Звездни компромати - май

• 226 627
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 2 025
А Блажко и Злата къде живеят сега 🤔 Не знам дали да пиша защо питам 😆 Жълтурите веднага ще препишат дословно.

# 2 026
Тцъ, тя е православна християнка, моля ви се  Naughty. Ще отидат при Вартоломей, Вселенския патриарх, където и да е той. Истанбул?
За нея Изтока и Запада ще се "помирят" и разцелуват! От запад ще галят семейството ѝ по главата, от изток ще ги ръсят с чемширена китка.
Това, което Премиер, Президент, Папа и Патриарх не можаха да направят, ще го направи наша Тоци!

# 2 027
Тоцито православна християнка? Нали ходи при Венета да се обяснява за масонския ритуал
Скрит текст:

# 2 028
Утре Деси Банова при Галка.

# 2 029
А Блажко и Злата къде живеят сега 🤔
Май са под наем в Бояна. Не знам дали не се коментираше точно в тази тема, че са съседи на съфорумка.

# 2 030
Защото на моя близка мъжа ѝ е таксиметров шофьор и няколко пъти е взимал Кастанетата от нова кооперация в квартала. Иначе и аз съм запомнила, че са в Бояна.

# 2 031
И тя ли ще кръщава?!  Joy Joy Joy Joy

# 2 032
Брак е ефир й предложиха..не е хванала последния влак.Сигурно му е златен на Благо🤣😁.Да видим колко време след като роди,ще си бие камшика бащата.
Освен да започнем да се обзалагаме, кой първи ще си бие камшика- Златка с бебето или Блажко с Библията под ръка. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 033
Блаже, чете Библията така, както Дяволът чете Евангелието!
Поне да беше станал мюсюлманин, щеше да му е разбираемо харемът от оплодени жени, а така само опорочава християнските ценности!

# 2 034
Нямам идея, но защо Гала я представи като Банова, а не Плевнелиева ме човърка. Сигурно е грешка в бързината.

# 2 035
Аз харесвах Ралица, докато не разбра коя е майка ѝ. Много ми е анти, милата.. ( майката

# 2 036
Нямам идея, но защо Гала я представи като Банова, а не Плевнелиева ме човърка. Сигурно е грешка в бързината.
Пак добре, че не представила Плевнелиев като Банов. Joy

# 2 037
  • София
много го харесвам Лео ди Каприо, но започва да ми олеква с тея дечурлига-гаджета.

Банов няма ли да се присъедини към Панела Галкин?!?

# 2 038
  • На морето!
Аз харесвах Ралица, докато не разбра коя е майка ѝ. Много ми е анти, милата.. ( майката
Коя е майката?

# 2 039
Майката я познавам покрай работата ѝ в нашия град

Общи условия

Активация на акаунт