Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 240
  • Norge
  • Мнения: 1 543
Охооо, сега разбирам защо даваш този съвет. Това си е живо Маскарпоне. Сега съвсем ме амбицира да се огледам за продукта, много ти благодаря! Heart Eyes
И все пак, ако стане беля, мъничко течна сметана, добавена към вече разбитото, би трябвало да оправи нещата. Пиша го за всеки случай, ако се наложи на някого.

# 241
  • Euskal Herria
  • Мнения: 15 896
Благодаря, момичета! Полезни съвети давате.
Аз обикновено тръгвам към България с предварителен списък - кой какво си е пожелал. И си взимам от тук нужните продукти, които обичайно ползвам. Ама сме с колата, та е възможно.

# 242
  • Мнения: 297
Здравейте, имате ли представа къде в София се правят захарни фигурки по поръчка? Ще правя торта за рожден ден на момиченце на 2 год., с тема на тортата Маша и Мечока. Имам съмнения, че няма да мога да се справя сама с фигурките.

# 243
  • Euskal Herria
  • Мнения: 15 896
Аз следя тази страница:
https://www.facebook.com/figurkizatorti/

Общи условия

Активация на акаунт