Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 19 апр. 2019, 20:53 ч.

Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 19

 • 25 897
 • 737
 •   1
Отговори
 • Мнения: 5 003


 Забранената ябълка -  Yasak Elma  

      Всеки понеделник от 20 часа по FOX TV  

 жанр: Драма

 Производство: Medya Yapim

 Продуцент: Фатих Аксой

  Режисьор: Неслихан Йешилиюрт

 Сценарист: Мелис Чивелек и Зейнеп Сойата

  Музика: Джем Тунджер, Ерджумент Оркут и Ефеджан Тунджер
Сюжет  

    Зейнеп / Севда Ергинджи/ и Йълдъз/Еда Едже/ са две обичащи се сестри, които имат различни мечти. Животът на Йълдъз се променя след запознанството й с Ендер Аргун /Шевал Сам/, една от светските лъвици на обществото. Ендер е решена на всяка цена да използва Йълдъз, за да се избави от съпруга си Халит Аргун /Талат Булут/ и прави на Йълдъз удивително предложение, на което тя не може да устои. В същото време компанията, в която работи сестра й Зейнеп е закупена от Алихан Ташдемир /Онур Туна/. Алихан е изключително надменен, груб и богат бизнесмен. Въпреки, че е много млад, той отдавна си е извоювал име на преуспяващ бизнесмен с множество успехи. В живота си е имал много жени, но за съжаление не вярва в любовта. Той е пресметлив, умен и животът му върви по неговите сурови правила. Момичето/Зейнеп/, с което се среща при закупуването на една от поредните фирми, е негова пълна противоположност, като дъгата и черният цвят. Ще се случи невъзможното. Два магнитни полюса с противоположни потенциали, ще започнат да се привличат един към друг. Сърцето на Алихан постепенно ще започне да се размеква. Обаче влюбените съвсем скоро ще разберат, че да се живее с такава любов изобщо не е просто.    

Актьорски състав:  Скрит текст:БиографияСкрит текст:
  Севда Ергинджи.  

     Родена е в Турция през 1993 година. Родителите й се развеждат, когато Севда е на 4 години. Оттогава тя живее с баща си, който подкрепя решението й да стане актриса. Помага й във всичко. Още  в началното училище тя участва в театрални постановки, а навършвайки 14 години, става член на театралната трупа ” Semaver Kumpanya”. Точно на едно от участията й с тази трупа я забелязва актьорът Озан Гювен. Благодарение на неговата поддръжка, Севда Ергинджи получава роля в сериала „Тъмночервен”. За нея това е първата сериозна роля в актьорската й кариера. Получава възможност да играе с талантливи актьори, като: Озан Гювен, Йозгу Намал, Ипек Билгин, Зейнеп Йоздер. Ролята й в този сериал се оказва нелека. В него Севда играе болно момиче, заради което прекарва по-голяма част от времето си в истинска болница, където се снима сериала. Но тя се справя много добре и си спечелва име на талантлива турска актриса.
 

  Филмография

Сериали:

Забранената ябълка / Yasak Elma 2018

Подай ръка, любов / Ver Elini Ask 2017

Понякога животът е прекрасен / Hayat Bazen Tatlıdır ...

Kara Sevda 2016

Черна роза / Karagül ... Ayşe 2013


Сбогом / Veda ... Lamia 2012

Тъмночервен / Koyu Kırmızı ... Ayşe 2012

Филми


Uzaklarda Arama 2015
Биография
Скрит текст:
Онур Туна

Роден е на 2 юли 1985 година в Чанъккале.
Учил е в Егейския университет в Измир, който завършва с отличие. Четири години е работил е като модел в Измир. Уроци по актьорско майсторство е вземал в „ Art Center”
Играл е професионално баскетбол и волейбол. Вземал е уроци по пеене.
За личния му живот не се знае много. Имал е  тримесечна връзка с актрисата
Гьозде Чикаджи, както и кратък роман с актрисата Беррак Тюзюнатач.
Започнал е да се снима съвсем от скоро. Има малка роля в игралния филм „Bi Küçük Eylül Meselesi", която му носи известност, а особена популярност му носи ролята на Великия османски полицай Мустафа Филинта, в сериала „Филинта”.

