GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 65 702
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 1 575
Включвам се ни в клин, ни в ръкав и със съвсем различни размишления от тези, които в момента нищите, но ми стана чудно кой точно ще намери рубинената огърлица на Мелисандра...? Давос както изрови овъгленото еленче, което беше издялкал за принцеса Шайрийн, така може лежерно разхождайки се да се натъкне и на захвърленото от Мелисандра бижу. На 100% вече е сигурно, че червеният камък носи сила и е вплетена магия някаква в него, все някой трябва да го притежава, да наследи, изключвам варианта да си остане затрупан и ненужен никому там в преспите... Дали пък няма точно Давос да го намери, как ще го намери, отново като огърлица ли ще бъде ползвана силата на този рубин, в изковаването на нещо друго ли ще вложат магията му... Не заради друго, а просто защото ми е един от любимците Давос Държеливия ми се иска И той с нещо да се запомни. Не че не се доказа и като войн, и като съветник, и като потърпевш, и като умеещ да оцелява... някак си още нещо ми се ще да се случи с него, за което нещо песни да се пеят едва ли не...
Рубина изгасна. Няма вече магия в него.

Може да сте го коментирали вече, но вярно ли е, че догодина ще има друг филм-предистория на Троновете?...
Да, ще има. Действието ще се развива по време на Ерата на Героите : Бран Строителя, Лан Умника. Може би ще видим КН, горски чада и Дългата нощ.

# 1 576
Да, ще има. Действието ще се развива по време на Ерата на Героите : Бран Строителя, Лан Умника. Може би ще видим КН, горски чада и Дългата нощ.
Значи ще видим как е започнало всичко. Което може да е още един аргумент в полза на НК=Бран.

# 1 577
Ще видим, но чак другата или по - другата година. Ще им трябва много голям бюджет за великани, чада и т.н. И Наоми Уотс щяла да участва.
А за Бран ще разберем окончателно идните седмици.

# 1 578
Току що изгледах зад кулисите , че излезе днес .
Не ми хареса, че създателите казват , че любимите герои били : Дани , Джон, Санса , Тирион, Теон и Бран. Затова били избрали Аря,  и показваха сцени от 1 сезон .
Демек да разбирам, че на тях вече не им трябва Аря и ще я елиминират като нищо !  Мразя ги !!!!

# 1 579
  • Варна

Рубина изгасна. Няма вече магия в него.

Може да сте го коментирали вече, но вярно ли е, че догодина ще има друг филм-предистория на Троновете?...

Есме, то и яйцата на Денерис никой за нищо не броеше. Вкаменени, мъртви, просто сувенир, но виж ти кво стана като ги положи и тях и себе си в кладата на Дрого - едни дракони взеха, че се излюпиха. Не те контрирам, не търся спор, просто си споделям с вас как всичко вече ми се струва вероятно и как ми се ще невероятното да се обърне в полза на любими мои персонажи. Simple Smile

Mrs.Green, Есме ти е отговорила вече, аз ще допълня само, че си има предвидена поредица, чийто първи том е издаден и преведен вече дори на български и включва цялата история на рода Таргериен, като нищо да използват написания материал като основа за екранизация на предисторията.

# 1 580
Spirit Crusher, аз също не споря. 😀
Само казвам аз как го разбирам. Мисията на Мел приключи. Отиде си, а с нея и магията в рубина. Яйцата бяха твърде важни и не мисля, че огърлицата може да се сравнява. Но ще видим, всичко е възможно.
Относно предисторията:
В този прикуъл за Ерата на Героите няма как да включат Таргите. Те идват едно 8000 години по-късно, но аз очаквам да направят няколко сериала, като единия може да е за Егон Завоевателя и така до Бунта на Робърт. Леле, него как го искам екранизиран. 😁😁😁

# 1 581
  • Варна
Твърде дребен детайл е тоя рубин, едва ли ще намерят време за него.

# 1 582
  • Варна
В този прикуъл за Ерата на Героите няма как да включат Таргите. Те идват едно 8000 години по-късно, но аз очаквам да направят няколко сериала, като единия може да е за Егон Завоевателя и така до Бунта на Робърт. Леле, него как го искам екранизиран. 😁😁😁

О, там ще бъде Огън, Кръв и Кръвосмешение Simple Smile
Историята е доста интересна, отговаря на много въпроси и мисля, че има потенциал да стане хит, не по-малък от Троновете. И поне Мартин ще я е написал до край, така че нивото няма да се срине по някое време.

# 1 583
Съгласна, но първо да пусне Ветровете, после и Мечта за пролет и тогава, колкото си иска сериали да прави. Да е жив и здрав Мартин. 😀😀😀

# 1 584
  • Варна
Съгласна, но първо да пусне Ветровете, после и Мечта за пролет и тогава, колкото си иска сериали да прави. Да е жив и здрав Мартин. 😀😀😀

Ония там Всевишния, че здраве му дава, дава му... ама колко време може още да е И жив освен здрав. Ей това ме притеснява мен, че възрастта му си напредва и напредва, житейският му край си идва... в същото време се разпилява в хиляди посоки, едно почва и не довършава, второ захваща и се чуди накъде да се насочи, как да вплете с първото замислено... като нищо и трето нещо му хрумнало, но набързо скицирал и надраскал като записки, които хората след него да тълкуват и сглобяват... Абе... с две думи хаотична работа... Дано се пръкнат сладурки и сладурковци, които нещо читаво да ни сглобят от тези на пръв поглед недоизбистрени идеи.

# 1 585
Възможно е книгите да са написани и да чакат, възможно е да има работни варианти( Брандън Сандерсън, теб гледам, да, в теб ми е надеждата), може и хич нищо да няма. Мартин има много пари, но живее скромно и не иска срещи с фенове...не знам какво може да го мотивира да ги пусне изобщо...ако до края на годината, след края на бозата...ъ пардон, сериала, не пусне поне една книга, просто край, няма да има книги и туй то.

# 1 586
Не знам дали някой вече пуска този линк: https://www.ploshtadslaveikov.com/dzhordzh-r-r-martin-vav-vetrov … hte-ima-ednorozi/

# 1 587
Подкрепям Коронис, за всичко казано. Радвам се че пак пише.

Есме, той Ветровете да пусне, ние ще имаме над какво да разсъждаваме поне 2-3 години, достатъчно време да си напише и Мечтата за пролет.

# 1 588
Всички тактически грешки в Битката за Зимен хребет

Интересна статия. Авторът явно е историк. Като такъв също като някои от феновете търси военна и тактическа логика във фентъзи сериал.

Дано доживее да напише за еднорозите или каквото там е решил и ние да доживеем да прочетем написаното. Joy

# 1 589
  • Вестерос
За Даарио се спрягаха разни фен-фикшъни, че е копеле на Юрон - но едва ли.
Е най-популярното беше, че Е Юрон Wink

Общи условия

Активация на акаунт