Една торта от мен за домашен повод.
Една малка девойка много бързаше да си вземе бонбонки от украсата
Рецептата и визията са от тук. Правя я за първи път, та спазих почти всичко точно. Но след като я опитахме мога да дам някой съвет, ако решите да я пробвате.
Блатът може да е и обикновен пандишпан или подобен, който харесвате.
Джинджифилът в ананасовия кърд за мен е много. Аз сложих само 10-15 гр и си се усеща достатъчно. Придава една леко пикатна и свежа нотка. Но, ако не обичате джинджър, спокойно можете да го прескочите.
Кокосовият мус е доста като количество. Отделих от него 1 купичка и пак стана доволно дебел слой. 150-200 гр сметана са му напълно достатъчни. Няма нужда чак от 300гр. Сложих и малко повече захар, защото не ми беше сладък с количеството от рецептата, но това си е според вкуса на всеки.
Швейцарския маслен крем го направих с 4 белтъка и 250 гр масло. Останалите съставки не съм променяла. И от него ми остана 1 чаша без да го пестя при измазването.