Сериали:

2016г.- Храбро сърце - ролята на Омер

2014г.- Великият Филинта - ролята на Мустафа Филинта


2014г-   Bi Küçük Eylül Meselesi -...Атил

2011г.-   Hayat Devam EdiyorБиография

Скрит текст:
]Еда Едже Узуналиоолу  / Eda Ece Uzunalioğlu/

     Еда Едже е родена на 20 юни 1990 година в Истанбул. Бащата на Едже е инженер, а майка й е домакиня. Еда има три по-големи сестри. Момичетата са възпитавани с любов и разбирателство, а родителите им винаги са ги поддържали във всяко тяхно начинание.
След завършване на Висшето училише "Şişli Terakki", Еда постъпва във факултета по психология в Истанбулския университет „ Билги”. Актрисата владее английски и немски език.
Актьорската й кариера започва с малки роли. От 2003 до 2011 тя има няколко второстепенни роли, в това число и малка роля в известния турски сериал „ Нарекоха я Фериха” През 2011 година, мениджърът на актрисата Тюмай Йозокур /Tümay Özokur/Предлага на Еда роля в сериала „ Pis Yedili ” След участието й в този сериал, започват да й предлагат по-значими роли.
Известно време актрисата има връзка с певеца Ферман Акгюл.


Сериали с нейно участие:
1/ 2015 г. Статус на връзката: Объркан /İlişki Durumu: Karışık - ролята на Елиф
 

 
2/ 2013г. Обичай ме такъв /Beni Böyle Sev/ - ролята на Зейно

3/ 2011г.  /Pis Yedili /  -    Ролята на Гюнчичек Сеймен

4/ 2011г.  Нарекоха я Фериха /Adını Feriha Koydum /

5/ 2007г.  / Bez Bebek/

6/ 2004г. /Aşkın Mucizeleri/

7/2003г. / Hayat Bilgisi/ - ролята на Суде

Филми с участието на Еда Едже:

