GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 65 885
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 1 395
Дани ще се ядоса скоро. Санса мрънка за севера, Джон се оказа роднина Wink Половината й хора заминаха, вкл. Джора, съмнява се в Тирион, Джейми е там, Мисандей и тя ще докладва, че местните не ги харесват- за капак Аря уби НК. Претенциите на Дани ще губят почва Wink Но може и да няма време за това, ако Брон благоволи да цъфне

# 1 396
Брон всъщност само Джайм и Тирион трябва да трепе, нали?
А Данито ? Интересно ми е Церси какво е намислила.

# 1 397
Eсме, едновременно сме писали. Определено разсъждаваме по еднакъв начин, хаха

# 1 398
Брон няма да ги утрепе, ама ще снесе информация за КЧ. Та ще тръгнат да борят Церсей

# 1 399
Брон много добре се ориентираше досега от къде духа вятърът и ако се съмнява в шансовете за победа на Церсей, хич няма да си мръдне пръста да ѝ изпълнява поръчката.

# 1 400
Лорд Сняг, ха-ха, да. Особено за Данка. Понякога ми става жал за нея, ама такава съдба и е отредил Мартин.
И аз не вярвам Брон да се втурне да ги убива. Ще стане нещо друго.

# 1 401
Може и да бъркам за Санса, все пак сценаристите си правят каквото си искат Simple Smile Но е приятно да си разсъждаваме Simple Smile

Всичко е динамично и вече е повече от ясно, че за сценаристите е по-важен ефекта "уау" от простата логика- не че се изключват взаимно ама... Разбира се и Денерис може да сътвори някаква неземна глупост, та Санса от там нататък да си я мрази с основание. За мен, обаче такова събитие още не е настъпило. Джон и той уж умно момче, но някой персонажи рязко затъпяха, та вече гледам със страх на оставащото до края Grinning

# 1 402
  • Вестерос
Въобще не вика Джон go go....Много тъпа теория и една само я поства навсякъде из всички групи.

# 1 403
Джон, откакто преви коляно, изобщо не мога да го позная. Добре , че свърши "Дългата" нощ. Крайно време е да го чуем да говори за нещо друго.

# 1 404
@ Тиф извинявам се, кое е тъпа теория? какво go-go?

@ Eсме Да бе, досега се оправдаваше с Края на света. Края на Света, уви не настъпи, настъпи Кратката нощ. Много ми е интересно как ще се оправдава сега Джон

# 1 405
извинявам се, кое е тъпа теория? какво go-go?
Джон крещал go-go на Виз, за да може Аря необезпокоявано да иде да утрепе НК. Все едно са имали време да говорят и да си синхронизират действията.

# 1 406
Наистина е тъпа теория. А димни сигнали не са ли си подавали?

# 1 407
Той Джон изобщо не знаеше къде е Аря.

# 1 408
  • Вестерос
Бил я видял Grinning Grinning

# 1 409
Аз защо останах с впечатлението, че Язовото дърво е в друга посока и далеко от Джон? Глупава теория за мен. Чудят се какво да измислят.

Общи условия

Активация на акаунт