Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

❤️Тема за похвали❤️

 • 4 547
 • 37
 •   1
Отговори
# 30
 • Мнения: 7 012
Искам да похваля г-жа Илионова от ПЧМГ, която преподава на сина ми по математика.
Внимателна, методична, прецизна и загрижена за децата.
За похвала е не само тя, но и всички учители, които преподават на сина ми в гимназията.
За похвала е и електронният дневник, обратната връзка с родителя, както и цялата организация на учебния процес.
Благодаря им!


# 31
 • София
 • Мнения: 15 723
Аз пък искам да похваля господин Кристоф Мюнх, преподавател по немски и история  в НЕГ. Онемях пред труда,  който е вложил в изготвянето на препоръка за кандидатстване в университет за дъщеря ми. Не типова бланка,  не дежурни локуми,  а проявен истински интерес към страничните й занимания, хобита и доброволчески ангажименти,  информацията за които после умело е  вплетена в  собствената му преценка за нея като неин преподавател през последните две години. И още.. Тя,  явно доста разсеяна,  не видяла,  че не се е подписал и има само печат на немския отдел. Свързала се с него по-късно и той й се извинил,  че липсва подписът му и предложил, знаейки, че тя е на работа и не може да мине през училище,  да се срещнат за минута на удобно за нея място, та да може той да се подпише.. Разбира се,  тя няма да се възползва от това негово предложение, но важен е жестът.

Последна редакция: чт, 13 юни 2019, 17:01 от пенсионирана русалка

# 32
 • Мнения: 7 012
Влизам в темата да похваля 91 НЕГ с първото място на ДЗИ/БЕЛ.
Средна оценка на матурата по БЕЛ 2019г.: 5.64

# 33
 • Мнения: 4 345
Като цяло първата десетка гимназии също е за похвала.
В този ред на мисли, похвала заслужава г-жа Р.Койчева, учител по БЕЛ от Испанската!

Последна редакция: пт, 14 юни 2019, 14:57 от second

# 34
 • София
 • Мнения: 16 206
О, Фран, г-жа Илионова! Беше класна на сина ми 5-7 клас в 119то, математическата паралелка. Прекрасен учител и математик! След 7-мокласното кандидатстване навремето, си говорехме с него, че високата му оценка по математика не се дължи толкова на курсовете, колкото на нея.
Наскоро дори си говорехме, той искаше да й намери някакви координати и да й се обади, след като приключи университетската одисея. Ако ми пратиш някакъв мейл/телефон на ЛС, ще сме ти задължени и двамата!
Също се сещам да добавя, че тя даваше прекрасна обратна връзка още по нашето време, в ДУ и без много работещ ел.дневник.

Иначе бих похвалила и следващата му класна, г-жа Илчева, японски, 18то. Млад и ентусиазиран учител, в същото време строга и сериозна. След заешката им година, ден преди 15 септември, беше изпратила на всички ръчно направена и надписана картичка по пощата, невероятно беше. Отделно, специално за сина ми, помогна много, когато в един момент беше залитнал по бягане от часове, говорихме спокойно и без да прави драми, изработихме план и действахме в екип. Преодоляхме проблемите. Сега за една потенциална стипендия му спретна такава препоръка! И какво ли още не. До последно тази жена ни държеше в течение какво се случва с класа, включително на изпращането им ходиха на ресторант вечерта, само класа и тя - и тя ни писа да знаем, че няма да остане до края, така че да имаме предвид. Те дърти магарета вече Grinning, но жената е отговорна.

# 35
 • където и да е,само да не съм сама
 • Мнения: 510
Прекрасна тема и дано се пълни бързо с позитивизъм и похвали.

На първо четене се сещам за г-н Ковачев /МАТ/ и г-н Ботев /история/ в 107 ОУ. Млади, иновативни и искащи не само да научат децата, но и да ги накарат да мислят чрез различни подходи. Към първия учител съм и пристрастна, т.к. е класен на детето ми и обратната връзка към нас родителите и ангажираност са похвални.

# 36
 • София
 • Мнения: 2 764
Да похваля и г-н Калапиш-директор на 107 ОУ-шапка му свалям- млад, целенасочен и деен управленец, с много и авангардни идеи за развитие.
Смятам, че тепърва ще се заговори за училището.

# 37
 • Sofia, Bulgaria
 • Мнения: 64
Прекрасна тема и дано се пълни бързо с позитивизъм и похвали.

На първо четене се сещам за г-н Ковачев /МАТ/ и г-н Ботев /история/ в 107 ОУ. Млади, иновативни и искащи не само да научат децата, но и да ги накарат да мислят чрез различни подходи. Към първия учител съм и пристрастна, т.к. е класен на детето ми и обратната връзка към нас родителите и ангажираност са похвални.


Г-н Ботев е един диамант в това училище. Трудно ми е да изкажа възхищението си от този човек. Преподава уникално, прави часовете за децата безкрайно интересни с игри и презентации. Увлича децата в дебрите на историята и ги запалва да търсят сами още и още информация. И не на пследно място, знанията, с които остават учениците са трайни, а тестовете му са толкова всеобхватни, обективни и оригинални. Изкарването на отлична оценка на тест е показател за задълбочени познания от ученика.
Прекрасен е този човек, истински Будител за децата!

Общи условия

Активация на акаунт