GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 65 772
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 945
А аз не очаквам тя да умре. Мисля, че ще се ожени за някой от младежите, примерно Джон. Вероятно поради скрити козове от нейна страна и за доброто на народа от негова. Тирион за Санса, Дани да мре, а може да я оженят за Джейми или друг оцелял, и да населят пак кралствата с аристократи. То никой не остана.
Вещицата й казва, че ще има нова кралица, по-млада, по-хубва, за да я свали от трона и да й отнеме всичко, на което държи. Не се споменава за по-малкия брат. Мисля си, че има три кандидатки за нова кралица - Дани, Санса и Бриен (нали я наричат The beauty).
Но няма как да остане жива Церсей или да се омъжва тепърва.

# 946
Че защо му е на Юрон да я трепе

# 947
Аз се надявам да е измислила някоя мърсотия, заради която да отърве кожата и да е напечено

# 948
След многото обвинения за 3 еп - за качеството и неяснотите по сценария от продукцията пуснаха ли някакво изявление/обяснение?

# 949
Юрон може да мине на страната на Дани, ако види, че Церсей губи.
Относно предсказанието на Маги Жабата:
Последната му част с убийството на Церси е пропусната, така че Д&Д може и да ни изненадат и тя да победи.

# 950
  • България
Завършви ли сагата с брак между Джон и Церсей, направо не знам.
То и аз в анкетата за най-невероятен финал посочих точно този брак.
Невероятен е от гледна точка на това, че сериалът е американски.
Иначе е най-логичен от политическа гледна точка. ☺️

# 951
  • София
Точно ръкохватката е от драконово стъкло. Май е полирано.

А  този червен камък, с който е украсена е може би като на Мелисандра на нашийника... дето го остави, преди да се слее... С пейзажа. Ето я и магията в камата.Някой по напред беше споменал, че трябва да я има. Ако се комбинират и двете, нашийник+ кама, кво ли ще стане...
Аря добре ги коли... Дали не си е направила ново лице..от  Лоорд Бейлиш, и да го използва... в КЧ

# 952
  • Варна
Че защо му е на Юрон да я трепе
За да вземе ЖТ естествено. Все пак той доведе ЗД.
За какво му е тая луда лелка?

# 953
  • София
Последната му част с убийството на Церси е пропусната, така че Д&Д може и да ни изненадат и тя да победи.
Сигурни ли сте? Защото аз уж го помня, а не съм чела книгите Mr. Green

# 954
  • София
Всички май са на мнение, с малки изключения, че Джайм ще убие Церсей. Само този факт трябва да ви говори, че това няма да стане.  Имам предвид, че щом всички го очакват, едва ли ще е той, защото целта е да бъдем изненадани най-малкото от Д и Д.
Колкото и да е банално, по-скоро ще е Аря.
Но може да е Юрон.

Бриен, ако Церси ликвидира Джейми.

# 955

А, няма страшно. Споменавано е доста пъти и в темите за сериала.

# 956

Да. Ето:
https://m.youtube.com/watch?v=FwHGNoMjHn8

# 957
Ех, много хубав тоз Джора. Седя и си мисля , как така не им се получи поне веднъж, а все се влюбва в неподходящите !  Ех, Джори , Джори.... хубав беше и си замина ..
Наистина трябваше да умре някой главен,  а не всички второстепенни , от които животът на главните винаги е бил спасяван...

# 958
Съмнявам се да оцелее Церсей, ама в този сезон е по-хубава отвсякога. Има нещо различно.

# 959
  • София
Съмнявам се да оцелее Церсей, ама в този сезон е по-хубава отвсякога. Има нещо различно.
Нали е бременна😜та за туй се е разхубавила😂

Общи условия

Активация на акаунт