1/ 2016г.  Kocan Kadar Konuş: Diriliş - ролята на Ceren

2/ 2015г.  Kocan Kadar Konuş -  Ceren  

3/2013г.   Kızım İçin - Tuba

4/2010г.   Mahpeyker Kösem Sultan
   


Биография  

 
Скрит текст:
Тала̀т Булу̀т - Тalat Bulut,

Истинскското му име е Талат Думанлъ, /Talat Dumanlı/ Роден е на 23 март 1956 г. в Саръкамъш, Турция. Наричат го "турският Робърт де Ниро", „бунтаря" и „човекът с 1001 лица".  Той е Талат Булут - театрален, филмов и телевизионен актьор. Започва актьорската си кариера на 23-годишна възраст с участие във филма „Hazal“ през 1979 г. До края на 2009 г. се е снимал общо в 32 филми и сериали. В България е познат с ролята на Ахмет Алоглу от филма „Къщата на ангелите“ и с ролята на Муса Байри от сериала „Да върнеш времето назад“. Макар, че е известен с това, че често отхвърля предложения за участие във филми, ако не отговарят на критериите му, Талат е готов да направи всичко за ролите си и често е неузнаваем. За ролята си във „Въпреки всичко" - филм, получил награда на фестивала в Кан, той напълнява, като прочутия си американски колега Робърт ди Ниро със 17 килограма, а за да участва в „Абузер Кадайъф" подстрига драстично косата си. Талат Булут  не се поколеба за роля да облече и пола и защитава появата си в този вид с думите: „Облякох пола за работата ми. В пиесите на Шекспир през 17-18 век, женските роли се изпълнявали само от мъже. Така е било по това време и в театралните спектакли в Турция. Трябва да се прави разлика между играта и живота. Изиграх Тарзан от Маниса, това не значи, че в собствения си живот живея като него."
Точно „Тарзан от Маниса" носи на Талат награда за най-добър актьор през 1995 г. от Анкарския филмов фестивал. Седем години по-рано той получава същата награда за участието си във „Въпреки всичко". Има и две награди от международния филмов фестивал в Анталия - през 1983 година за поддържаща мъжка роля и през 2000 г.  - за най-добър актьор в „Дома на ангелите". Кариерата му не започнала безоблачно.
Той бил едно от десетте деца в семейството на служител в железопътния транспорт. Родил се през 1956 г. в Саръкамъш, в източната турска провинция Карс. Когато завършил лицей в Анкара, кандидатствал две години безуспешно, преди да бъде приет да учи електронно инженерство. За голямо разочарование на по-големия си брат, който се грижел за него, във втори курс напуснал университета Хаджеттепе и започнал да играе в театъра.
Първата постановка, в която участвал през 1975 г., се казвала „Димитров". Брат му много се разстроил и три години не отишъл на нито един спектакъл, в който участвал Талат. Става въпрос за пиеса на германската актриса, писателка и журналистка Хедда Зиннер, родена през 1905 г., член на Германската комунистическа партия от 1929 г. След войната живее в Източен Берлин, умира през 1994 г. „Дяволският кръг" е оригиналното наименование на творбата, написана през 1956 г. Темата е пожарът на Райхстага и Лайпцигския процес.
Едва когато получил роля в пиеса на Угур Мумджу, в която повечето герои имали свои прототипи в действителността - политически личности, брат му се видял принуден да посети едно от представленията,
заедно с Дениз Байкал, тогава министър на енергетиката. Братът на Талат бил по това време заместник директор на Дирекцията по водите. Байкал много похвалил младия актьор, прегърнал го, поздравил го и едва тогава брат му оценил театралната му кариера, която включва участие в пиеси на значими турски автори, както и на Бертолт Брехт и Максим Горки.
За киното го открила голямата турска актриса Тюркан Шорай. Тя го видяла в едно театрално представление и веднага го поканила да участва във филм. От театъра не му разрешили отпуск и в края на сезона той напуснал. Първият му филм е през 1979 г. 

Музикални теми:

Yasak Elma Dizi Müzikleri - Aşk Müziği  Скрит текст:
Oh, Pretty Woman - Roy Orbison - Yasak Elma 1. Bölüm 
 Tuna Kiremitçi & Pamela - Uçmak İstiyorsan  - Yasak Elma 1. Bölüm 
Sezen Aksu - Seni Gidi Vurdum Duymaz - Yasak Elma 2. BölümAşk tutar beni.. - Yasak Elma 6. BölümÖyle Kolaysa - Mabel Matiz - Yasak Elma 6. Bölüm   6 епизод - Ако е толкова лесно -  Mabel Matiz  Sezen Aksu - Gölge Etme - Yasak Elma 9. Bölüm Onur Tuna - Korkmadım - Yasak Elma 10. BölümSena Şener - Sevmemeliyiz - Yasak Elma 12. Bölüm 


   
     


 


   Онлайн може да гледате:

1. http://www.fox.com.tr/canli-yayin

2. http://www.canlitv.mobi/fox-tv

3. http://www.ecanlitvizle.com/fox-tv-izle/


 
   


 
Преведените епизоди с бг. субтитри ще се качват тук:  

 
 
 С руски субтитри сериала може да гледате:  

Онлайн превод на руски, всеки понеделник:

Старите теми
   Благодарности на  BVAR за страхотните колажи, които красят уютната ни къщичка!
                             


 
    Да си пожелаем приятни минути в новата ни 19 тема!

# 1
 • Варна
 • Мнения: 6 171
wavey bouquet Благодарности за новата тема!# 2
 • Мнения: 30 226
Ели Hug Дъга Hug,прекрасна е новата тема!

# 3
 • Мнения: 2 757
Благодаря!

# 4
 • Мнения: 5 758
Добре съм ви заварила в новата къщичка . БЛАГОДАРЯ , много е красива , да я изпишем с удоволствие  Heart Eyes Hug bouquet newsm51 smile3525

# 5
 • Мнения: 715
Здравейте и в новата тема bouquet bouquet bouquet

ДЪГА, ЕЛИ,

много настроение и красота в темата newsm51 newsm51
БЛАГОДАРЯ ВИ.

