Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • Публикувана: 18 апр. 2019, 17:20 ч.
 • Последно мнение: 18 май 2019, 21:55 ч.

Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 382

 • 22 484
 • 738
 •   1
Отговори
 • Пловдив
 • Мнения: 26 091


 

Енгин Акюрек, "Най-добър актьор" 2015 - МФД Сеул


Енгин Акюрек "Най-добър актьор" 2015, Номинационен медал ЕММИПРЕВЕДЕНИ ЕПИЗОДИ
ПРЕВЕДЕНИ ЕПИЗОДИ

ПРЕВЕДЕНИ ЕПИЗОДИ

(1 eп)  (2 еп)  (3 еп)  (4 еп)  (5 eп)  (6 еп)  (7 еп)  (8 еп)  (9 еп)  (10 еп)  (11 еп)  (12 еп)  (13 еп)(14 еп)  (15 еп)  (16 еп)  (17 еп)  (18 еп)  (19 еп)  (20 еп)  (21 еп)  (22 еп)  (23 eп)  (24 еп)  (25 еп)  (26 еп)  (27 еп)  (28 еп)  (29 eп)  (30 еп)  (31 еп)  (32 еп)  (33 еп) (34 еп)  (35 eп)  (36 еп)  (37 еп) (38 еп)  (39 еп)  (40 еп)  (41 еп)  (42 еп) (43 eп)  (44 еп)  (45 еп)  (46 еп)  (47 еп)  (48 еп)  (49 еп)  (50 еп)  (51 еп)  (52 еп)  (53 еп)  (54 еп)  (55 еп)  (56 еп)  (57 еп)  (58 еп)  (59 еп)  (60 еп)  (61еп)  (62 еп)  (63 еп)  (64 еп)  (65 еп)  (66 еп)  (67 еп)  (68 еп)  (69 еп)  (70 еп)  (71 еп)  (72 еп)  (73 еп)  (74 еп)  (75 еп)  (76 еп)  (77 еп)  (78 еп)  (79 еп)  (80 еп - Финал)


ЕДИН СНИМАЧЕН ДЕН ЕНГИН - ИСТОРИЯ НА УСПЕХА
АКО БЯХ ОБЛАК с български субтитри

Karayılan/Черната змия - с български субтитри
ВАЖНО: НА КОЙТО МУ Е ТРУДНО ДА СЕ ОРИЕНТИРА-ДА ПИШЕ НА ЛИЧНИ.


ДОБРЕ ДОШЛИ В ТЕМАТА

# 1
 • Мнения: 17 719


Честита Нова тема

# 2
 • Мнения: 18 794


Ако молитвата, е ваш призив към Бога, тогава интуицията, е разговор на Бога с вас.
Майка ТерезаБлагодаря за новата и хубава тема. smile3525 smile3525

Чакам вече хубави новинки. Heart Eyes

# 3
 • Мнения: 17 719


Момичета  Two Hearts
Нова тема за Енгин -
нека да запълним и нейните странички
само с хубави неща!
Предстоят ни и едни от най-красивите
пролетни празници,
така че настроението ни ще е на ниво!
Очакваме добри новини за Енгин,
свързани с предстоящите презентации
на филма и книгата в Латинска Америка.
Въобще очертава се една прекрасна и
вълнуваща пролетна тема!

За всички нас -
настроение и усмивки!# 4
 • Мнения: 18 794
Heart Eyes

"............................ Той ме заразява с радост и тъга едновременно, които оставят нещо смислено след себе си у мен. ........................................................."
НОРА

Heart Eyes


 Heart Eyes

# 5
 • Пловдив
 • Мнения: 26 091


Добре заварила и аз в новата тема.
Да си я харесаме - ето и двата варианта на форума:


1. Стара версия:2. Нова версия:

# 6
 • Мнения: 17 719


Колко е хубаво когато имаме нови снимки.
Когато нямаме - колажи. Все е нещо.

# 7
 • Мнения: 18 794


"Недей ми разказва за безоблачни дни!
Не ми обещавай лазури и слънца!
.......................................................
Аз водя през бурите скръбта под ръка,
защото съм собственик на лошото време!
..............................................................
/Богомил Райнов/

# 8
 • Пловдив
 • Мнения: 26 091


Да подсладим началото на темата.

https://elwekalanews.com/%D8%B4%D8%B9%D8%A8%D9%8A%D8%A9-%D8%A7%D … GZbUbPjVBER2YBNu0

В арабския сайт elwekalanews от 16 април 2019 в раздел "Хора на изкуството". Автор Далия Мохамед:


Както в Испания, Латинска Америка и арабския свят, турската звезда Енгин Акюрек стана популярна фигура във Франция след премиерите на "Каква е вината на Фатмагюл?" и "До живот", а след огромния интерес на сериалите там, Франция поиска още един сериал с Енгин Акюрек "Мръсни пари и любов", който скоро бе закупен и ще се излъчи от 16 май по novelas tv.Турската звезда Енгин Акюрек е единственият турски актьор, на който към момента са се излъчвали три сериала във Франция, но въпреки отдръпването му от турската драматична сцена, неговото международно присъствие е все още присъстващо и влиятелно, и популярността му нараства извън Турция ден след ден.

Наистина Енгин Акюрек заслужава този поразителен успех, той е представител на специален стил и е един от най-силните звезди на Турция, уверен в себе си, уверен в себе си актьор, който и за миг не допуска играта му да бъде просто представление.

