Звездни компромати - май

• 226 601
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 980
Не съм фен на съвременните българските продукции,предимно едни и същи бездарни лица се бутат да се изявяват,толкова ли няма талантливи кадри.Малко са актьорите/актрисите,чиято игра ме грабва и все са от по-старото поколение.

Говорейки за... Гледах "Привличане" в събота. Е няма такава тъпотия...😩Писна ми вече Яна Маринова като учителка, 30 годишната Лиуза Григорова  ученичка, а Башар Рахал бизнесмен /меринджей. Кой ги пише тия сценарии идея си нямам?

Последна редакция: вт, 28 май 2019, 14:15 от Emiliana V55

# 1 981
В случая - Яна Маринова Joy

# 1 982
  • София
Скрит текст:

Не съм фен на съвременните българските продукции,предимно едни и същи бездарни лица се бутат да се изявяват,толкова ли няма талантливи кадри.Малко са актьорите/актрисите,чиято игра ме грабва и все са от по-старото поколение.

Говорейки за... Гледах "Привличане" в събота. Е няма такава тъпотия... 😣 Писна ми вече Яна Маринова като учителка, 30 годишната Лиуза Григорова  ученичка, а Башар Рахал бизнесмен /меринджей. Кой ги пише тия сценарии идея си нямам?
Аз устисках точно 30 мин и смених канала. Добре, че не си го причиних на голям екран. Един далеч по-ниско бюджетен филм, с далеч по-малко "големи" имена - "Грешници" ми беше в пъти по-интересен и си струваше парите за билет, а този прехвален филм с големите актриси ми се видя като повторение на "11 а". Яна имам чувството, че играе една и съща роля години норед - или е учителка, или стриптизьорка, Луиза - все недоволна ученичка. Един Сано остана от целия каст.

# 1 983
Уфф,отворих да прочета статия за Радина Анева и Джордан-младши,които са сключили брак на 25 май,чудесно...обаче коменарите,които прочетох бяха мн,мн грозни.От расистки изказвания,до колко била грозна нашенката.No Mouth

Последна редакция: вт, 28 май 2019, 12:53 от BaklavaTa

# 1 984
Отврат да. 😖

# 1 985
Един далеч по-ниско бюджетен филм, с далеч по-малко "големи" имена - "Грешници" ми беше в пъти по-интересен и си струваше парите за билет, а този прехвален филм с големите актриси ми се видя като повторение на "11 а". Яна имам чувството, че играе една и съща роля години норед - или е учителка, или стриптизьорка, Луиза - все недоволна ученичка.
Яна Маринова и Башар Рахал трябваше първоначално да играят в 12а (продължението на 11а), обаче нещо стана, явно не са се разбрали и избраха Радина Кърджилова. Яна Маринова си направи свой тийн филм с танци.

# 1 986

Говорейки за... Гледах "Привличане" в събота. Е няма такава тъпотия... 😣 Писна ми вече Яна Маринова като учителка, 30 годишната Лиуза Григорова  ученичка, а Башар Рахал бизнесмен /меринджей. Кой ги пише тия сценарии идея си нямам?

Аз пък в събота гледах Опърничавите. Все едно е сглабян в голямото междучасие на пети А.

# 1 987
И аз пуснах филма, но не го гледах до края. Скучна работа. Янчето все е готината учителка дето дава акъли на 30-годишните си ученици. И на мен ми писна да правят филми с едни и същи актьори. Следва да видим "Диви и щастливи", няма да е по-различно. Трябва да спрат да финансират глупавите филми.
Иска ми се да гледам "Лошо момиче".

Последна редакция: вт, 28 май 2019, 19:42 от ~Carolina~

# 1 988
  • Варна
Лошо момиче го гледах, хубав е. Яна Маринова и на мен не ми харесва как играе, но има стегнато тяло.

# 1 989
Имам чувството, че основно перат пари с тези филми или усвояват по европроекти. Основен лакмус ми е Яна Маринова - където участва, избягвам да гледам Smiley

# 1 990
Златка Райкова не вярвах ,че е толко тъпа.
А Благой да му сменят прякора на осеменителя.

# 1 991
Права си,Карамазов и Вергов,Владо Пенев Духовникова и други до втръсване познати и не до там талантливи / някои от тях/

# 1 992
Лошо момиче го гледах, хубав е. Яна Маринова и на мен не ми харесва как играе, но има стегнато тяло.
Fashion tv Wink

# 1 993
Златка Райкова не вярвах ,че е толко тъпа.
А Благой да му сменят прякора на осеменителя.

Е да не забравяме, че тя навъртя годинки вече. Поприбра където каквото можа и сега й е време да свие гнездо. Само имагинерно, обаче. Благой хем е коцкар, хем в момента без пари. Много скоро ще си събере багажа и ще изчезне, а Златка ще си блъска главата да го съди за издръжка.

За наторяването с човешки останки - това е валидно само за тези, които са без силикон, подлагани на химио-терапия или сериозни заболявания.

# 1 994
Поне да беше избрала да гони издръжка от някой платежоспособен.
А те и двамата златотърсачи... 🙄

Общи условия

Активация на акаунт