Априлски бебета 2019 - Тема 1

• 28 807
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Деси, таткото да не е моряк? И нашия татко го няма за 42 дни.. И ние сме без асансьор ама се справяме някакси

# 586
Някой да вари чай от анасон, ако има такива споделете пропорции и кал се отразява на бебето. Ние дадохме на детето ама два дена се утрепа да спи.

# 587
Някой да вари чай от анасон, ако има такива споделете пропорции и кал се отразява на бебето. Ние дадохме на детето ама два дена се утрепа да спи.
По-скоро ти кажи как си го направила за такъв ефект! 😄 Точно такова нещо ми трябва
Давах му, в комбинация с копър - след като заври водата махам от котлона и 5 минути запарка 200мл вода, една кафена лъжичка анасон и една копър, но нямаше ефект, само шишето не мога да го отмириша от тогава 😄
За обрив по дупето имам уникално откритие - прахче сулфатиазол, за един ден подсеченото изчезна, само след измиване наръсих дупенцето с малко количество

# 588
  • София
Сулфатиазолът е противопоказен за употреба про деца под 2 годишна възраст.
Като цяло употребата на сулфонамиди не е препоръчителна, защото в днешно време не малка част от хората са алергични към тях. До колкото знам почти не се използват пер ос, за кожна употреба може би все още се ползват.

# 589
Melodiq, Сулфатиазол ни искаха за родилното и вкъщи да поръсвам пъпчето докато падне. Изобщо не съм знаела, че е противопоказен, явно и докторите също 🙁.
При нас драмата със сърдене и неспане продължава. Вчера дори не сме излизали, рев цял ден. Мисля, че коликите се връщат и за това е кисел. Не иска да спи и от това още повече се изнервя.

# 590
По-скоро ти кажи как си го направила за такъв ефект! 😄 Точно такова нещо ми трябва
Давах му, в комбинация с копър - след като заври водата махам от котлона и 5 минути запарка 200мл вода, една кафена лъжичка анасон и една копър, но нямаше ефект, само шишето не мога да го отмириша от тогава 😄
За обрив по дупето имам уникално откритие - прахче сулфатиазол, за един ден подсеченото изчезна, само след измиване наръсих дупенцето с малко количество

Аз го правя 2 кафяни лъжички анасон  с 200 мл и 1 щипка копър и 1 час запарка.

# 591
и аз го правя така.На вас как ви действа??

# 592
Никак.. за сега по-добре му се отразява чистата водичка. Обмислям да мина само на еспумизан комфорт или санколик (съдържа само масла от копър, анасон и мента), че всички химии, с които го тъпча за облекчаване сякаш вредят повече

Последна редакция: пн, 17 юни 2019, 12:02 от Vivru

# 593
  • Sofia
Здравейте Simple Smile Ние направихме първо пътешествие. Много се надявах да спи през по-голямата част от пътя. Но уви. Минахме го на кърмене. Много неудобно с батко от едната страна и столчето от другата. Направо не знам до морето как ще е.
Бях забравила капките за колики и един ден изкара без. Определено не са минали още. Но мисля че зъбите временно спряха да го мъчат.
Скарах се с майка, защото смята че съм виновна детето да няма режим. Кърмя го на поискване. Нямаме график за нищо. С баткото и татко, който ходи командировки нямам шанс и да се опитам.
Дано леко понасяте жегите и бебчетата да са спокойни!

# 594
Здравейте мами, споделям, че при нас може би ден изгради някакъв нощен сън, защото като се събуди сутрин стоим целия ден в хола, където също има една малка кошарка, в която грам не обича да спи...повече му харесва на повивалника 😃 а вечер след баня и хапване го слагаме в неговото легло в нашата спалня, където е тъмно, с малка бебешка лампа. Почвам да мисля, че това е причината да започне да спи през нощта и така да Се каже я разпознава. Пробвайте, ако имате възможност по този начин. При майката на моя мъж процедирахме по същия начин. През деня спеше на дивана обграден с възглавници

# 595
Здравейте, момичета! Simple Smile
Не съм се включвала от много време, но съдейки по това, което попрочетох набързо всички сме на една вълна Grinning
Моята госпожица е спокойна като цяло, но не е кротка. Научила се е да вика и да реве от инат и когато я вдигна забравя, че е ревала. Кърмя я на поискване, която в някои дни имам чувството, че не спира. Режим нулев. Единственото сигурно спане засега е от 12 до -5,6 часа през нощта. Почнахме да ходим по разходки, но не е като да помирише количката и да заспи, както очаквах.
Може би сте обсъждали вече, но дайте идеи за почивка. Simple Smile

# 596

Засега добре колко мл изпивате вие?

# 597
  • София
Аз се чудя дали да поръчам многократни пелени. Видях, че има български Босилко, но много скъпи ми се виждат.
Melodiq, доколкото помня ти беше писала за гащички Milette oт магазин Руен. Ако ги ползваш доволна ли си от тях? Ако не са качествени на кои марки ползвате гащички/пелени тип джоб?

# 598
  • София
_sun_shine_, аз взех, да, но не съм ги слагала още, защото все ми се виждат много обемни и ми стоят на дъното на купчинката. Иначе основно ползвам от китайските (но купувани преди 5 години, не знам дали има разлика със сегашните), + няколко бройки от различни малко по-скъпи марки. Тъй като бебето е още малко и не пишка огромни количества, в момента няма никаква разлика дали слагам китайска или друга пелена. Имам спомен че с баткото китайските трябваше по-често да ги сменям нощем.

# 599

Засега добре колко мл изпивате вие?
Днес е изпила 100

Общи условия

Активация на акаунт