Звездни компромати - май

• 226 615
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 890
Това жълто русо е отврат. И колко жени на средна възраст продължават да го поддържат, чак не ми се вярва как се харесват.

# 1 891
  • софия
И Рачков стигна едно ниво и се отдаде на халтурата вече години наред. Мария и Рачков още ли са заедно? От време на време, като се заслушам в Капките, го чувам да прави намеци, че бил на пазара, бил свободен.

# 1 892
  • БГ
Мегз с мъж и текста към снимката:
"Благодаря на Господ, че сбъдна най-голямата ми мечта! Нашият живот започна отначало и занапред няма да пропилеем и една секунда от него! Благодаря на хората, които останаха до нас и ни помогнаха да вземем разумни решения и да извървим достойно пътя си към оправяне на кашата, която бяхме забъркали ❤️
П.С от началото на другия месец се връщам активно на работа в Мегз и имам хиляди идеи, които нямам търпение да реализираме за вас
❤️🌹"
Скрит текст:

# 1 893
  • Пловдив
Пуснали са го значи..

# 1 894
Пуснали са го значи..
Платили автомобила, който беше "откраднат", май около 400 000лв, и всичко си е както преди...

# 1 895
Я кажете за Хамилтън какви ги е вършил, какъв тормоз?
Винаги ми е бил органически неприятен, сега поне и причина да има

# 1 896
  • Viena
Лили Иванова

# 1 897
Скрит текст:
Скрит текст:
На тези снимки вече си личи коремчето на приятелката на Тото, а може и аз да си въобразявам. 😂😂😂

Прежали я Янчето..
Вече ще съм друг, друг, но за друга..
Но пък може и наистина да се е примирил, че връщане назад няма и както казваше в едни интервюта завинаги ще му остане специална, но в крайна сметка животът продължава.
Познавам хора, които по същия начин са били много искрено влюбени, с дълги връзки и после при следваща връзка много рязко бебе, сватба.
Късмет им желая, дете ще имат все пак.
Обаче и тази девойка не си поплюва, аз май бих се поколебала в истиността на чувствата му, ако толкова бързо скочи при мен след силна връзк с друга, че и бебе веднага да се направи.
Ама разни хора, разни идеали.

Съжалявам за двойния пост, но да ви пусна щастливата кукувичка 😁
Скрит текст:
Е, нали сега на наградите на БГ радио като получи за Песен на годината каза, че благодарение на тази песен е открил любовта на живота си. Браво Тото, евала, те хората веднъж не могат, той вече 2 пъти... Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 1 898
Тая снимка на Мегз ако я мерна още веднъж, официално ще се докопам до тоалетната, не само буа буа аха аха и отмине Joy

# 1 899
Радина с Аскеер. Ужасно смотана прическа
https://eva.bg/media_cache/article_photo_above_text/crop_3,9,760 … Askeer_2019_1.jpg

# 1 900
А, много ми харесва прическата, отива е. Тука малко е живнала.

# 1 901
И края на роклята е смотан.

# 1 902
Бехатито нали беше бременна пак. Кога ще ражда?
Хареса ми тук - https://www.instagram.com/p/BvaCVRPnFo8/

Трето ли чака ? Последно роди второ - отново дъщеричка.

А, значи е родила. Пропуснала съм. Smile

# 1 903
  • София

Прическата е отврат , но определено изглежда малко живнала  Peace

# 1 904
Скрит текст:
Скрит текст:
На тези снимки вече си личи коремчето на приятелката на Тото, а може и аз да си въобразявам. 😂😂😂

Прежали я Янчето..
Вече ще съм друг, друг, но за друга..
Но пък може и наистина да се е примирил, че връщане назад няма и както казваше в едни интервюта завинаги ще му остане специална, но в крайна сметка животът продължава.
Познавам хора, които по същия начин са били много искрено влюбени, с дълги връзки и после при следваща връзка много рязко бебе, сватба.
Късмет им желая, дете ще имат все пак.
Обаче и тази девойка не си поплюва, аз май бих се поколебала в истиността на чувствата му, ако толкова бързо скочи при мен след силна връзк с друга, че и бебе веднага да се направи.
Ама разни хора, разни идеали.

Съжалявам за двойния пост, но да ви пусна щастливата кукувичка 😁
Скрит текст:
Е, нали сега на наградите на БГ радио като получи за Песен на годината каза, че благодарение на тази песен е открил любовта на живота си. Браво Тото, евала, те хората веднъж не могат, той вече 2 пъти... Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

Ами най - вероятно това русичкото ревнува и той се чуди как да замаже излиянията, които смятам са искрени и които направи в песента. Явно си мисли, че ще го върже с дете, ама верен няма да й остане, гаранция!

Общи условия

Активация на акаунт