Според турската журналистка Оя Доан, актьорът Енгин Акюрек е актьор номер едно извън Турция и най-популярният в света.

Не само това, но и сериалите му са най-продаваните в чужбина и това е ясно дефинирано след представянето на "Каква е вината на Фатмагюл?" в Испания, лидер на дневните и седмични излъчвания.
Турската звезда става много популярен във Франция, след превъзходния му успех в ролята на Керим в сериала „Каква е вината на Фатмагюл?“, този герой, който завладя сърцата на милиони зрители, докато това възхищение на личността надхвърли степента на привързаност и се превърна във феномен, доминиращ зрителите по целия свят, където и да се излъчва "Каква е вината на Фатмагюл?", той се превръща в едно от най-популярните имена сред новородените в Испания след излъчването на сериала. Там даже решиха в Испания да се излъчи повторно сериала "Каква е вината на Фатмагюл?" и да я представят отново в испанската версия. Те гледат турската драма от любов към забележителния дует, който ще остане трайно в съзнанието на зрителите, независимо от това, колко години са минали от Керим и Фатмагюл.Керим, който открива в любовта си към Фатмагюл начин да живее, след като е шокиран от това което е направил, където продължава да наказва себе си, обвинява себе си и носейки тази вина, която драматично засегна зрителя и го накара да го потупа по рамото, което беше разкъсано от болка и съкрушена вина, ние също бихме искали да можем да го подкрепим в скръбта му станала част от него.Неговата роля в телевизионния сериал “До живот”, който също така беше показан наскоро във Франция под името “За Живот”, също е много въздейсваща, не по-малко от ролята му в телевизионния сериал КВФ, където той превъплащава характера на д-р Дааан, който се оказва между нощта и деня. Той бе осъден на смърт, докато не умре в затвора заради това, което никога не е правил. Да прекара живота си в затвор за нещо, което никога не е извършил, всичко заради привързаност към любимия човек, където нейният приятел от детството се е забъркал в неприятности убивайки баща й, за да се отърве от него и се ожени за нея.Енгин демонстрира трансформацията на характера на човек, който е толкова наивен, толкова нещастен, че изглежда като човек без сърце и чувства, мъж, изпълнен с болка и загуба на всичко, което притежава на неговата възраст, на младостта си, на бъдещето и на честта си. Неговата репутация и свобода, както и неговата любима и  синът му, изразявайки своя шок и неразбиране на това бедствие, висящо около душата с трагично мълчание и болка, изпълва душата и същността до такава степен, че той не се радва на свободата, която получава след 11 години несправедливост и лишаване от свобода без вина, каква е ценността на невинността сега, опитвайки се да намери смисъла да продължи да живее след всички тези тежки загуб. Да откриеш, че решението е само отмъщение за всичко, което го е наранило или е участвал в неговата вреда, независимо дали той е този, който е бил замесен в това отвратително престъпление или неговата любима, която го е изоставила не му вярваше, не оценяваше страданието му, липсата на доказателства или лъжесвидетелят, който живее живота си и в който по-късно се влюбва, за да получи нов шок и да получи нова рана в сърцето си, която все още кърви.

И накрая селиалът "Мръсни пари и любов", в който турската звезда е представен като полицай в ролята на Йомер Демир, който не нарушава закона в работата си и не се смята над закона извън кръга на задълженията си, достоен служител, заслужава да му се направи статуя и да го поставим във всяка спалня с нас.
Полицай, който е готов да даде живота си, за да достигне до истината, любовник с най-голяма гордост и съвест, който защитава любимата си по различни начини и стои до нея, въпреки гнева си, следовател, който се отказва от професията си, за да задоволи любимата си и е открил че отказът от професия е грешка. Най-хубавото, което правеше бе, че Йомер Демир е модел на мъж, който всички жени желаят.Заслужава да се отбележи, че турската звезда в момента играе в турските киносалони с последния си филм "Една любов, два живота", който постигна голям успех и донесе много високи доходи, достигайки до над 8 милиона турски лири, който ще бъде представен/излъчен по света под името "Съдба" от MADD Entertainment и той/Енгин, получи специалната награда АЙХАН ЪШЪК за кино и театър.


# 9
 • Мнения: 18 794


"Части от секундата и вечността стават взаимозаменяеми, когато се намираш във властта на някакво дълбоко преживяване."
Джонатан Коу, английски писател

# 10
 • Стара Загора
 • Мнения: 159
Добра вечер,момичета! Благодаря и аз за новата тема. Хайде вече да получим добра новина,време му е на Енгин да се захване с нещо ново.Прекрасна статия за Енгин и творчеството му!Благодаря ви за всичко,което помествате в темата. Здрави да сте!

# 11
 • Пловдив
 • Мнения: 26 091


Керим: Защо този тип се взира в мен?

И знаете ли, че....


Скрит текст:https://www.youtube.com/watch?v=uI6TXzKk2WM

Поздрав, нали още е четвъртък.

# 12
 • Мнения: 17 719


Момичета  Two Hearts
Ден четвъртък да го завършим с Керим и Даахан.
Хади от мен iyi geceler и да сънувате нещо красиво.

# 13
# 14
 • Пловдив
 • Мнения: 26 091https://www.youtube.com/watch?v=Z8YVJfTHJxs

Спокойна да е вечерта ни.
За приспиване...

Общи условия

Активация на акаунт