Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 6

• 52 567
  • 825
  •   1
Отговори
# 405
Аз мисля, че Григорова и Александров са задължително втори оператори в секцио, а даже и в част от нормалните раждания. Аз лично съм супер доволна от Григорова, тя ми беше оператор на а-нормално раждане с кюретаж (казаха ми, че е шила час и половина) и след това идваше и да ме види.

# 406
Аз мисля, че Григорова и Александров са задължително втори оператори в секцио, а даже и в част от нормалните раждания. Аз лично съм супер доволна от Григорова, тя ми беше оператор на а-нормално раждане с кюретаж (казаха ми, че е шила час и половина) и след това идваше и да ме види.
. Григорова не винаги е втори оператор.

# 407
Преди 1 година родих при Арабаджи срешно секцио с нея беше и Григорова останах много доволна и от двете. Операцията приключи към 14.30 в 21 ме раздвижиха, а на следващия ден усещах много леко придърпване , а на изписването все едно не бях оперирана. Според мен се справиха много добре, защото и белега почти не се вижда.

# 408
  • София
Хехе много яко, мацки да си запазите час!
http://shterevhospital.com/za-nas/novini/%D1%84%D1%80%D0%B8%D0%B … D1%80%D0%B5%D0%B2

# 409
Хаха, май и аз имам дял в това решение Simple Smile На изписването преди месец категорично отказах да се снимам, тъй като бях адски уморена и емоционално нестабилна разплетена кошница. 

# 410
Ихаааа. Със сигурност ще се възползвам, живи и здрави само да сме, ама няма да е лошо и да сме красиви.

# 411
Здравейте момичета!
Вчера бях на фм в Щерев, бях си записала час при д-р Стратиева, но ме прегледа д-р Людмила Константиниду. Четох, че и на други мами се е случвало да си запишат час, но да ги прегледа друг (млад лекар, специализант). Резултатите са хубави, но въпреки всичко нещо ме гложи, че не ме прегледа специалистът, за който се бях записала. Та се чудя налага ли се да ходя пак на фм?
Иначе д-р Константиниду беше много мила, обясняваше всичко, показваше и отговаряше на всички въпроси. По принцип нямам абсолютно нищо против младите лекари, от опит бих казала, че понякога те са по-любезни и обръщат повече внимание и гледат нещата в повече детайли, но все пак.
Ще съм благодарна за мнения. Благодаря!

# 412
И аз нямам против младите лекари, не веднъж ме е преглеждал доктор Калев (тъй като ми се наложи често да ме гледат фетални специалисти). Била съм при всички от феталните, но специално от Константиниду не съм доволна никак. Първия път в който ме гледа, заедно с Чавеева беше на късната фм. Както казваш- изключително любезна и топла. След три седмици имах отново час, прегледа ме Калев, заедно с Чавеева- всичко беше наред. Викнаха ме пак контролно в 37гс за всеки случай, понеже бебето ми беше по-малко.
В 37гс ме прегледа отново Константиниду- сама този път. Каза, че бебето ми не наддава и че трябва най-късно на следващия ден да се извади спешно в друга болница, защото тяхната неонатология не е на високо ниво, а видиш ло детето ми било зле и има риск за живота му. Обадихме сме на моята лекарка, дойде веднага, прегледа ме и ме успокои, че бебето си се чувства добре и можем да изчакаме. На следващия ден ме прегледаха Стратиева, Калев и Чавеева- и тримата доста обстойно, и мнението на тримата беше сходно- различно от това на Константиниду. Да, бебето ми не наддаваше с нужните темпове, но положението не беше хич такова, каквото тя го изкара и ми причини страхотен стрес. Дъщеря ми се роди нормално в последствие, няколко дни по-късно, 2200гр и дори не лежа в кувиоз, защото се адаптира изключително бързо! По думи на Константиниду, това нямаше как да се случи, а напротив.
Съвета ми е да поискаш второ мнение от специалист или поне от някой с повече опит и компетенция от нея.

# 413
И аз като отидох на втората ФМ, за която си бях запазила час за Чавеева няколко месеца по-рано, дойде д-р Константиниду и каза, че тя ще ме прегледа, за да помогне на д-р Чавеева, т.к. е много заета.

Аз бях подготвена за подобна ситуация и се съгласих тя да започне прегледа, но казах, че категорично държа на мнението на д-р Чавеева, не случайно за нея съм се записала и тя се съгласи.

И така и стана - тя започна прегледа, а Чавеева до довърши. Даже няколко пъти ме пращаше да се разхождам, че бебето не искаше да се завърти. Но имаше и жени, записани за Чавеева, а ги прегледа само Константиниду, което е глупаво, защото сме отишли там да дадем 140 лв за специалист..., а не за който е свободен в момента.

Иначе мнението и на двете беше еднакво - бебето си е супер.

# 414
  • София
Фотографът в клиниката при изписването с какви цени работи, някой има ли актуална информация?

# 415
Фотографът в клиниката при изписването с какви цени работи, някой има ли актуална информация?

Бях на Отворени врати скоро и дамата, която ни води лекцията каза, че взима по 4 лв. на снимка, като на място изкарва няколко и доста качва на диск.
Това е доста приемливо, още повече, че снимките са от по- големия формат, но съм чела постове, където момичетата говорят за космически суми.. Разбира се, не сме длъжни да ангажираме този фотограф. Може да си водим наш.

# 416
95 лв. за всички снимки на диск + хартиен носител.
65 лв. само за диск. Нещо такова беше.
Около 70 бр. снимки имаме ние.

# 417
  • София
А защо не попиташ с кого е в екип при раждане със секцио? Аз лично бях при д-р Коновалова, страхотна е, но и тя е в групата на репродуктивните специалисти. Но и при двете ми раждания беше в екип с д-р Григорова, която също е изключителен специалист с много богат опит. Може да питаш за нея или ако д-р Арабаджи е в екип с нея си в сигурни ръце. Успех!
И моите две секцио(2012 и 2015) са били с д-р Коновалова и д-р Григорова, страхотен екип.

# 418
  • София
За анестезиолозите - през 2012 на първото ми секцио беше д-р Шумлева, много мила и внимателна. През 2015г беше д-р Багеров - голяма работа е този лекар, така се очарова, че помня името н анестезиолога от първото ми секцио, че не спря да ме успокоява и да се шегува. Консултациите преди и след първото ми секцио бяха с д-р Николаев, изключително забавен човек. Преди второто секцио с д-р Белков, направи ми впечатление на сдържан човек.

# 419
Белков ми беше анестезиолога на раждането, много ме успокояваше и ми обясняваше за упойките, че да ме разсее😁 Багеров дойде да ми свали катетъра, постоя да си поговори с мен- голям образ! Много готин ми се видя и съм доволна, че освен че не усетих кога маха катеръра, не усетих и отлепването на лепенките (което е по-гадното😁), че така ме бяха омотали, че човека се хвана за главата.

За фотографа, ние имаме 30 снимки на хартия и около 60 на диска, платихме 120лв

Общи условия

Активация на акаунт