Искам да кажа ... (158) през май 2019

• 70 714
  • 1 360
  •   1
Отговори
# 150
  • София

Поздрави от Конярника.

# 151
Онзи ден се посмях хубаво на едни клипчета зад кадър, добре, че съм в офис иначе щяха да ме обявят за луда.
Днес поспахме доволно. Вънка пече та не се трае, а е едва 8 сутринта. Имаме да подрязваме храсти, но ще е късно по заник. Тъкмо ще посея малко чемшири. Иначе днес ни е фри ден- имам да изрязвам покани, да ходим за поставки за мъфини и да поръчваме торта. Чакам малчо да се събуди, да си изчисти статията и излизаме по задачи

Весел ден дами.

# 152
Довечера сме на концерт на Графа на градския площад.

# 153
  • Canada
Добър ден!

Понаспах се най-накрая, успях и малко задачки да отметна.

Етти, мн неприятно, често те мъчи мигрената  Sad

Титина, завиждам за хубавото време, при нас е като ранна есен, мн подтискащо!

tuty, и ние юни сме на сватба, уж в Бг щях да търся тоалет, то не ми остана време... Да покажеш на какво си се спряла  Flutter

Заровила съм се и чета за съвместимостта на полускъпоценните камъни. Близка приятелка ми подари гривна от розов лунен камък и искам да й намеря другарче  Crazy

# 154
Мид, много са пораснали и двамата!
Днес никаква не я свърших- само две перални, плевих малко в градината, до Плевен да пазаруваме....Ама такава глава ме цепи, сигурно е от времето.Прострях първата пералня, след 20 минути заваля. Тичай да прибираш, намятах ги на сушилката, пекна слънце.Много гадно така

# 155
  • На брега на реката
Ох Ети, дано бързичко ти е минала главата. Нямам такъв проблем, но като слушам теб и Жаки, ми става много мъчно, че не намирате лечение.

Али, браво момиче, много ти се радвам. Хубаво ми е когато си споделяш плановете с нас, сякаш и ние по някакъв начин участваме.

Мид, големи са сладури.

Анджи, някои хора и толкоз не са свършили, а това с дрехите е много гадно, добре, че имам сушилня, а и остъклена тераса.

# 156
Свикнах да не простирам, от пералнята в сушилнята. Рахат работа.
Пералнята пере, прахосмукачката чисти, чакам Калин да му свърши филма и тръгваме. А аз гледам ТВ и гладя. Направих план графика за днес, довечера едно кафе можем да спретнем с приятели...

# 157
Ети, много гадно с тая мигрена. Hug
Мид, много е пораснала Елени. Heart Eyes
Тути, и ние сме на сватба утре. Моя проблем е, че тоалетът ми е мислен за 20+ градуса, а утре едва ли ще стигне и до 10, та за утре единствено ми остава да си внушавам, че ми е топло, докато се превръщам в ледена фигура. Joy

# 158
И при нас времето се развали. Добре, че не съм на сватба, а на концерт и мушнах една жилетчица в дамската чанта.
Титина, последните ти постове ми се струват по- положителни. Дано да е така.
Мид, шушулките са много сладки. Как е кака им?

# 159
Да пратиш много поздрави на Графа. За кратко, около 2-3 седмици, бях влюбена в него, бързо ми мина, но има някои хубави песни той, които от време на време си пускам.

# 160
  • София
Работи Мари,сега и сесия предстои.
На 22 е рожденичка.

# 161
Мари, не знам защо съм звучала зле, но всъщност съм много положителен човек.
Да бях се изплашила от кръвното, и беше започнало да става параноя, докато не открих отговорът за себе си. Когато взеха да ме заливат страшните диагнози, как успяха за 2 дни да минем през рак и диабет, взе да ми става смешно.
Иначе животът си тече и се опитвам да взема от него всичко. Е градината не ми е приоритет, но ме дразни такава...никаква.

Наки ходих на курс за пенсиониране, та ни дадоха един уебсайт, където може да си изчислиш, на база на около 1000 въпроса до каква възраст ще живееш. Целта му е да си предвидиш инвестициите и парите. Излезе ми до 93. Отдолу имаше въпрос “а имате ли толкова пари”. Пропуснах частта с парите, но 93 ми звучи много добре.

Миди, сняг ли е това на снимките? Елени много е порастнала.

# 162
Миналата събота цял ден карах колело и се опекох на ръкавици. Сега ръцете ми от китките надолу са бели, а нагоре черни. Като Мики Маус съм Simple Smile Днес отново прекарах деня на педали и си затвърдих тена.
Оказа се, че вкъщи няма дори прашинка кафе, така че след малко паля към магазина. Да се събудиш в неделя и да няма кафе...не е добре.

# 163
  • София
Да,имаше сняг още Тит.

# 164
Миналата събота цял ден карах колело и се опекох на ръкавици. Сега ръцете ми от китките надолу са бели, а нагоре черни. Като Мики Маус съм Simple Smile
И аз 😄 Ама от работните ръкавици 😂
Завиден тен имам иначе, като ида на работа и ме питат от къде ще кажа, че съм била на Малдивите 😂

Хубава работа свърших днес, леглото е готово, подхотвих си подовете за утре. Една дружка ми беше на гости и в почивките, докато съхне боята, се чекнахме из райграса. Голям рахат.

Мили роднини са ни на гости и засядаме на маса. Наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт