Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 2

• 53 801
  • 762
  •   1
Отговори
# 750
Ами аз последно го пих 2015 от тогава до мин година септември никъде не съм го откривала София визирам, казваха ми, че е спрян и пиех примолут нор, пак за отлагане на цикъл за морето Joy иначе по казуса 6 дни по рано ако го спреш определено ще ти дойде. На мен даже веднъж ми дойде на 2 ден и ме беше яд че не изчаках поне пътуването да мине

# 751
Момичета днес не се въздържах и пробвах един сутиен който ми беше мечта преди хахаха кога ще мога да си го нося. Лявата още е доста по отекла от дясната но съм си влюбена в тях 🥰

# 752
Саня, изглеждат страхотно!
И на мен ми е мечта да се пъхна в такъв сутиен, ама ако го направя сега ще са като драперии на перде хахаха

# 753
  • София - Бургас
SaniaT много нежно и ефирно ти стоят - браво, страхотни са... и изглеждат по абсолютно естествен начин...Simple Smile

Днес и аз вече имам първи плаж, олее страхотно е - чувствах се горда, красива, самочувствието е 6 от всякъде Simple Smile))
+ вече за пореден път чувам от приятелки и познати, че това е един от най -красивите правени бюстове, които са виждали и това много ме радва. Обратната връзка  е важна, защото така разбираме, че не сме направили нещо прекалено, неестествено и несъразмерно с тялото, а напротив:)
Много съм щастлива и момичета прави сте  - вече не ми големеят, до скоро се радвах, че са ми идеални вече като резмер, от няколко дни си мисля дали не ми малеят Grinning  /така или иначе нищо повече не пипам, перфектни са/:)))

# 754
Саня, с кръгли импланти ли си?

# 755
  • София - Бургас
Аз вече разпознавам перфектната работа на д-р Молов:)
За другото не мога да кажа...Simple Smile))

# 756
  • Пловдив
Чудни са!🥰

# 757
Не, с анатомични.

# 758
Не, с анатомични.
Коя чашка си сега?

# 759

Чашка “B” 🤗 Един въпрос, мога ли да започна да тренирам с велоергометъра поне мъничко, забравям за тичане но поне това. Знам че минаха само 19 дни от операцията но по цял ден на едно бюро......... вече не се понасям

# 760
Здравейте, с малко закъснение ето и моите гърди
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 17 юни 2019, 15:28 от bubanka

# 761
Моля някой да пусне нова тема.

# 762
https://bg-mamma.com/?topic=1123344
Линк към новата тема.

Последна редакция: пн, 17 юни 2019, 16:08 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт