GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 66 115
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 480
Балерионе филмите се правят по книгите.  Ако няма реализъм - да бият кепенеца  и край. Досега ни величаеха ефектите, защото нямат сценарий. Ако и ефектите са им толкоз умрели какъв е смисълът?

Не търси реализъм нито във филми, нито в книги.
То и в историята не всичко е реализъм - тя се пише от победителите, нали знаеш 😉

# 481
Аз пак под вола теле търся, но
Скрит текст:
аз мисля, че когато Дани казва на Джон, че мъртвите са вече тук, съвсем няма предвид зомбитата, а предците им, които застават между тях.
Драконите и двата са си ок. Тормунд, Бриен, Джейми, Подрик, Хрътката също.
Първата цел на КнН беше Бран. Все някак щеше да кацбе на земята. Нямаше да го убие от небето. Уж е прекалено важен Бран, за да бъде убит като муха междудругото.
Аз лично за последно пиша в спойлер и без това от телефона е мъка.

# 482
Мойрейн,

Скрит текст:
за драконите изобщо не споря.. Моето мнение е, че с  тях - тежката артилерия - трябваше от самото начало да започнат. Нямаше как да знаят, че КнН е огнеупорен,,  но пък знаеха, че Бродниците контролират Други. Нормално бе да се сетят, че като го убият армията ще изчезне. Всичко друго трябваше да е за отвличане на вниманието и някой да достигне КнН, за да може да бъде убит.  А не да хвърлят първо армията, после да се бранят и в последният момент да разчитат на Аря

# 483
  • Вестерос
Така е, Дрогон нарочно изхвърли Дани като го бяха накачулили зомбитата.Беше интересна сцена.

# 484
Скрит текст:
аз мисля, че когато Дани казва на Джон, че мъртвите са вече тук, съвсем няма предвид зомбитата, а предците им, които застават между тях.
Драконите и двата са си ок. Тормунд, Бриен, Джейми, Подрик, Хрътката също.
Първата цел на КнН беше Бран. Все някак щеше да кацбе на земята. Нямаше да го убие от небето. Уж е прекалено важен Бран, за да бъде убит като муха междудругото.
Аз лично за последно пиша в спойлер и без това от телефона е мъка.
И аз за последно пиша в спойлер.
Скрит текст:
НК и Бран... защо имам чувството, че вече са едно и също нещо.

п.п. Лорд Сняг, ще съм ти много благодарна, ако довършваш постовете си, преди да ги публикуваш. Не зная дали нямаш някакъв проблем, но днес няколко пъти засичам твой пост само с едно обръщение и нататък нищо.

# 485
  • България
Скрит текст:
Пуска му малко лед от дракона и готово. Видя се, че КнН не се впуска в безсмислени, лични битки.

# 486
  • HH
Две неща от мен.
1. Драконът, който го налазиха зомбитата е този на Дани, който кацна до нея в края. Не този на Джон, който също като Дух, просто го хвана липсата.

2. Това, че КН бил свален от Дани и Джон и това било важно е малко безсмислено. Той и сам щеше да си кацне и да иде до Бран. Цялото нещо с драконите беше на 90% фен сървиз. Да, когато в началото почнаха да палят беше в реда на нещата, но след това....

# 487
Това бе хубава сцена, защото Дани реално изглеждаше че се страхува
Но за мен една от малкото хубави сцени е когато Дани "изпече" КнН и той оцеля. Върнах се в младежките си години - Сара Конър и Кайл Рийс взривят Терминатора и той се показва без "кожата". Другият хубав момент е как Мел пална рова. С повтарянето на това заклинание има "дежа ву" за Арвен, коят вика водните коне  срещу Черните конници.

П.С. не казвам че нямаше и хубави моменти, но ДиД разпалиха някакви свръх очаквания в мен, че ще е чудо невиждано, а то с беше средна работа.

# 488
толкова много бродници наобиколиха Джон, но не го убиха- защо?

# 489
  • България
Мойрейн,

Скрит текст:
за драконите изобщо не споря.. Моето мнение е, че с  тях - тежката артилерия - трябваше от самото начало да започнат. Нямаше как да знаят, че КнН е огнеупорен,,  но пък знаеха, че Бродниците контролират Други. Нормално бе да се сетят, че като го убият армията ще изчезне. Всичко друго трябваше да е за отвличане на вниманието и някой да достигне КнН, за да може да бъде убит.  А не да хвърлят първо армията, после да се бранят и в последният момент да разчитат на Аря
О, да. Както и при КЧ, драконите трябваше да бъдат използвани.
Обаче в битката за ЗХ май имаха такова намерение, но КнН пусна снежната виелица и нещата леко се прецакаха.

# 490
Ами те летяха над зимната виелица. Точно сцените с драконите са сред малкото добри, защото не се вижда тази зимна виелица. Защо казвам, че няма тактика. От самото начало трябваше да връхлетят с драконите.
Впрочем не възразявам на виелицата, но бих предпочел да е по-едра и да може да се вижда нещо. През тази ситна лапавица, нищо не се виждаше.

# 491
21:00 мина,. За хиляди години и сума ти триоки врани никой не е намерил решение. И сега изведнъж, бум!

# 492
Сега го гледам пак - всъщност точно осветлението е най-реалистично Hands V

Отивам да се наслаждавам.

# 493
  • HH
толкова много бродници наобиколиха Джон, но не го убиха- защо?
Защото и аз като Аниш мисля, че Бран е свързан с КН. Че Бран не иска Джон да умира.
И имам основания да мисля, че Бран се варгна в КН. Той беше варгнат до малко преди да му дойде на крака. Иначе не виждам защо Бран, който знае че той идва за него, ще се варгва във птици, за да види точно кога ще дойде.

# 494
Ами най-вероятно и самите бродници не ги лови огъня, още от хардхоум има намеци за това, ако Джон ги беше пробвал тогава, сцената на Денерис ставаше безмислена.

Общи условия

Активация на акаунт