Женени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/

• 99 026
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 75
Ще има ли тази седмица предаване?
Не.
Другия вториник.

# 76
Вие пък как разбрахте, че Юла не го харесва, щото аз в първия епизод видях друго. Тя го хареса определено, а първото виждане е най-важното. При това не беше съвсем пияна още.
Втория епизод вече беше изтрезняла, веднага почна да се оплаква, че не била спала щото бил хъркал Мишо. Да, не е приятно, ама дали е чула нещо не ми се вярва. Тя се е отрязала най-вероятно веднага и заспала. Ако не е ходила до 00 да изтрезнява.
На другия ден беше смирена в началото и кисела. Но пък стаята не и хареса просто защото е очаквала поне апартамент, а не малка стая с перде в банята. За мен тя се има за телевизионна звезда вече. Просто представите и се бъркат. Изведнъж може би си мисли, че става известна, че е избрана и  трябва да се държи нависоко и с претенции. Много хора бъркат нещата попадайки в друга среда и изглеждат смешни понякога.
Както и да е. За мен Юла харесва Мишо или поне не и е отблъскващ. То пък Мишо с тез мадами около него, баш такава като Юла кой знае колко е имал. Той не е като Форо, че и този е видял и излизал с жени.
Не ,не е това, че не харесва Мишо.

# 77
Тя отпреди първото виждане беше на градус.

# 78
Не е лесно на 36  да си търсиш гадже, предполагам  .Джулката я мисля .
От една страна няма време за губене ,от друга -не можеш да се прежалиш за к'во да е ,след като толкова си избирала.
Сама не си е намерила сродна душа , специалистите не и помогнаха ...
Късмет пожелавам на всички ,да си намерят другарче и да са щастливи.

# 79
Записвам се в новата тема, без да съм дочела какво сте писали в старата (нямаше ме).
По принцип не е лесно да си търсиш гадже, независимо на каква възраст си. Освен ако нямаш никакви критерии и не се задоволяваш с какво да е Wink
Жалко, че няма да има предаване тази седмица.

# 80
Аз мисля, че Джулка е човек, който живее според обстоятелствата и е пасивен участник в живота си. Тя иска много неща от другите и почти нищо от себе си. Точно " въздух под налягане"
Може и да не го е харесала, не е длъжна, ама и държанието и е криво
Иначе предаването е супер повърхностно.Остават десетки въпроси за нас. Оттам няма как реално да придобиеш пълна представа за някой- за мен Юлия, Василена, Заро си останаха с много неизвестни около тях

# 81
Вие пък как разбрахте, че Юла не го харесва, щото аз в първия епизод видях друго. Тя го хареса определено, а първото виждане е най-важното. При това не беше съвсем пияна още.
Може да се е надявала, че е зъболекар, директор...

# 82
  • Sofia
Може да се е надявала, че е зъболекар, директор...
Най-малкото, мениджър с голяма къща, задължително с басейн и достатъчно финансово стабилен Simple Smile
Ебе, смеем си се ние на чуждия гръб, но и Юлето си го търсеше Simple Smile

# 83
Момичето си е класика- продавачка на козметика, в малко по- добър магазин, симпатична. Живее в панелка с родата. Мечтае за принца, а дали принца мечтае за нея е друг въпрос
Пък и не е важно мъжа колко има, а колко за теб би дал.

# 84
  • густо майна Филибето
Коматево е краен квартал, но ако ползваш автомобил, връзката с центъра и повечето други квартали е  добра и бърза. Има три автобусни линии. Магазините са пълна скръб, свястно кафене няма.Идеално е за спалня и почивка.
Мишо е на най-оживената улица. На мапса се вижда, че в двора има и още една къщурка.

Съвсем нормално ми се вижда Юлия да снима първото си италианско ястие на първото си сватбено пътешествие. Това не винаги значи, че го прави постоянно, нито че си публикува менюто във фейса. Ето, аз днес си снимах първата узряла ягода Stuck Out Tongue Winking Eye

# 85
Ако всички участници имаха избор да избират,то щеше да изберат много по - различни от сегашните си.
Ако искат да бъдат тв звезди?! Клоуни - да се правят на мили,всеотдайни,влюбени и прочее.
Мишо и Юлия няма да останат заедно,както и останалите участници.
Причината е една,че заради формата трябва да се правят на такива каквито реално не са.

# 86
На мен пък ми се струва, че Зарко и Таня ще се напаснат. Той в момента има нужда да се покаже пред нея, че не е безполезен, да се изтъкне за това, което е постигнал в живота си - абе да покаже малко перки. Не ми хареса това, че се опитва да го прави като подценява постиженията на Таня. Постъпва наумело и малко е като слон в стъкларски магазин. Но пък донякъде го разбирам. Иска да живеят тук и сега, да се радват на всеки ден заедно. Загубите, които са преживели, болестта на Таня - това никак не е малко, за да накара човек да живее за мига. Харесвам спонтанността му и ако успее да отпусне организираната и мобилизирана Таня, ще им се получи много добре.
             Сигурни ли сте, че Юлка е аут от брака? /Четох част от предишната тема, не съм много в час с дебатите тук/

# 87
Момичето си е класика- продавачка на козметика, в малко по- добър магазин, симпатична. Живее в панелка с родата. Мечтае за принца, а дали принца мечтае за нея е друг въпрос
Пък и не е важно мъжа колко има, а колко за теб би дал.

Ние хубаво плюем, но животът е непредсказуем и нещата не се случват точно като в приказките (провокирано от принца на Denicius). Нали знаете, че понякога в реалността много от "принцесите Пепеляшки" остават без принцове, а "злите сестри" се уреждат с най-хубавото... Ако така е записано в приказката на Юлия, защо да не мечтае някой принц за нея?! За добро или лошо, не са много нещата в живота, които се получават "за заслуги". По-често действат едни други закони, така че логиката за проклетия характер и обречеността може да бъде оборена от раз. 

Давам по-различна гледна точка само, иначе не бих казала, че съм оптимист в този случай. Но винаги е възможно да останем изненадани.

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 22:29 от tidaflyr

# 88
Бе то няма лошо да мечтае принца за нея. Но, да не забравяме, че този принц не е онзи от приказките. И във всеки  мъж може да спи един принц, стига да се намери подходяща принцеса да го събуди

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 09:56 от Denicius

# 89
Бе то няма лошо да мечтае принца за нея. Но, да не забравяме, че този принц не е онзи от приказките. И във всеки  мъж може да спи един принц, стига да се намери подходяща принцеса да го събуди
Принцесите искат принца да си дойде директно с кралството, а не им се участва в процеса за завоюването му.

Туш! Simple Smile

Съгласна съм с мнението ти, а бях съгласна и с предишното, просто се замислих колко алогичен може да бъде животът понякога.

Общи условия

Активация на акаунт