GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 66 035
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Варна
Джон се води най-големия син на Нед. Ако беше узаконен, застава начело на наследниците. Самата Кейт би го убила тогава.

# 1 036
  • София
Когато се видяха за последно, Нед и Джон и се разделиха всеки по пътя си,
сцената навяваше... Тъга😢. Нед му отговори, като се видим.. ще говорим за майка ти...
Този следващ път не дойде...
Кой е бил роден от децата на Кат и Нед, когато той се е прибрал в ЗХ с Джони-бебе

# 1 037
  • Варна
Мисля, че само Роб е бил роден и то съвсем скоро. Някъде се споменаваше, че като се оженили Нед и Кейт, той почти веднага заминал. Върнал се с Джон след месеци, а през това време Кейт родила Роб.

# 1 038
Роб вече е бил роден.

# 1 039
Смесвате две различни неща за произхода на Джон. Не съм съгласна, че ако Нед беше узаконил Джон, той щеше да пререди останалите му деца за наследството. Ако си спомняте добре, когато се роди бебето на Рууз Болтън, Санса дразнеше Рамзи, че бебето, което е законнородено, винаги ще има по-силни позиции за наследството от Рамзи. Именно затова той уби баща си и бебето с майката.
Виж за ЖТ е друго- Нед ако каже майката и бащата на Джон /а не да го узаконянва като свое копеле/, Джон става законен претендент за трона. Което пък дали не трябваше да се случи след смъртта на Робърт? Вярно, че ще е в опасност Джон, но пък той е реално законния наследник на ЖТ. Все пак справедливо е да го наследи.

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 09:21 от Miss Fairy

# 1 040
  • Бургас
Мисля, че само Роб е бил роден и то съвсем скоро. Някъде се споменаваше, че като се оженили Нед и Кейт, той почти веднага заминал. Върнал се с Джон след месеци, а през това време Кейт родила Роб.
Значи объркана работа, кой кога се родил. Явно Нед го е нямало 10-11 месеца. И в това време се родил Джон и имал време и да се върне с него и после и Роб... ама малко преди да си дойде Simple Smile
и ако Джон е по - голям от Роб, то е заченат преди сватбата на Нед и Кат. Защо тази жена мрази толкова Джон, след като даже не е изневяра? Защото дори и копеле е роден първи и е момче.

# 1 041
Да, Джон е заченат преди сватбата на Нед и Кат. Разликата им е към 11 месеца. Когато Нед се връща в ЗХ с Джон, Роб е вече роден и Кат се дразни, че настаняват Джон в яслите при наследника. Кат го мрази, защото е бедна душица.

# 1 042
  • Бургас
Дам. Ако Кат знаеше кой е Джон, тя щеше да го ликвидира. Simple Smile още в кошарата. Нед за това си е мълчал.

Допълвам се: пия си кафето на терасата и чувам няколко гларуса се драчат. Бахти звуците, чак се огледах да не са на Денерис драконите Simple Smile
ММ ме обяви за луда, че ако не гледам пак ония филм, чета за него. 100 пъти се бъзика на сцената Визерион - Джон “Това да не му свърши газта, че кюфка само”. Да съм се оглеждала в тоалетната, някоя умряла риба да не ми ръбне Д-то....ааа. Никакво разбиране значи! Нека му. Научих малкия да му вика Валар моргулис като става и той е в потрес.

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 09:38 от MeMyselfI

# 1 043
Едва ли Нед се е страхувал, че Кат ще убие Джон, ако разбере кой е наистина. Страхувал се е някой друг да не разбере. Тя да се изпусне, някой да дочуе нещо и т.н.
Ако Нед беше поискал от Робърт да узакони Джон, то тогава той щеше да е преди Санса, Аря, Бран и Рикон, но не съм напълно сигурна за Роб.
Действително Джон се е родил преди Роб, но версията на Нед е, че е изневерил на Кат по време на войната, а тя го е чакала бременна в Речен пад. След като се връща с бебето, Кат се чуди защо е толкова голямо, а майстера я успокоява, че копелетата растат по-бързо. 😂😂 Което си е глупост разбира се. Нищо чудно и майстера да е имал някакви съмнения.
В крайна сметка въпроса кой е по-големият е спорен и в едно алтернативно бъдеще с узаконен Джон, той би могъл да претендира за Зимен Хребет.
С Рамзи е по-различно. Законово той беше наследника и след раждането на бебето. Санса нарочно искаше да посее съмнение в него.

# 1 044
Ева ли чичо е вложил толкова дълбок замисъл в това кой кога е роден. Сигурен съм че ако чете подобни теми (какво е искал да каже автора в произведението си) се спуква от смях.

# 1 045
  • Варна
В света на Мартин, узаконените копелета наследяват чак след законните деца, независимо от реда на раждането и пола.

# 1 046
Хексе, по друг начин ги помня нещата. От къде мога да прочета?

# 1 047
  • Варна
Хексе, по друг начин ги помня нещата. От къде мога да прочета?
В това твърдение съм убедена. Пътувам в момента, като се прибера довечера ще си видя файловете 😂😂😎 на моя компютър и ще ти кажа къде точно го пише.

# 1 048
Едва ли Нед се е страхувал, че Кат ще убие Джон, ако разбере кой е наистина. Страхувал се е някой друг да не разбере. Тя да се изпусне, някой да дочуе нещо и т.н.
Ако Нед беше поискал от Робърт да узакони Джон, то тогава той щеше да е преди Санса, Аря, Бран и Рикон, но не съм напълно сигурна за Роб.
Действително Джон се е родил преди Роб, но версията на Нед е, че е изневерил на Кат по време на войната, а тя го е чакала бременна в Речен пад. След като се връща с бебето, Кат се чуди защо е толкова голямо, а майстера я успокоява, че копелетата растат по-бързо. 😂😂 Което си е глупост разбира се. Нищо чудно и майстера да е имал някакви съмнения.
В крайна сметка въпроса кой е по-големият е спорен и в едно алтернативно бъдеще с узаконен Джон, той би могъл да претендира за Зимен Хребет.
С Рамзи е по-различно. Законово той беше наследника и след раждането на бебето. Санса нарочно искаше да посее съмнение в него.

Няма логика да го прави - Джон не е негово дете. Всъщност е интересно дали някога Нед е имал намерение на разкаже на Джон за истинските му родители. И какво би спечелил рода Старк от това.

# 1 049
В света на Мартин, узаконените копелета наследяват чак след законните деца, независимо от реда на раждането и пола.

Точно така. Има го и в сериала, който е гледал с разбиране. Не беше Санса само да го дразни, за да се смее. Той уби бебето и майката.. Ако не бяха заплаха за наследството, нямаше да ги убие.

Общи условия

Активация на акаунт