GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 65 918
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 765
Церсей. Актрисата много изненадана и издаде някои неща за смъртта й.
Скрит текст:
Издаде, че или Тирион или Аря ще я убие , аз залагам на Тирион, защото Аря ще е много очевидно и очаквано.
Издаде , че ще е убита в подземието. Ще бъде брутално и много шокиращо,  но определено е по опитомената версия , защото сърце не им давалода заснемат първоначалният план.

Линк за който иска повече подробности: https://m.offnews.bg/news/Kultura_33/Lina-Hijdi-Tirion-ili-Aria- … ersej_631907.html
Фейк.

# 766

Все пак някои неща ме изненадаха - страха на СЧ и на Хрътката. Уж са врели и кипели воини...  Като че ли се търси някакъв ефект в това, ама още не съм разбрала какъв.

И Аря - най-вероятно голямата изненада. Логично, но някак не пасва. КнН е магия, странно е да е унищожен от главорез. Чудно как не са се сетили хората предния път просто да наемат един безлик.
Другото - Мелисандра- защо се жертва? Необходимо ли беше да умре? И дали изобщо е умряла.
Надявам се че като изгледам, може да ми се прояснят нещата .
Здравейте, Хексе!

Аз не съм изненадана от Хрътката. Това е част от образа му - и, заедно с други особености (външния вид, историята с брат му), го прави различен. У него практичното е много силно. Има вътрешно мерило за степен на надеждност на дадена ситуация. Когато стрелката му е в червената зона, просто се вцепенява или променя посоката. Така постъпи и в КЧ, когато реши, че няма за кого и какво повече да рискува живота си. Но у Хрътката има една своеобразна мярка за нравственост и лоялност. Ако е застрашен някого, към когото е привързан или смята за правилно да защитава, готов е да скочи в ада. Аз харесвам Хрътката. Той е сред любимците ми.
Не видях типичен страх у Сив Червей. По-скоро - мъка за хората му, отчаяние и липса на надежда. Врагът срещу тях беше невиждан. Но СЧ мушка и тръшка мъртъвци до последно.
Мелисандра беше много стара. Мисията и приключи със смъртта на КнН. Той е противовесът на нейния бог на светлината. С разгрома на дългата нощ приключи и нейният въздългичък живот.
Така мисля Simple Smile .
*Само да допълня: нямаше как да наемат един безлик, защото трябваше да му осигурят и армия, която да "забавлява" неживите. Също и дракони - да се бият с неговия дракон. Въобще - да му дадат всички предпоставки да стане достъпен, макар и за минута.

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 14:28 от well-known

# 767
Мелисандра каза в предния сезон че е готова от години да умре, но богът на светлината не е приключил с нея. Сега вече си изпълни предопределението и нямаше нужда да продължава да живее. Не се е жертвала, просто достигна края на пътя. Нея не я блазни власт, не я вълнуват човешките радости, няма да създаде дом и деца. Интересува я мракът да бъде победен.
В този смисъл беше идеално че всичко беше толкова тъмно. Все пак КнН води зимата и нощта със себе си. (Ние като гледахме снощи видяхме абсолютно всичко)
The third, Аря се движи по-тихо от капка, КнН и ББ очакваха Джон да се изправи срещу КнН, в момента в който той е заклещен от дракона гарда им падна. Зомбитата не виждат, не чуват и не мислят, те изпълняват команди. При дървото имаха команда спри и стой. В случая КнН направи това, което Тирион с Церсей - надцени ума си и подцени врага.
Балерион, ама много съм съгласна с теб!

# 768
  • София
Нали има пророчество за Сърси. Едната част (че ще й умрат и трите деца) се сбъдна, другата е, че ще загине от ръката на брат. Преди се коментираше, че не е буквално "брат", но според мен ще е Джейми. В предния епизод Тирион му каза "напротив, ти още в началото знаеше каква е тя и въпреки това я обичаше". Най- ефектно би било да я убие някой, който я е обичал и когото тя, макар и изкривено" е обичала. Трябва да е Джейми според мен.

