Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 405
 • Варна
 • Мнения: 1 040
Ами,служител на Макларън ми го обясни това,затова написах да отиде и да види ,защото нагледно е ясно.


Още по - несериозно стана.
Ето скрийншот от инструкцията за употреба на Maclaren Triumph, в частта касаеща коланите на количката.


Аз само червени хиксчета виждам при непоставени, дори разхлабени колани.

Оказа се, че това е от инструкцията за употрена на модела Triumph, но съм сигурен, че на XT е аналогична.

От както осъдиха Maclaren в USA, че майка прискрипала и откъснала пръста на детето си при сгъване на количката няма да има пропуск в инструкцията, въпреки че случаят беше съвсем по американски тогава

# 406
 • Мнения: 494
Триумф и Техното не са идентични,нищо общо нямат дори.Триумф не ляга напълно,въпросната мрежа отсъства,самата база е по-къса.Но както и да е,който иска да разгледа,да изпробва с предмет вътре и да добие представа.

# 407
 • Варна
 • Мнения: 1 040
Триумф и Техното не са идентични,нищо общо нямат дори.Триумф не ляга напълно,въпросната мрежа отсъства,самата база е по-къса.Но както и да е,който иска да разгледа,да изпробва с предмет вътре и да добие представа.


Ужас Rage

# 408
 • Мнения: 494
Кое е ужас?Да сложи нещо вътре и да я бутне пълна,че да види как е.Страшно много хора го правят,колкото и да ти е ужасно.Не само с колички,ами и с люлки.

# 409
 • Мнения: 2 688
Ужасното е, че продължаваш да защитаваш идеята да не се слагат колани на бебе в седалката на количка.

# 410
 • Мнения: 494
Не защитавам нищо,просто обяснявам разлика между два модела.Дишайте ,всеки има глава да прецени,види и разбере.Ай със здраве и успешен избор на колички!

# 411
 • Пловдив
 • Мнения: 136
Тази мрежа никой, никога, и никъде не я дава в никакви указания за напълно достатъчна за превозване на бебе без колани. Виж ако ще пренасяш портокали например е друг въпрос - и да изгубиш някой не е фатално. И наистина ползвайте главата на раменете си, преди да давате съвети.

# 412
 • Варна
 • Мнения: 1 040
Не защитавам нищо,просто обяснявам разлика между два модела.Дишайте ,всеки има глава да прецени,види и разбере.Ай със здраве и успешен избор на колички!

Проблемът се сътои в това, че съветвате потребителите да ползват количката по начин по който не безопасно.
Съгласно инструкцията, децата трябва винаги да са закопчани с коланите в количката.

Цитат
Children should be harnessed in at all times and should never be leftunattended.


Справка: Инструкция Maclaren XLR, стр. 2
https://www.manualslib.com/manual/837841/Maclaren-Techno-Xlr.html?page=11#manual

Между другото се оказа, че нструкциите на:
QuestTM
RyderTM
VogueTM
Techno XTTM
Techno XLRTM
Techno ClassicTM
са еднакви и картинката по - горе е актуална.
Справка: https://manuall.co.uk/maclaren-techno-xlr-stroller/

# 413
 • Мнения: 26
Кика Бу е българска фирма,произвежда в Китай.В тоя бранш съм,говоря с хора от централата им всеки ден
Дивайна и Мадрид са удачни варианти.

Какво мислиш за Кика Бу Либро?

# 414
 • Мнения: 2
Аз се бях насочила към комбинирана количка, но след доста търсене и проучване разбрах, че трябва да търся полска. Виждала съм доста марки уж български, а те вкарани от Китай, скърцат ли скърцат. Количката ми е модел Естел дизайн бейби. Сега с приятелки, като се разхождаме, те с колички от типа на Mima xari едва изкачват по-стръмни улици. Аз нямам този проблем. Гумите ми са една идея по-големи, помпащи, няма скърцане. Търсете полски.

# 415
 • Мнения: 671
Чувам добри отзиви за полските а и съм виждала но ми идва до гушата количката и дори самата аз мога да легна в нея Simple Smile

# 416
 • Мнения: 912
Има ли някой отзиви за Чиполино Мика?

# 417
 • Варна
 • Мнения: 107
Чувам добри отзиви за полските а и съм виждала но ми идва до гушата количката и дори самата аз мога да легна в нея Simple Smile

Аз пък съм височка и ми пасват идеално полските. На Буба Бела съм се спряла за сега. Самата количка е с по-големи зимен и летен кош от доста други модели. Живеем в къща, няма да ми се налага да я качвам по стълби или в асансьор.

# 418
 • София
 • Мнения: 1 404
Имам чувството, че никога няма да мога да избера количка. Просто не знам откъде да подхвана Grinning С гледане на картинки в интернет не става, а като отида на място, всичко е така компактно и неудобно подредено, че ти се отщява да разглеждаш.

Мисля, че ще разчитам главно на мнения на потребители, на които имам доверие. Бобчита писа, че е в тази сфера, така че доста ценя и нейните мнения. За колана и мрежата няма какво да се спори, всеки може да прецени на живо как и с какво ще си обезопаси детето Simple Smile Аз лично, при наличие на колани, бих ги ползвала със сигурност... Щом самата аз ползвам специален колан за бременни в колата Joy

Обаче Макларън ми се виждат една идея по-скъпи, макар и да приемам препоръката. Когато си купувам нещо, не обичам да давам излишни пари и търся най-доброто за по-малко пари. Като това често значи да дебна за нещо скъпо, но добре намалено Grinning Така скоро бях попаднала на столче за кола на Сайбекс с много добри отзиви, но се оказа, че и двете ни коли нямат изофикс и ще се наложи да търсим с другия вид монтаж, за който четохме, че е също толкова надежден, стига да се направи като хората.

Обаче, заглавието на темата наистина е право в десятката 😒

# 419
 • Мнения: 125
Всички кошници на Сайбекс могат да се монтират с колана на колата, изофикс базата се купува отделно. Мисля, че всички кошници се монтират с колани, някои марки и модели предлагат и изофикс,който допълнително се закупува. Нека кажат по-опитните и запознати. Ние се колебаехме между Макси Кози и Сайбекс. В крайна сметка за бъдещото бебе взехме Сайбекс Атон 5 + изофикс база. За мен е много по-важно столчето/кошницата от количката, но в случая взехме и Балиос С, така че дори може да се ползва с адаптери върху количката. (Макар, че това условие за мен не е от значение).

Общи условия

Активация на акаунт