Женени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/

• 99 093
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Не е закрита ФБ страницата с Василенините дрешки, не знам защо се повтаря това. Даже ето снимка, на която самата тя рекламира отпреди малко.

# 136
Мале, тия парцали за 29лв... като го гледам какво е тънко и провиснало, след 2 пранета ще се разпада Confused

# 137
Не е закрита ФБ страницата с Василенините дрешки, не знам защо се повтаря това. Даже ето снимка, на която самата тя рекламира отпреди малко.

Страницата я нямаше известно време, не случайно е и написана статията. А и доколкото виждам първата публикация в сегашната и страница е от 09.04.2019 г.

# 138
Тая седмица май няма да има епозоди.

# 139
Страницата я нямаше известно време, не случайно е и написана статията. А и доколкото виждам първата публикация в сегашната и страница е от 09.04.2019 г.

Тая страница е тотална шега по много параметри, така или иначе. Не бих се изненадал ако си измислят новини.

# 140
С тези темпове, с които излъчват епизодите, тези двойки, ще се разведат, оженят отново, ще се родят деца и ще чакат внуци.

# 141
Аз така и не разбрах защо трябваше тази седмица да няма излъчване. То не стига че е на час по лъжичка, сега стана на 14 дни.....направо мъка. Че и в епизодите се повтаря едно и също по сто пъти, сюжетът ако въобще има такъв напредва с бързината на охлюв.

# 142
  • София

Това не е вярно. И да, точно ей така се пишат всякакви статии. Ето публикации от март.

# 143
Защото сигурно си мислят, че хората са си взели отпуска за рехавите работни дни и пак ще хванат нанякъде, вместо да гледат телевизия.. Е..си - 4 неработни дни , 1 работен, 1 неработен, 2 работни, 3 неработни...

# 144
  • София
..... и да не вземат да изпуснат някой епизод от скъпоценното предаване..

# 145
..... и да не вземат да изпуснат някой епизод от скъпоценното предаване..

С тоя ник...много съмнителна. Mr. Green

# 146
  • София
За мен от това предаване най- много изгуби Васа. Страницата и за дрехи вече не съществува, няма да се учудя фенките на Форко да са я докладвали.
http://www.kliuki.net/%D0%B1%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%BA%D1%8A%D1%82 … 0%BB%D0%B8%D1%80/

Страницата може да не съществува, но със сигурност си продава дрехите. Редовно спира пред Еконт с колата и вмъква чувалчета за изпращане. Но много лошо организирана е, сякаш не е наясно какво прави - гледа телефона, звъни, говори с някого, после с приемащия куриер, излиза до колата, вкарва, изкарва пратки... Вече се моля да не я улучвам в офиса, а на мен ми се налага често да си взимам пратки от там.
...Аз съм в Пловдив и ако щете вярвайте, но днес Мишо отново мина покрай мен с колелото и черната раница на гърба.

# 147
Мале, тия парцали за 29лв... като го гледам какво е тънко и провиснало, след 2 пранета ще се разпада Confused

Не бях разглеждала страницата ѝ и не бях запозната с какво точно търгува, но тук бяхте писали, че внася дрехите от Италия и не знам защо, може би заради претенциите ѝ, но очаквах нещо малко по-стилно. Чак бутик я пратих да отваря... Simple Smile
Не смятам, че разчита на този бизнес, за да се издържа, по-скоро е начин да си запълва времето, но все пак дано просъществува. Влага време и някакви усилия в него, което е похвално. (Ето, и Монако е приложила "доказателства" над мен.)

Поздрави на жълтописачите!

# 148
Като се замисля Василена нямаше голям избор да се държи по друг начин, освен по начина по който се държа. Нито я защитавам, нито съм й фен, разбирам, че моделът й на поведение и очакванията са й сгрешени, но донякъде има право. Защо - тя е млада, привлекателна жена. Отива в предаването и я женят за Никифор, който живее с майка си, имам чувството, че обвинява целия свят за живота си - в случая Василена и психолозите, че тя не го хареса. Василена има доста опит с мъжете и й трябва някой по-доминантен и груб мъж (да не се разбира селянин, ами просто някой т.нар. - мъжкар, какъвто Никифор не е, но и в това няма нищо лошо - за всеки типаж хора си има пътници). Та това ми хрумна днес.

# 149
  • София
За мен също Мерал е стабилен мъж - млад, възпитан, отговорен, грижовен. Тази, която го оцени подобаващо ще бъде наистина щастлива с него, сигурна съм, стига за нея тези качества да са също толкова ценни.

Общи условия

Активация на акаунт