Дерматологични лаборатории Avène предлагат оптимална защита за кожата от слънчевите лъчи

Слънчевите лъчи ни даряват със здраве и щастие, но не бива да забравяме за правилната слънцезащита през цялата година. Кожата на бебетата и малките деца се нуждае от изключително високо ниво на защита от слънцето, тъй като е много по-тънка и деликатна от тази на възрастните. През 2018 г. Eau Thermale Avène разработи новия Réflexe solaire SPF 50+ за бебета и деца - оптимален фотопротектор с филтърна система, покриваща широк спектър UVB-UVA лъчи с максимална фотостабилност.Nature Sunny Минимум слънцезащитни филтри, с дълготрайна стабилност и ефикасност, предлагащи оптимална защита от UVB И UVA лъчи.
Nature Sunny Антиоксидантен комплекс (Пре-Токоферил + Тиалидин), за глобална клетъчна защита.
Nature Sunny Термална вода Avène, призната със своите успокояващи, антииритативни и омекотяващи свойства.


Reflexe Solaire SPF 50 + за бебета и деца е формулиран без силикони и не съдържа аромат, за максимална толерантност при чувствителната детска и бебешка кожа. Текстурата е приятна и лесна за разнасяне, без лепнещ и мазен ефект, подходяща за лице и тяло. Леката и практична опаковка в джобен формат ви позволява да е навсякъде с вас.

Слънцезащитните продукти от Eau Thermale Avène са с широк спектър на действие срещу UVB- UVA лъчи, съдържат минимум химични филтри, с доказана фотостабилност на формулата, висока толерантност, тройна защита на кожата от вредните слънчеви лъчи, без съдържание на полемични съставки, не съдържат силикони*, водоустойчиви са и отговарят на Европейските стандарти.

Дори оптималната слънцезащита не може да спре на 100% UV лъчите! Никога не излагайте малки деца и бебета на пряка слънчева светлина. Избягвайте излагането на слънце в часовете между 11:00 ч. – 16:00 ч.Посете страницата на Avene във Facebook
Последвайте Avene в Instagram

Последна редакция: ср, 24 апр 2019, 11:43 от Редактор**