GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 66 115
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 570

Пак не разбрах какво очакваш да направи Бран в следващите епизоди?
Да подтикне претендентите да се избият взаимно за трона. Всичките. И тогава, в последвалия хаос, всичко ще е негово.
п.п. Отивам да гледам как се стигна до убийството на Белиш, но от друг ъгъл. Все ми се струва, че тогава Бран нарочно го разкара (все едно имаше вероятност Петьо да надуши нещо нередно). А после пощади Джейми, използва Теон, настояваше Сам да каже истината на Джон (а защо той, като негов братовчед не му я каза) за произхода му, уведоми Денерис, че драконът и вече е под властта на НК, посочи се като главна цел на НК за нападението над ЗХ....

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 22:45 от Аниш

# 571
Ария май вече си изпълни предсказанието на Мелисандра - уби един с кафяви очи /Фрей/, един със зелени очи /Кутрето/ и един със сини очи /Кралят на нощта/. Така, че Церсей да си намери друг убиец, например Джейми ме устройва напълно като вариант.
Хах днес рових за снимки на Кутрето, какви му са очите, но не открих, че са зелени.
Описанието му в книгите:
Petyr had been slight and short for his age as a boy, and nearing his thirties, he is still a short man of slender build. Petyr has sharp features, a small pointed beard on his chin, and dark hair with threads of grey running through it. He has laughing gray-green eyes like a cat, but Sansa Stark notes that when Petyr laughs, his eyes do not.
Иначе, актьора го дават със сини очи. На мен ми сивеят.
Аниш, т.е. според теб НК/Бран иска да управлява живите. Съмнява ме, но ще видим. Малко остана.

# 572
Джони, това в похват в много успешни филми, когато е майсториски направено. Въпреки отрицателните ми чувства към ДД, им признавам, че много добре го изиграха този момент. Подготвиха го, загатнаха го, развиха го скришом и те шокираха накрая. И като се върнеш назад и се замислиш си казваш, е много ясно, всичко се връзва как не се сетих, че така ще стане. Това беше в стил Мартин.
И аз като Диаволо се чудя кои събития ще се припокрият, търся сламки. Отворила съм отново да чета за обещания принц. Май е време да попишем по сериозно в другата тема.
Джони- дишай малко. Предстои още една битка, ше измрът и другите. Церсей изигра най умния ход от всички. Играта предстои.

Ще е смешно Аря да убие Церсей. Егати спасителката дето ще е. Мисля, че най много ще я заболи да е от ръката на Джейми., въпреки че ни се показа, че пророчествата може да не се сбъдват.
Аниш- за какво му е на Бран пустош?

# 573
  • България
Ария май вече си изпълни предсказанието на Мелисандра - уби един с кафяви очи /Фрей/, един със зелени очи /Кутрето/ и един със сини очи /Кралят на нощта/. Така, че Церсей да си намери друг убиец, например Джейми ме устройва напълно като вариант.
Хах днес рових за снимки на Кутрето, какви му са очите, но не открих, че са зелени.
Най-зелените очи май са на Санса Sad.
Дали на Церсей могат да минат за зелени?
На Кутрето са сини.

# 574
Да, аз затова казах, че е важна подредбата на предсказанието за очите. Няма как тя да убие Церсей, всеки го очаква. Много ясно , че ще е друг. Ами ако например Санса я убие , това никой не го очаква,  както не очаквахме за Аря , ха нали !

# 575
  • Вестерос
Описанието му в книгите:
Petyr had been slight and short for his age as a boy, and nearing his thirties, he is still a short man of slender build. Petyr has sharp features, a small pointed beard on his chin, and dark hair with threads of grey running through it. He has laughing gray-green eyes like a cat, but Sansa Stark notes that when Petyr laughs, his eyes do not.
Иначе, актьора го дават със сини очи. На мен ми сивеят.
Аниш, т.е. според теб НК/Бран иска да управлява живите. Съмнява ме, но ще видим. Малко остана.
Вярно , мерси и аз веднага за Бейлиш се сетих днес, така че няма да убие Церсей.

# 576
Предлагам и всеки , който се сеща за предсказания да пише , за да направим списъка. Аз също ще си ъпдейтвам поста си.

# 577
Ейдън Гилън е със зелени очи. На тъмни кадри стоят кафяви.

# 578
Джони проблема ти е, че искаш всичко да се повтори дословно, история, пророчества и т.н. Дългата нощ е била одавна, сега и попречиха да настъпи. 

# 579

Аниш- за какво му е на Бран пустош?
Бран/НК не харесва хората.

# 580
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Днес,докато шофирах и слушах радио,в рамките на един час на две различни станции обсъждаха ГоТ.
Явно е голям световен хит.
Иначе самата битка беше ок,но очаквах много повече бой от НК,а той реално си измря за има,няма 5 минс,след като слезе от дракона.
И не е вярно,че Дани и Джон били свършили голяма работа,че го свалили на земята.И двамата нямат големи заслуги за победата. Stop (Аря им изнесе битката).Както споменаха,той и сам щеше да го направи,защото му трябва Бран.И защо по ягодите,трябваше толкова невинни хора да избия за кауза пердута,след като да убият Шефа беше напълно достатъчно.

На мен самата битка никога не ми е била интересна,нито я чаках с голямо нетърпение.По важното е сега,как ще се пренаредят картите.Кой,къде с кого..

# 581
Най-зелените очи май са на Санса Sad.
Дали на Церсей могат да минат за зелени?
На Кутрето са сини.
Санса е със сини. И в книгите и в сериала.
Аниш, щом не ги харесва какво ще ги прави? Ще ги убие? Нали вече имаше този шанс? Трябваше да остави НК да си свърши работата и готово. Нямаше да дава камата на Аря и сигурно щеше да я премахне по-рано по някакъв начин.

# 582
  • Вестерос
Предлагам и всеки , който се сеща за предсказания да пише , за да направим списъка. Аз също ще си ъпдейтвам поста си.
Няма как да стане, тъй като не всички от книгите са в сериала, има и такива в сериала, които ги няма в книгите- като това за Аря и очите.

# 583
Ейдън Гилън е със зелени очи. На тъмни кадри стоят кафяви.

https://starschanges.com/aidan-gillen-height-weight-age/

Тук друго се казва - сини!

А и оригиналното предсказание беше Кафеви, Сини, Зелени. Този епизод го преиначиха малко....

# 584
Като за сериал епизода биваше, като за финал на историята- никак. И на мен ми липсваше повече магия. Мел беше страхотна и единствено тя и Аря ми оправдаха гледането. Чудно защо умря и колко точно е стара. Дали може да е легендарната жена на НК или в сериала няма такава? Изобщо, ще се върна на Мелисандра Simple Smile след време, и ще разнищя нещата около нея.
Бран ме ядоса,не отвори уста беее. Интересно какво ще прави сега. Ако това е цялата му роля, съм супер разочарована.
Не ме вълнуват пророчествата около Церсей, нелепо е да има такива. Церсей може да остане на трона съвсем спокойно, в брак с Джон- законния наследник. И двамата имат причини да го направят, вместо битки. Дани...е излишна...
Другото ми предположение е да победят Церсей, но нейните хорица да са направили нов НК. Wink
Изобщо...искам врътки и магия...
Разочарова ме Варис, и смъртта на Теон. Нелепо и излишно. Ако чак толкова служи за разсейване на НК...океееййй, но беше излишно.

Общи условия

Активация на акаунт