# 769
  • София
Скрит текст:
Издаде, че или Тирион или Аря ще я убие , аз залагам на Тирион, защото Аря ще е много очевидно и очаквано.
Издаде , че ще е убита в подземието. Ще бъде брутално и много шокиращо,  но определено е по опитомената версия , защото сърце не им давалода заснемат първоначалният план.

Линк за който иска повече подробности: https://m.offnews.bg/news/Kultura_33/Lina-Hijdi-Tirion-ili-Aria- … ersej_631907.html
Не мисля, че ще е Тирион.Той вече оцапа ръцете си ..

# 770
Скрит текст:

Аз пък мисля, че лъже нарочно и
Скрит текст:
Нито Аря, нито Тирион ще я убият. Друг ще е

# 771
Скрит текст:

Тя говори за сцената със септа Унела - онази, която беше завързана в тъмницата и Церси я пусна на Грегор Клегейн да се гаври с нея до смъртта и. Беше гадно. Актрисата казва, че по първоначалния сценарий е било още по-брутално.
За своята смърт, за съжаление, не издава нищо съществено. То няма и как.

# 772
Оф, кого излъгах, да ме извини, ей това е мейкинга, не предното:

https://www.youtube.com/watch?v=_3M0Xt97aFI&feature=youtu.be

# 773
Аз мисля, че тепърва ще ни се изясни и защо Бран трябваше да премине обучение и да стане Триока врана. Не ми се вярва всичко да се свежда само до това да е примамка на КнН и да разкрие произхода на Джон.
Аз и за Аря бях започнала да се чудя вече, но ето дадоха ни отговор, същото трябва да е и с Бран.

Иначе за мен най-добре ще е ако Церсей я убие Планината и Кибърн за да се отърват от нея, естествено по особено жесток начин😜

# 774

Дани и Джон на скалата, диалога беше мега малумен. Наблегнаха на нея докато 2те армии се сблъскаха, аз видях злобата която изпита. Заряза плана и хукна да ги гори.

И отново за това как различно виждаме/възприемаме нещата. Никаква злоба не видях, според мен мислите ѝ в онзи момент по-скоро бяха от рода на:"Аз повече няма да стоя и да бездействам докато убиват хората ми. Отново." Тя мина през това 2-3 пъти в миналия сезон. Подобна беше реакцията ѝ и когато отиде да спасява Джон и сие отвъд вала, колкото и да я убеждаваше Тирион, да не го прави, че тя е по-важна и без нея всичко е свършено. И сега реакцията ѝ си беше точно Enough with the clever plans.

# 775
Прави сте , ама и аз как все се хвърлям на първото прочетено да вярвам , а те актьорите лъжат , хах

Пс: Кой ще прави нова тема ,.че пак преполовихме тази Grinning

# 776
  • Разпиляна във въображението
Аз защо прочетох, че ще е седмична темата?

# 777
Ъъъ, не помня дали го показаха в сериала, но в Харънхил Аря тренираше фехтовка точно на божието дърво - танцуваше по клоните нагоре-надолу. Дърветата може и да са далеч едно от друго, но короните им се допират, така че може от клон на клон да се е метнала. А и Теон и зомбитата бяха доста ангажирани един с друг.

Не виждам преплетени корони, виждам едни ниски борчета на разстояние.

# 778
  • София
И аз мисля, че пророчество за смъртта на Церсей от ръката на брат ѝ, ще се окаже за Джейми. Защото тя цял живот се е страхувала от Тирион (заради това пророчество), а ще ѝ дойде изневиделица.
Пък и King slayer ще стане и Queen slayer.

# 779
  • Варна
Темата е седмична, нова ще има в неделя вечер.
Относно Церсей, най-вероятно ще е гадно да я убие Юрон. Да й върне за Робърт, така да се каже.

Общи условия

Активация на акаунт