекар опериращ така-супер, разбира се е по-добрия вариант.

На мен много ми се ходи на работа, но както е тръгнало, майчинството ми ще стартира в 29 гс.

# 634
Смятам да работя до края на 6ти месец като тогава ще пусна и отпуска и ще обуча човек,сега съм в 5ти все още се чувствам добре е разбира се не е като първите месеци но все пак ще избутам,но всеки ден отида ли на работа виждам всяка колежка да ме гледа в корема дори някои не смеят да ме питат директно и се питат една друга дали съм бременна,усещам че вече не ми се общува с никой,после коментираме че обществото се затваряло и как няма като всеки гледа да се бърка в  живота на другия...pampers, защо майчинството ти ще стартира толова рано?Знаете ли дали може да се ходи на плаж в по големите месеци?

# 635
  • Пловдив
Ох, 3 месеца нито повръщам , нито нищо и сега вече 4ти месец от време на време повръщам. На вас случва ли ви се? Особено сутрин. Пия една чаша вода и ми става тежко и айдеее...чудя се дали да говоря с лекар или да го приема.за нормално. Предишната бременност един път не повърнах...а как ядях!

# 636
Аз съм така до 3ти месец чуесно тук там сутрешно гадене влезнах в 4ти и направо стана ужас и сутрин и вечер гадене сутрин понякога и повръщане,говорих с лекаря ми каза ми че е нормално имало жени до 9ти месец така,изписа ми хапчета но аз не ги взех защото не е нещо което да не мога да изтърпя:-)

# 637
pampers, защо майчинството ти ще стартира толова рано?Знаете ли дали може да се ходи на плаж в по големите месеци?
Тук нямаме такъв болничен като в Бг и когато си зле стартира в 29 гс. Дори майки с безпроблемна бременност могат да избират кога точно искат да излязат по майчинство в периода 29-40 гс. 

Няма никакви проблеми да ходиш на плаж. Първото ми е с термин септември, родено в морски град и най-любимото ми беше да си изкопая дупка в пясъка и да легна по корем😂 с плодов коктейл в ръка. Разбира се, не бива да е между 12 и 16 часа.

# 638
  • Враца
Момичета, подарявам дрехи за бременност!
Ръст около 160 см, тегло около 65 кг.
Спортни /има панталони и блузки, както и 2 туники/
Ако проявямате интерес, пишете ми на лични.
Имайте предвид, че ги предавам само лично, в гр. София, кв. Лагера.

Успех с бебчетата!!!

# 639
Момичета, подарявам дрехи за бременност!
Ръст около 160 см, тегло около 65 кг.
Спортни /има панталони и блузки, както и 2 туники/
Ако проявямате интерес, пишете ми на лични.
Имайте предвид, че ги предавам само лично, в гр. София, кв. Лагера.

Успех с бебчетата!!!

Привет! Писах на лично ако случайно няма други желаещи, аз съм съвсем наблизо 🙂 Само че аз май не мога да получавам съобщения, сега уж гледам настройки от сайта и не мога да разбера защо 😅

# 640
  • Враца
Плитчица, блокирала сте получаването на лични съобщения и не мога да Ви пиша.
Пишете ми телефон или имейл на лично съобщение, за да се разберем.

# 641
  • София
Привет! Писах на лично ако случайно няма други желаещи, аз съм съвсем наблизо 🙂 Само че аз май не мога да получавам съобщения, сега уж гледам настройки от сайта и не мога да разбера защо 😅
Отблокирах ви съобщенията.
Отивате в Профил, Настройки, Лични съобщения и махате или слагате отметка пред " Блокиране получаването на лични съобщения."

# 642
  • Враца
Мерси, Ан Мари.
Вече писах. Peace

# 643
  • Пловдив
pampers, защо майчинството ти ще стартира толова рано?Знаете ли дали може да се ходи на плаж в по големите месеци?
Тук нямаме такъв болничен като в Бг и когато си зле стартира в 29 гс. Дори майки с безпроблемна бременност могат да избират кога точно искат да излязат по майчинство в периода 29-40 гс. 

Няма никакви проблеми да ходиш на плаж. Първото ми е с термин септември, родено в морски град и най-любимото ми беше да си изкопая дупка в пясъка и да легна по корем😂 с плодов коктейл в ръка. Разбира се, не бива да е между 12 и 16 часа.

Памперс, ти къде си? Аз съм в Австрия и тук също има условия за излизането в болничен преди срока на майчинство. Всички условия са сериозни, но мисля да се класирам по първото от 12 и да отида на комисия. След юли просто не знам как ще се нося на работа и с всички тези зарази сред децата, на които преподавам пък още по-зле...току виж ме хване някоя шарка и не искам да го мисля.

# 644
Здравейте, при БХС кое се гледа- първичния или изчисления риск,че нещо не разбирам

Общи условия

Активация на акаунт