Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 19 апр. 2019, 20:53 ч.

Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 19

  • 25 880
  • 737
  •   1
Отговори
# 735
  • Мнения: 591

              Момичета здрасти,


              С много от писаното от вас съм съгласна. На Зейнеп не и  отива наистина това махленско поведение пред Елиф. Наистина я притискат от всякъде за произхода й, но това не може да бъде нито повод нито причина да си изпуска нервите.Време й е да се укроти малко. Тя няма увереност в себе си и според мен това е нейния проблем, но нали знае колко много я обича Алихан. Той се ожени за нея не заради произхода й, а за това , което е тя. Аз на нейно място щях пред Кобилата да изиграя едно театро , да си хвана мъжа , а насаме да го разкъсам на парчета.
               Йълдъз не мога да я обвинявам много, защото тя откакто влезе в семейство Аргун трябваше да се защитава от интригите на Кучката.Не й оставиха избор, ама никакъв.
                Момента с дивана и аз като Боби го гледах има няма 50 пъти, ама много сладки иииии тия двамата много.
                Снимката с целувката Фили е наистина от тяхната къща от оня големия диван, където тя държеше Каджу на сутринта след сватбата с жълтата блузка.
                 Джанер, Зехра, Зерин, Халит и Лила какво  да ги коментирам отбор глупаци, които нямат връзка с главния мозък.
                 Тази Хазал на Алихан някаква бивша на мен ми хареса, аз наистина й вярвам, че не е имала лоши намерения, ама и Зейнеп й повярва. Комшуто много държат на тези работи да няма бивши, но аз наистина не ги разбирам. Много ревниви тия комшии. За мен няма да има никакво значение, че има бивша, стига да се спазва дистанция. Може би няма да ме разберете, но аз наистина никога не съм изпитвала такова чувство. Ревността не ми е позната като  усещане.
                  Крилатата Кучка не желая въобще да я коментирам, толкова ме изнервя, че ако почна няма да мога да се спра. #2gunfire

# 736
  • Под звездите
  • Мнения: 834

Нова тема

# 737
  • Варна
  • Мнения: 6 109
Ели Hands Plus1
Светълчо - споделям мнението ти, особено за Зейнеп. Дано да сме приключили с този етап.
После в спланята и тя сама каза ,че може би губи сигурност/увереност в себе си покрай него.

На мен ми е странно как Алихан изслуша Елиф, въпреки глупостите й и на вратата пак се обърна да я чуе - а трябваше да не я слуша. Даа видим сега тия 2 дена и 3 месеца какво ще ни измислят СЦ.
И какво се оказа ,че Алихан и с Елиф е преспал Joy - казаха , че са се сближили в училище и Алихан каза ,че са били много млади.
Много му се смях на физиономиите като му казваше Елиф ,че си е мислела ,че ще се съберат - хахахахахаха - и той пак с неговото - "да съм ти обещавал нещо?" - ами не си , спри тогава да им даваш нишани. Как пък така всяка си мисли, че може да е с него, не знам JoyJoyJoy

Халит и той му ги наговори тралалайски, но държи фронта нашия плейбой Wink

Общи условия

Активация на акаунт