GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 66 107
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Не съм гледала епизода, но се чудя за какъв дявол бяха виденията на Бран с разрушения КЧ и сипещия се сняг по ЖТ? Или може би все пак не е бил сняг, а пепел?
Струва ми се, че не е приключило всичко. Предполагам ще стане ясно в следващия епизод, какво ще направи Бран?

# 511
За мен не е нормално, че Аря премина толкова леко от Зимен Хребет до КнН и той я забеляза чак в последния момент, нито че зомбитата които иначе си се биеха бяха спрели да "функционират" точно около него
Да, та и стояха в шпалир.

# 512
12 души стоят пред  краля на Нощтта и един на хвана Аря, преди тя да стигне до Него? егати гвардията си има КнН.
Тоя е по-зле и от Джофри с неговата гвардия. Там бяха само 6-ма.

Сега нещо което ме вълнува повече. Северът/Дани победи, но Победата му е пирова. КнН го няма, Речините земи и Дорн са аут. Долината си върви със Санса. Кой ще  се възправи с-у Церсей? тя има достатъчно хора да завладее цял Вестерос. Това първо.
Второ - Битката между Церсей и противниците й ще се случи най-много в един епизод, щом  цялата Дълга нощ трая само един миг, колко да трае битката с Церсей. Е, какво ще ни показват после още два епизода?

Хексе, добре си ни дошла.

# 513
12 души стоят пред  краля на Нощтта и един на хвана Аря, преди тя да стигне до Него? егати гвардията си има КнН.

Сега нещо което ме вълнува повече. Северът/Дани победи, но Победата му е пирова. КнН го няма, Речините земи и Дорн са аут. Долината си върви със Санса. Кой ще  се възправи с-у Церсей? тя има достатъчно хора да завладее цял Вестерос. Това първо.
Второ - Битката между Церсей и противниците й ще се случи най-много в един епизод, щом  цялата Дълга нощ трая само един миг, колко да трае битката с Церсей. Е, какво ще ни показват после още два епизода?

Може би Санса, тя също си има причини да елиминира Церсей след всичкото зло , което преживя и й сториха !

# 514
Абе то много хора имат причини да я елиминират. Чини ми се че никой няма възможности.

Дани - преди 10 000 дотраки и два дракона. останаха й само два дракона
Джон и Санса - 10 000 души от Севера, и около 20 0000 от Долината, които дойдоха със Санса.
повечето измряха в битката за ЗХ, останаха малцина

Срещу тях Церсей може да изправи - Златната дружина - поне 10 000, Златните плащове поне 8000, цялата налична войска на Ланистърите  поне още 8000-10 000, хората на ЮРон  - 300 кораба,  целият наличен Планински рай - поне 10 000 - може би и 15 000 души, пиромантите си, които имат адски огън (може да използва требучети и балисти по драконите), и има Не-Грегър за лична охрана.

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 21:36 от Лорд Сняг

# 515
Хексе, или пепел или Джон. Залагм на пепел, че драконите не ги видяхме много активни на Север, може да компенсират на юг. Тя и Дани го каза, че не се чувстват много добре на студено.
Дано безсмисленото висене на Бран да има своето значение, което скоро разберем.

# 516

Второ - Битката между Церсей и противниците й ще се случи най-много в един епизод, щом  цялата Дълга нощ трая само един миг, колко да трае битката с Церсей. Е, какво ще ни показват после още два епизода?

Хексе, добре си ни дошла.
Огън и Лед, а.к.а. - Бран/НК срещу всички останали, когато се осъзнаят.

# 517
ей много се вълнувах и аз за тоя епизод , ама страшно много. обаче да си призная в повече ми дойдоха  моментите в които главните герои  бяха на косъм от смъртта и точно в този момент нещо става. сам беше спасен  поне 3 пъти от някой който наръгва зомбитата в гръб. джон  се оказа по бърз от огъня на дракона и тоочно като умря джора дъ експлорър всички зомбита изчезнаха и дани беше спасена.  то че не може без тези моменти да ама бяха твърде много и твъъърде "като на филм" .много ми беше трудно да разбера кое действие къде се развива в началото

# 518
Аря май скочи от някъде и затова ги изненада. НК си мислеше, че е победил вече и си "свали гарда", ББ - и те.
А Бран просто знаеше. Не знам обаче какво има да прави от тук нататък. Неговата мисия приключи.
Хексе, КЧ най-вероятно ще бъде изпепелен по време на битката с Церсей.

# 519
  • България
Моарейн, Бран, евентуално Р'хлор да умре като муха от КнН е смешно. Разбира се, че при всички случаи щеше да се изправи очи в очи с него.
Бран знаеше, че Аря ще убие КнН затова организира нещата така да е уж примамка. Нямаше нищо случайно. Вече е и сигурно за мен, че и Джейми не е бутнал случайни Бран. Колкото и да се противях на тази тъпотия, вероятно Бран от бъдещето е организирал собственото си осъкатяване, вероятно заради израстването ма Джейми.
Е, нямаше да е смешно, тъжно щеше да е, но съвсем възможно.
Триоката врана може и да е Голяма работа, но обитава осакатеното, човешко тяло на едно момче.
Ето в този случай ми липсва магия. Триоката врана може и да има някаква власт над миналото, да контролира и бъдещето, но не може даже да оправи парализираните крака на едно човешко тяло. Дотук показват, че силата ѝ е по-скоро в духовен аспект.
Така че, какво точно щеше да направи едно сакато момче на КнН?
  А КнН не се занимава с битки.
Има цел, постига я. Той не е с човешко мислене, че да дължи уважение на противника си. Ако не бяха го свалили от дракона, просто щеше да покоси врага си. Няма нужда да си прави труда да слиза. Все пак го дадоха достатъчно интелигентен и се пазеше да не го докопат враговете му.

# 520
  • Варна
Джон не е Сняг вече, така че в този смисъл асоциацията не действа.

# 521
С НК приключихме. Бран нямаше да остави Аря да го убие, ако работеха заедно.

# 522
Аря изскочи отнякъде, ама как стигна дотам без никой да я види, след като в ЗХ я надушиха по кръвта?
Това че Бран просто знаел бъдещето не го приемам, защото съществуват паралелни вселени. КнН хвана Аря, тя можеше да не успее. Бран е нямало как да знае предварително, че тя ще успее.

Досега не вярвах, че ще има място за война между Тарги, но си мислех, че войната с Другите ще отнеме много повече време, все пак Дългата нощ е била цяло поколение, а ДиД я претупаха за един епизод.
Битката с Церсей сигурно ще е половин епизод.
Не бих се изненадал вече и на война леля срещу племенник инак с какво ще ни запълнят времето?

# 523
С НК приключихме. Бран нямаше да остави Аря да го убие, ако работеха заедно.
Не работят заедно - едно и също нещо са. Просто две тела са излишни, а Бран никой няма да го заподозре, докато не стане време.

# 524
Лорд Сняг
Не я надушиха. Чуха капките. Не я чуха да се промъква, защото все пак е Безлика. Има умения, които използва. Ако бяха дали как точно го прави, нямаше да е интересно.
Аниш не вярвам в това. Ако го приема за вярно, защо не си използва шанса? НК почти беше победил, ако я нямаше Аря, щеше да премахне едното тяло. И с какво ще атакува Бран?

Общи условия

Активация на акаунт