Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 6

• 52 582
  • 825
  •   1
Отговори
# 375
Само да вметна, че клизмата не е нищо страшно. Като се сетя и аз как се бях запънала преди тази "процедура" 🤣 От личен опит споделям, че е по-добре клизма, отколкото да се пие очистително.

# 376
Само да вметна, че клизмата не е нищо страшно. Като се сетя и аз как се бях запънала преди тази "процедура" 🤣 От личен опит споделям, че е по-добре клизма, отколкото да се пие очистително.
Притеснително е, но няма от какво - на хората това им е работата и въобще не се впечатляват, нито те карат да се чувстваш неудобно.
Дори си мисля, че е хубаво човек да се подлага поне веднъж годишно като профилактика.

# 377
Аз бях толкова шашната от всичко преди секциото, че въобще не ми пукаше какво ми правят. Не виждам защо жените се притесняват от една клизма, при положение че после в реанимация, например, ти правят тоалет по няколко пъти. Това също е доста притеснително, но всичко се преживява.

# 378
Ооо дааа, и аз на тоалета повече се спичам. Много е неудобно някой друг да те подмива....

# 379
Много се извинявам, но как "Ви правят тоалет", за това не бях чувала, мислех че само ще лежим, докато ни раздвижат 🤯 извинявам се за глупавия въпрос, но до скоро мислех, че ще раждам нормално и сега...

# 380
Ако има някой който е на терапия от Бъчваров , Витамини и потенциатор
Да ми пише на лични , Че ми махат поста
Имам много неща в срок от които вече нямаме нужда и ще ги подаря

# 381
Здравейте,
прочетох случайно за промените да има израждащи лекари. Да попитам пациентки на доц. Юнакова - дали изражда, ако сте се следили при нея?

# 382
Здравейте,
прочетох случайно за промените да има израждащи лекари. Да попитам пациентки на доц. Юнакова - дали изражда, ако сте се следили при нея?
Доц. Юнакова ми каза в 27 седмица да се прехвърля при друг лекар и че вече няма да следи бременности и да води раждания

# 383
Много Ви благодаря! Аз съм в самото начало - засега ми записва часове при нея, затова се изненадах. Ще го обсъдя с нея, като отида на преглед

Здравейте,
Доц. Юнакова ми каза в 27 седмица да се прехвърля при друг лекар и че вече няма да следи бременности и да води раждания

# 384
Здравейте,
има ли майки минали през ембриоредукция, при проф. д-р Таня Тимева.
Моля споделете как мина самата процедура и как протече бременността след нея.

# 385
Не съм минавала през ембриоредукция, но при проф. Тимева сте в сигурни ръце. Ще направи най- доброто за Вас.

Аз да питам има ли някой раждал при д-р Арабаджи, секцио...по желание. Имам голям проблем с нея относно това мое желание. Тя настоява да е нормално, а аз си имам своите притеснения и предпочитам оперативно. В крайна сметка, може ли да ми откаже?

# 386
Не съм минавала през ембриоредукция, но при проф. Тимева сте в сигурни ръце. Ще направи най- доброто за Вас.

Аз да питам има ли някой раждал при д-р Арабаджи, секцио...по желание. Имам голям проблем с нея относно това мое желание. Тя настоява да е нормално, а аз си имам своите притеснения и предпочитам оперативно. В крайна сметка, може ли да ми откаже?

Не би следвало да ти откаже ако изборът ти е такъв. Аз съм при Димитров иначе, и аз секцио. Сега от 1-ви юли има някакво ново изискване да минаваш през консултация със специалист относно начина на раждане, целта им била насърчаване на естественото раждане, но в крайна сметка решението си е твое, не могат да те задължат. Аз минах през такава консултация при Александров, попълни ми в документите нещо и си написа становището. Не виждам какъв е смисъла от тая цялата процедура обаче...

# 387
Арабаджи хич не е “за” секциото по желание, по обясними причини.
Но все пак наистина избора си е твой и ще се случат нещата както ти го усетиш в крайна сметка. Тя просто си се опитва все още да ти промени мнението, но няма да ти откаже в никакъв случай според мен, щом си ѝ пациентка:)
Успешно раждане<3

# 388
  • София
Някой има ли информация от кога ще започне да функционира планираното по-високо ниво на неонатологията в клиниката?

# 389
Това малко ме притесни...
С първата бременност и раждане бях при д-р Магунска, секцио по избор.
Сега заради промените, не мога да продължа при нея и съм се насочила към Арабаджи. Този месец ми е първата консултация при нея.
Искам и второто ми раждане да си е секцио, хич не ми се ще да се опитва да ме разубеждава...
Което ме води и към друг въпрос... дали Арабаджи е достатъчно силна в секциата?
За Магунска бях много спокойна, понеже знаех, че ѝ е сила и дори имаше някакви награди по “оперативно зашиване” или нещо такова...

Общи условия

Активация на акаунт