Звездни компромати - май

• 226 627
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 2 010
Благо ако и Златка зареже с бебе на ръце, ще го призная за сериен кръшкач номер едно.

Той се е доказал вече, състезава се само със себе си. Grinning

Кристен Стюърт

Като излязла от караваната след поредна доза...

# 2 011
Благо има опасен чар Simple Smile явно

# 2 012
Силно се надявам, Златана да го стегне здраво около врата тоз расов жребец и полов атлет, за да не подмамва с чара си и други глупави моми,  и да ги прави самотни жени с деца на ръце!

# 2 013
Защо да няма пари Благо? Нали уж ресторант в Русия,  и там с какво още се хвалеше в брадъра.

# 2 014
Благой могат да го сложат за лице на кампания за решаване на демографския проблем. 🤭 Не мисля, че това ще му е последното дете, било то от Златка или не.

# 2 015
  • София-в сърцата на моите деца
Благой могат да го сложат за лице на кампания за решаване на демографския проблем. 🤭 Не мисля, че това ще му е последното дете, било то от Златка или не.
А ,не , оня ,бившият на Емилия ,му е конкурент! На чалгаджийките осеменителят!

# 2 016
Благо е рецидивист в тая област-оставяне на майки с невръстни дечица. Добре, че първата си хвана милионер, а втората е милионерка.

# 2 017
Благо е рецидивист в тая област-оставяне на майки с невръстни дечица. Добре, че първата си хвана милионер, а втората е милионерка.
Ама първата май се раздели с милионера

# 2 018
Оуу, горката Cry

# 2 019
  • До сърцето...
Мелания в ярки цветове (мисля, че не я видях точно в тази премяна)
Скрит текст:

Водянова с децата
Скрит текст:

Ди Каприо с гаджето
Скрит текст:

Дейвид с Ромео и Харпър в края на мача
Скрит текст:

# 2 020
Супер-дупер кръщенето на отрочето на Ралица Паскалева пуснахме ли? Чак в Израел, иначе не е достатъчно хай и истинско. От фб са снимките, там всичко си е обяснила кое, къде, как. Снимките и всичко изглежда много хубаво, ама толкова поза... има нещо много дразнещо в нея.

Скрит текст:

И малко на море
Скрит текст:

Само тя
Скрит текст:

В тоя ред на мисли Бестислав кръстиха ли го, че му изпуснах края с толкова бебета на звезди? Трябва да е нещо грандиозно неговото.

# 2 021
Подготвя го Тоцито сега. Сигурно неговото ще  е в св. Петър във Ватикана.
Joy

# 2 022
Бестислав 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

А ,не , оня ,бившият на Емилия ,му е конкурент! На чалгаджийките осеменителят!

Ще делят билборд с Коко.

# 2 023
Подготвя го Тоцито сега. Сигурно неговото ще  е в св. Петър във Ватикана.
Joy
Joy

# 2 024
Тцъ, тя е православна християнка, моля ви се  Naughty. Ще отидат при Вартоломей, Вселенския патриарх, където и да е той. Истанбул?

Общи условия

Активация на акаунт