Заредени сме с много емоции от щастливата двойка и дано нищо не помрачи любовта им.
Разбира се, че очакваме и изненади, но дано не са прекалено драматични.

Пожелавам на всички, да изпишем и тази тема в мир и любов.

Приятна вечер,  love001 love001 love001

# 6
 • Мнения: 594

           ЕЛИ, ДЪГИЧКЕ, bouquet bouquet  smile3501


           Прекрасна тема, много е красива. Какви артистични души имате мили Момиченца. Благодаря на виновниците за поредната красота. Дано да я изпишем с щастие и радост. newsm09 smile3525

# 7
 • Варна
 • Мнения: 6 171
Тук я пита , дали смята ,че я лъже със заминаването в Китай?

# 8
 • Варна
 • Мнения: 6 171
Пуснаха фраг!Мустафа каза на Ендер ,че е убил бащата на Зейнеп.
Ендер го каза на Йълдъз, и че не са сестри със Зейнеп ; Йълдъз каза на Ендер,  че говори глупости после понеже нещо и вметна , че с години нещо си и Йълдъз  я удари. Йълдъз я пита изнудва ли я с баща й и дали Халит знае преди разкритията;
Стреля гадюхата, да видим Халит ще отърве ли кожата.

Последна редакция: пт, 19 апр 2019, 22:59 от BVAR

# 9
 • Мнения: 5 003
Къде го фрага, Боби?


Появи се.... Joy

Леле, какъв екшън ни чака...
Знаех си, че кучката крилата ще се сдуши с Мустафа.
Дано и Йълдъзка й изкара кирливите ризи на показ.
И само дано не застреля Халит тоя откачалник.

# 10
 • Мнения: 5 758
Тоя мутант как намери кучката крилата ? И тя побърза да каже на Йълдъз , че е убил бащата на Зейнеп .Следващата серия ще е бомбе , направо !
Мерси , Боби !

# 11
 • Варна
 • Мнения: 6 171
HugHug Молим, няма защо bouquet
Както си и мислех чакали са повторението на епизода и след него са пуснали фрага.

Ама как пък всички гадове се надушватс Ендера и все при нея търчат бе, уууу . Искам Йълдъз да й намери сина и да й натрие носа. Да направи събиране на цялото висше общество и там да го представи!

# 12
 • Мнения: 5 003
Лошото е, че Зейно още не знае и така е уязвима пред мутанта.
Тая тъпунгерка Асуман да вземе да й каже вече, ама ако може в присъствието на Алихан, за да може поне той да я защити. Вече са и женени.

Ендера може и да се заиграе за известно време с Кая, но накрая точно от него ще си го получи. Ще си плати дъловете с лихвите, когато той разбере какви ги е свършила преди години.

Последна редакция: пт, 19 апр 2019, 23:01 от * Дъга

# 13
 • Варна
 • Мнения: 6 171
Дъгичке, много сладка тази картинка : ))))

Ендера ще си го получи накрая и от двете си деца и то брат си.

Забавих се с фрага ,че го видях първо на фокс на сайта и докато взема линка от тубата . . .

# 14
 • Мнения: 5 758
HugHug Молим, няма защо bouquet
Както си и мислех чакали са повторението на епизода и след него са пуснали фрага.

Ама как пък всички гадове се надушватс Ендера и все при нея търчат бе, уууу . Искам Йълдъз да й намери сина и да й натрие носа. Да направи събиране на цялото висше общестяо и там да го представи!

Йълдъз намери квартала и макар ,че малко се уплаши ,няма да се откаже , ще разкопае всичко около Ендерица .Но искам да видя физиономията на Асуман , тя пак си беше върнала голямото нахалство . Чия ли е в краен случай Зейнеп ? Много е тривиално да е на някой обикновен човек , когото Мустафа е убил .Дано има по-интересна истина .Абе , направо да ме извикат такава история ще им спретна ,че ще се вдигне рейтинга до небесата Smiling Imp

Общи условия

Активация на акаунт