Звездни компромати - май

• 226 621
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 995
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Поне да беше избрала да гони издръжка от някой платежоспособен.
А те и двамата златотърсачи... 🙄
Може пък, наистина да е любов...

# 1 996
Аз едно не мога да проумея обаче - защо стойностни актьори като Пенев, Карамазов и Духовникова (въпреки, че доста ми е втръснала вече) хич не подбират роли и са във всички продукции де що има? Тези хора в театъра са зверове, а по телевизията играя супер посредствени образи.

Сериалите на Нова за мен изгубиха стойност отдавна защото едни и същи лица играят едни и същи роли. Разбирам, че заради едните пари е всичко, но не осъзнават ли, че втръсват на публиката и може би по-бързо ще им мине "срокът на годност" така. Един Бахаров се държи, хванал е лотарията и там набавя хляба, а в киното и театъра е безпогрешен.

Последна редакция: вт, 28 май 2019, 15:15 от Emiliana V55

# 1 997
Брак е ефир й предложиха..не е хванала последния влак.Сигурно му е златен на Благо🤣😁.Да видим колко време след като роди,ще си бие камшика бащата.

# 1 998
Цитат на: Sunshine-rainbow-lollipop

Може пък, наистина да е любов...
А мармотът със станиола седи отстрани и гледа умилително... мххмм  Joy

/П.С.Извинявай, че ползвам цитата, ако случайно го мислиш без ирония.  bouquet/

# 1 999
  • София
позитивът е, че жената ще има дете, 'щото годините си вървят. оправна жена изглежда, ще си се справи и без кастанета ако се наложи.

бебе Хари Мегън показаха ли го? име? нещо изтървах аз:))

# 2 000
Представям си как в нашия  хайлайф всички мъже се поздравяват на баджанак.
Мисля,че причината ,поради която родните актьори не подбират роли е малката им заплата в театъра,малкият пазар за филми/сер...да не говорим,че и разни бръмчалки,певици/певци и прочие се взимат за роли,конкуренция голяма.
На наградите на Бг Радио видях Койна Русева в дует с Миро,пропяла е.

# 2 001
Арчи се казва кралското бебе, ето снимки
https://www.instagram.com/p/BxNBHHchfUM/?utm_source=ig_embed& … 8y2YC_MyNjNky37MQ

# 2 002
  • София
ама само Арчи ли му е собственото име?
добре, че ще е хубав:))

# 2 003
ама само Арчи ли му е собственото име?
Съвсем не - Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 004
  • София
да, бе, но ще му казват "Арчи, ела тук, иф ю плийз", а не "Арчи Харисън Маунтбатън, ела тук, иф ю плийз"Simple Smile))
повтарям. добре, че ще е хубав:)

# 2 005
  • До морето
Абе и Торба с л@йн@ (по Фийби от Приятели) да се казваш, фамилията ти като е Маунбатън-Уиндзор друго си е 😂

# 2 006
  • София
когато си права, си права:))
ама поне Арчибалд да беше...
нищо, поне ще е хубав  Joy

# 2 007
Брак е ефир й предложиха..не е хванала последния влак.Сигурно му е златен на Благо🤣😁.Да видим колко време след като роди,ще си бие камшика бащата.
Да, ама не и от Благой. Той само се канеше, но така и не го направи /или поне аз не съм разбрала/. Другия, който направи предложението, май беше по сценарий на Капките.

# 2 008
Благо ако и Златка зареже с бебе на ръце, ще го призная за сериен кръшкач номер едно.

# 2 009
Златка май си намери майстора, тя в доста семейства се намеси... определено много ще ме очудят ако останат заедно, но Благо няма финанси, та не е добра цел за колежките на Златето.

Общи условия

Активация на акаунт