Звездни компромати - май

• 226 603
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 965
Това с наторяването ми звучи много страшно - в буквален смисъл. Първо си помислих, че може така да постъптват с телата на най-закоравелите престъпници, които са за до живот или на смъртна присъда. Обаче като се замисля, кой ще иска да си посее градината точно с тая енергия, вземе се събуди някой дух. 😣 Твърдо отказвам да приема.

# 1 966
Това е просто опция, за мен звучи ок, особено като погледна отвратителните ни гробища, с гробове вече едва ли не по самите алеи. Имаше преди време една идея с пашкул и дърво, което израства от останките, получава се нещо като парк-гора и е красиво и смислено.

# 1 967
Няма нищо нормално в компост от човешки тленни останки.
Нима не дължим малко уважение на мъртвите.
За мен това е кощунство. Хич не ме интересува кой как го приема, за мен това е грях, неуважение и падение.
Ще се "рециклираме", за да сме полезни и след смъртта си. Няма да ставаме зян, я. Хубава работа.
Трябва да има някакви морални рамки все пак.

# 1 968
  • Варна
Честно казано и мен не ме шокира чак толкоз. В крайна сметка като се позамисли човек мъртвите са толкова несравнимо повече от живите, че не знам какво се очаква да се прави с телата, в един момент всичко трябва да стане гробища.

# 1 969
Българка стана снаха на Майкъл Джордан
https://m.dir.bg/life/zvezdi/radina-i-sinat-na-maykal-dzhordan-se-ozheniha

# 1 970
Четох, че се е разделила с голямата любов, сега е в търсене на друга.
О, не!

# 1 971

Ето това е пищна готина мацка, има си от всичко, но седи чудно, не като онази 150кг на корицата. Женихът е много симпатичен също.

# 1 972
  • софия
истории за Киану Рийвс
https://brightside.me/wonder-people/10-sincere-stories-that-prov … -good-guy-747860/

Julianne Hough
Скрит текст:
Mariah Carey
Скрит текст:
Behati Prinsloo
Скрит текст:
Princess Victoria, Bart Moeyaert     
Скрит текст:
David Beckham
Скрит текст:

Stephen Amell & Wife Cassandra
Скрит текст:
Jeff Probst
Скрит текст:

# 1 973
Наитсина е готина мацката. Ако не знаех, че е с български корени, никога нямаше да предположа. Типично американско излъчване с афро нотка. Wink Казвам го в добрия смисъл. Simple Smile

п.с.
Скрит текст:
Ние всички ставаме на тор един ден. Отгоре ни остават само бетонни и гипсови орнаменти...

# 1 974
  • Бургас
Няма нищо нормално в компост от човешки тленни останки.
Нима не дължим малко уважение на мъртвите.
За мен това е кощунство. Хич не ме интересува кой как го приема, за мен това е грях, неуважение и падение.
Ще се "рециклираме", за да сме полезни и след смъртта си. Няма да ставаме зян, я. Хубава работа.
Трябва да има някакви морални рамки все пак.

Представи си,че е починал някой много мързелив съпруг.Нека и той да свърши малко работа,да е полезен за нещо.
Извинявам се за черния хумор,ама това първо си помислих. Embarassed

# 1 975
  • Наблизо
На мен не ми пречи.Преди години бях гледала видео за биоразградими кофчези,в които те погребват със семена на дърво.Дървото израсва с твоето тяло като "наторител".За мен е много добра идея,така децата и роднините ми един ден ще могат да идват на доста по-приятно място от страховитото гробище.

# 1 976
Аз пък си мисля за това, че май се роди нова клетва:
"Ай, ходи да ториш градината!" или "Да наториш градината, дано!"
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 977
  • Варна
А, ми то и досега имаше приказка "да станеш храна на червеите". Звучи ми даже по-гадно, отколкото да торя градината.

# 1 978

Прическата е отврат , но определено изглежда малко живнала  Peace

Радина не мога да я харесам и това е. Откакто ги гледах в Къртицата с мъжът и.
Някой от Вас гледа ли награждаването на Аскеер? Седнах да гледам с големи очаквания, но ме загубиха още на петата минута, връчват Аскеер и кака Лара потупва победителят и хвърляйки му се на врата, гърба го води на сцената, Радина пък сложила забрадка на главата се криви и реве при публиката............. Не мога да го опиша, чак ми стана неудобно и смотано да ги гледам!

# 1 979
Не съм фен на съвременните българските продукции,предимно едни и същи бездарни лица се бутат да се изявяват,толкова ли няма талантливи кадри.Малко са актьорите/актрисите,чиято игра ме грабва и все са от по-старото поколение.

Общи условия

Активация на акаунт