Искам да кажа ... (158) през май 2019

• 70 711
  • 1 360
  •   1
Отговори
# 135
Супер венци имам, ама зъбите ми хич не ги бива. Все съм си на зъболекар, почти нямам зъб без пломба, до десет години ще съм без зъби, то не може постоянно да се правят.
Току що ми се отчупи парче от предпоследния горен, докато ядох маслина. Ревнах, вярвате ли ми?
Не е пломба, а външна част от стената.
Утре надали ще намеря зъболекар, в понеделник пътувам в командировка, най-рано в четвъртък, петък мога да ида, дотогава ще го счупя.
Иначе почиствам с конци, вода за уста и миене до полуда с уж модерни четки и в резултат едно голямо нищо.
Мъжът ми ходи на зъболекар на три години веднъж и най-много един кариес да отима.

# 136
  • Canada
Ужас, Тути, съчувствам Hug

Ние пък имаме обратният проблем с девойката. На 18 става съвсем скоро, никой не може да хареса, скучни й били. Голяма е претенция Joy

# 137
  • На брега на реката
Добро утро,

Аз съм на работа днес. Sad

Подсетихте ме, че трябва да си запиша час за зъболекар!  bouquet

Али, какъв е плана за днес, мързел или бачкане?

# 138
  • на Мелмак
Добро утро!

Чета, стискам, но нещо не ми се пише. Мигрената пак ме е налазила и е ужасно Head Band

Бубе, и аз съм на работа, ако ми подейства хАпа, ще е чудно!

Али, верно, дай отчет:grinning: днес нанасяне ли беше? Или бъркам?

Шугъритка, част от проблема е преминал, за другото стискам палци!

Лиляна да каже как е на морето Grinning

Направих заливка на мусаката с прясно мляко, като бешамел. Много добре се получи, свърши за отрицателно време.

Хем ми се пътува, хем в къщи ми се седи. Утре може да мръднем някъде за няколко часа.

Мари, как е стомаха?

Хубав ден от мен!

# 139
Добро утро!

Тути, същата съм като тебе, сестро. Целият ми съзнателен живот е съпътстван от ходене на зъболекар... От една година точно съм почти всяка седмица, до края на лятото имам да направя 5 корони на досега лекуваните и подготвяни зъби. Финансово ми се реве като се сетя... Чупила съм зъб с хляб и с дъвка Grinning (от тогава не дъвча дъвка).

Ети, да минава главата!

Бубе, няма почивка вече, 2 дни скатах по други задачи, ама днес пак на пангара Grinning За днес и утре планът е да мина подовете на 2 стаи и един коридор с финалното масло и да боядисам до колкото мога вторият чифт мебели (легло и гардероб). В понеделник чистене и сглобяване на мебели, ако съм готова. Харесах си бойлер и пералня, трябва да отида да ги купя, за да може, евентуално, другата седмица да ми ги монтират. Това веротяно довечера ще го свърша, зависи дали от магазина ще ми ги закарат или ще трябва аз да си ги возя.
Местенето ще е след като се сдобия с топла вода и когато температурите се задържат над 20 градуса, че си е студеничко още Grinning

# 140
  • Бургас
Ние сме будни от един час. За какво лягаме въобще?

# 141
Добро утро.
Нас ни събуди една муха. Ееее, прекипя ми. ММ отказа да я гони или убива. Сега ще пия кафе.
Ем, аз бях на 15 години, а щерката след 3 месеца става на 14. Искрено се надявам да си ги спести за още малко време.
Тути, и аз съм с пломби на почти всеки зъб. Съчувствам ти.
Ети, корема ми е под контрол, но все още съм и с хапчета. То освен че съм на диета ми намалиха и количествата. Ти, да отметнеш мигрената бързо.
Али, айде, че нямам търпение!

# 142
:Добро утро! Рано ранила съм и аз в почивния ден...
Шугърче, имаш от мен всичките ми положителни мисли и стиснати палци! Дано най- лошото е минало, и скоро да се похвалиш с добри резултати и успешно възстановяване! Hug Hug
Бях планувала работа в градината, но дъждът нощес ми обърква плановете. Най - вероятно ще се свра в другата къща да правя разчистване, че да и почваме ремонта  и на нея.

# 143
Добро утро, сън не спах с тоя зъб.
Обадих се, работи моя зъболекар, ще ида да ме види, сестрата каза, че е пълен графикът, стискайте палци да ме вземе, ще стоя, пък ако ще довечера да ме работи.
Анджи, почивай си, работата няма да избяга🤗
По другия въпрос, на 16 вече имах сериозна връзка, преди това двама-трима, в които бях яко хлътнала.
Рано ме е ударил пубертетът;)

# 144
Тути, успех, дано да се вредиш.

Първото гадже завъдих на 17, голяма либоф за няколко месеца😂 Преди това тинейджърски трепети и гаджалък за по седмица, колкото да се нацелуваме, като целуването го открих в седми клас с училищният хубавец (който сега е чико😂).

Забравих си банския. Много съм смотана. Ще се изпека на тениска и къси гащи пак... Пълен аматьор.

# 145
Али май не носиш сутиен, иначе ще ти свърши работа. Аз на 15г. + 3 месеца имах гадже, с което откарах над година. После рязко го замених с ММ и скъсах с него.

# 146
Това със зъболечението е много неприятно. Дано безболезнено ви оправят Sunglasses
Аз до миналата година имах точно три пломби в устата си. Една от студентските ми години и по една от двете бременности. ММ е на обратно - май няма изцяло негов зъб останал. А колко пари заминават - ужас!

Али, нямаш ли неща, които да седят на къщата. Да се поправиш веднага. Ако ли не пък по монокини, за радост на комшиите Joy

Иска ми се да измрънкам малко (извинете ме Flushed )

... мина ми 🙂

Последна редакция: сб, 04 май 2019, 19:48 от rummi_pl

# 147
Руми, за съжаление, за някои родители думата възпитание е мръсна дума. "То е дете " и толкоз...

Не нося сутиен, Маре, ама се вързях с един шал 😂 Имам дрехи тук, ама баш банцкия го взех да го изпера и забравих да го взема.
Бича яко аз 😁

# 148
Здравейте!
Вчера бяхме на сватба. Хубаво беше.
Днес се събудих в 9:30ч, което си е своеобразен рекорд.
Планирах да карам колело, но времето се скофти и ще пропусна.
От няколко ден аобмисляме да отскочим до Одрин, първо, паспортът на каката бе изтекъл и се наложи спешно да ѝ правим, сега пък нещо мързел ни налегна, хихи.
Нямаме никакви планове за почивните дни.

# 149
Те затова са почивни Лято, за да си починете;)
Вредих се, оправиха го набързо. Дано да е здрав само. Благодаря за палците 🤗
Але, що бичиш;)?
Утре сме на сватба, както винаги нямам тоалет;)
Всичко ми е късо, ама и ново не си купих. Ако се щракна довечера, ще питам за мнения.

Общи условия

Активация на акаунт