GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 66 107
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 465
Лорд Сняг, Мартин отдавна се отказа. Гледаме измислиците на Д&Д и това е. Дано дочакаме книгите.

# 466
Катя, за Бриен
Скрит текст:
виждам че пада в някакво меле и някакъв я натиска отгоре и следващия кадър е с Джайм. Това е другиата ми критика - твърде забързани идват кадрите. Ако имахме ясна видимост, щеше да е добре, но при тази нулева видимост, нищо не се разбира. Единствените нормални кадри са на  Дани и Джон с драконите, които хвърчат над облаците, където е ясно небето , Санса и Тирион в криптите и статичните Бран и Теон.

# 467
  • България
И аз правих снимки специално за Лорд Сняг.
Скрит текст:

Последната е като тази от горния пост.
Снимала съм и времето.

# 468
  • Вестерос
Виждат се всички на заден фон.

# 469
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Еп 3
Скрит текст:
Oчаквах много повече от Джон.Нищо не направи в битката и беше напълно излишен..Какво всъщност стори,освен да поязди дракона?Аря пак им оправи бакиите.Това решение според мен е, пак за зрителите,да им направят кефа,защото знаят,че Аря е любимката.
Според мен остана само 1 дракон,този който полегна до Дани и Джора.Другия го налазиха зомбитата и ми се стори като да е на умиране.
От умрелите главни герои,всеки един е заменим и тяхната гибел не е съществена.Много съм доволна,че моят мега любимец Джейми оцеля.

# 470
Така повече ли се вижда?

Скрит текст:

# 471
Моарейн мерси. Да, това вече са нормални снимки (доколкото на тази видимост може да се постигне нещо). Последната всъщност даже е добра, на нея сега всичко си личи. На предните има силуети, но с малко взиране можеш да разпознаеш кой - кой е. Но докато гледаш динамичен филм - изключено.

Тормунд
Скрит текст:
ей верно, жив е

# 472
  • Вестерос
И двата дракона са живи!
Кацнаха до Дани, този до нея по-близо е Дрогон!

# 473
Същото си го помислих по време на тази сцена. Sad
Скрит текст:

# 474
Моарейн мерси. Да, това вече са нормални снимки.
Скрит текст:
Тормунд го има на промото за 4 епизод - порка си от рога. Ей сегичка ще резна снимчица.

# 475
  • HH
Джони, когато Джон се разхождаше в последните минути на епизодът, мина покрай всички важни и оцелели. Отделиха внимание на всички.

Иначе е почти 21:00. Още ли ще пишем в спойлери? Негледалите сега ще гледат по ТВ.

# 476
Джони в книгите има реализъм, в сериала одавна няма, всичко се прави да изглежда зрелищно.
Това ти е проблема на тебе, че не може да ги разграничиш.

# 477
  • Вестерос
Да и всички си бяха ок в момента, затова не се спря на никой да помага. Тъпнята беше да крещи срещу Визерион...

# 478
Балерионе филмите се правят по книгите.  Ако няма реализъм - да бият кепенеца  и край. Досега ни величаеха ефектите, защото нямат сценарий. Ако и ефектите са им толкоз умрели какъв е смисълът?
Лично за мен когато правиш филм по книга си длъжен поне на 80-90 процента да я следваш. Да може малко да се отклониш, но си длъжен да я следваш. Не може да казваш, че следваш сценария на Мартин и да си измислян напълно нови неща, които нямат нищо общо.

# 479
  • България
Май може и без спойлери вече, но за всеки случай:
Скрит текст:
Джон, Денерис и двата дракона свършиха много важна работа. Свалиха КнН на земята.
Иначе можеше и въобще да не го достигнат и примамката с Бран/ Триоката врана щеше да е напразна.

Общи условия

Активация на акаунт