Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 2

• 53 810
  • 762
  •   2
Отговори
# 735
  • София
Heart Eyes
Аз работех още от болницата и вкъщи, още първите дни с лаптопа на крака и многото възглавници зад мен...Щом е на компютър, ако можеш споразумей се за работа от вкъщи - това също е опция, а и щети е много по - утютно и комфортно - дано да ти позволят Simple Smile
Ще си пусна две седмици, пък ако много ми доскучее, ще идвам (работя на 200м.), иначе за работа от вкъщи няма да стане, за съжаление :/
Иначе за профила се успокойх, е сега рових назад и видях на Катето 260сс, ееееми влюбена съм Heart Eyes
А Молов има ли нещо като тестер ли как се казва, да ти сложи спортния сутиен и имплантите, за да ги усетиш?

# 736
  • София - Бургас
Да, има - слайдери...На мен ми наложи 315 кубика в сутиена и много добре се чувствах с тях, много бързо свикнах Simple Smile)) Цялата консултация № 2 си стоях с тях, неми се свалаха Grinning

# 737
Здравейте и от мен 🙂
Следя ви с интерес отдавна.
Моята драма беше, че след две раждания от големи гърди, останах без гърди.
Отидох при д-р Молов и му казах, че положението е трагично. Той се усмихна и каза да му имам доверие, че няма да се наложи повдигане,  а само поставяне на импланти. Записахме дата за след два месеца (едвам дочаках). И така на 06.06. се случиха нещата. Изключително съм доволна от д-р Молов. Постави ми кръгли  имплантанти Mentor 450сс, cohesive II.
Все още се възстановявам, не съм за показване, но мога да кажа, че гърдите ми са големи и много красиви!

# 738
Честито Marchela Hug възстановявай се бързо и да си ги пъчиш с гордост Kissing Heart

# 739
  • София - Бургас
Marchela Kostadinova 633755 Прекрасен избор за д-р, БРАВО и честито:)
Само на седмица си - нормално, имай търпение все по - красиви ще стават... Simple Smile

# 740
  • Бургас
Момичета, на някоя от вас налагало ли се е да отлага цикъл преди операцията?
Моя трябва да ми дойде точно в деня на операцията, ходих на гинеколог и ми изписа Оргаметрил, да го пия 7 дни по 2,
обаче сега чета, че на някои им идва на 3я, на други на 7 или 10 ден, а гинеколога ми каза да ги спра на 6 ден преди операцията, и ако е така както пишат момичетата, пак за операцията ще съм в цикъл.
Моля помагайте, чак в понеделник ще мога да се свържа с него и вече се притесних.....

# 741
Аз съм пила преди море. Почвах го 3 дни преди дата, на която трябва да ми дойде. Можеш да го пиеш 3,5,10 дни и като го спреш до 3-4 дни трябва да ти дойде.
В твоя случай 2 дни след операцията можеш да го спреш.

# 742
  • Бургас
Явно в понеделник трябва да му звъня, че ми каза 6 дена преди операцията да ги спра...
Не ми се връзват сметките нещо...
Благодаря!

# 743
Само че оргаметрил от доста време не се произвежда поне от 4 год. Има ново което е примолут нор, като го спреш ти идва на 2-3 ден, поне при мен е било така, когато съм си отлагала цикъла.

# 744
офф: произвежда се, изписва се и се продава, аз го пих по друг повод преди 3 месеца

# 745
офф: произвежда се, изписва се и се продава, аз го пих по друг повод преди 3 месеца

Няколко пъти съм го търсила и така ми казват в аптеките, визирам големи аптеки например в парадайс. И във всички онлайн аптеки пише няма наличност. Но пък за сметка на това имам приятелка от медицинския факултет, която си намира с доста търсене изостанали партиди понеже само оргаметрил и помага, така че може да си попаднала на изостанали опаковки.

# 746
  • Бургас
Съвсем свободно си го продават в Бургас.
Аз съм го взела и вече го пия!

# 747
Щом казвате, значи е възможно пак да са го върнали в употреба, тогава излиза въпроса защо е бил спрян известно време 

# 748
Аз последните 3г с него си отлагам цикъла за морето, че винаги точно тогава ми се пада  Grinning При нас във всяка аптека го има  newsm78  Както и да е, и другото ще свърши работа.

# 749
  • Бургас
Да и двете ще свършат работа, важно е да е правилния интервал, а аз не съм сигурна, че назначения ми е правилния....

Общи условия

Активация на акаунт