🎬ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💞 тема 84

• 27 004
  • 723
  •   1
Отговори
# 315
Съгласна съм с вас, но в с случая това е сериал и се предполага да завършат щастливи(повечето) героите или поне да загатнат за щастливия им край. Макар, че сам да не значи самотен.

Дона, ооо да, като когато го пита за Хитлер и че Ангелът на смъртта бил мацка Joy

# 316
Дона, ооо да, като когато го пита за Хитлер и че Ангелът на смъртта бил мацка Joy
Точно! Велико! Ох, пак ще си го пусна, да загрея за новия сезон хахаха

# 317
Роси, емоциите на героите са държавна тайна. Не могат да се кажат нещата, трябва да се чудим.
Днес като гледах Галя как слага алкохол в чашата на Поли за пореден път си зададох въпроса ние филм за възрастни зрели хора ли гледаме.

# 318
Днес като гледах Галя как слага алкохол в чашата на Поли за пореден път си зададох въпроса ние филм за възрастни зрели хора ли гледаме.
Значи на сложни въпроси не отговарям Joy
Добре де. Отговарям - ТЦ!

# 319
  • София
Моски, аз писах по напред, все едно гледам Дисни чанъл. Толкова инфантилно поведение на едно място не съм виждала.

# 320
Галя направо надмина себе си, много подмолно действа. Кога се превърна в това се чудя аз. Направо гони Виолета. Интересно ми е докъде би могла да стигне и ако знаеше за проблема на Поли дали би сипала алкохола?

# 321
А то се оказа, че Галя не знае за ензимния дефицит на Поли, нали? Тя не разбра от Пенев?

# 322
Аз едно не мога да разбера - какво трябва да направи Поли, за да я остави Петър намира? Такова обсебващо и нахално поведение има спрямо нея, че направо ми идва да му шибна един. За Галя пък е супер унизително, обаче вместо тя да де разправи с т.нар. й мъж, тя ходи да скубе косите на Поли. Недоумявам.

Пенев каза само, че не може да пие алкохол, не и защо.

# 323
Не можах да разбера и друго - ако приемем, че днес развенчаха фалшивата връзка на Поли и Деян, то как по-точно Галя и Зорница се обединиха? Grinning Защото в анонса точно това пишеше, а то само Галя предприе действия. Grinning Анонсаджията пак си е писал ей така колкото да има.

# 324
  • София
Яни, анонсаджията е най-малкия проблем на сериала Wink

Галя май се усети че прекали. Не знаеше, че Поли има проблем, но това не я оправдава. Беше грозна и низка постъпката и.

# 325
Роси, така е, ама такива неща понякога ми вадят очите. Grinning

Галя се усети и набързо забрави да се прави на важна. Това, че осъзна колко прекали изобщо не е оправдание, защото само като чу от Пенев, че тя не може да пие, трябваше да се досети, че явно има защо и не е просто, защото Поли така иска. Можеше и по-сериозно да й навреди, знае ли човек.

# 326
Аа, Яни, познавам хора, които не пият, защото не искат, не защото не могат Joy

Иначе задавате хубави въпроси. Петър е малко - хем ми се иска, хем не ми стиска. Не ще да се раздели с Галя, обаче си иска Поли, особено след като тя стана заета и ѝ отвръща с агресия.

Галя реагира типично като някои жени - когато мъжът има любовница, отиват да се разправят с нея, а не с господина.

# 327
Мислех си как в сезона, наречен Любовта лекува, ни показаха как героите стигнаха до цяла гама от низости, водени от различни цели и страсти. И как в Анатомия на гнева не видяхме и една десета от всичко това. И се чудя каква любов, към кого и към какво е в състояние да ги излекува и да ги издигне от дъното, където са заседнали.

# 328
Черпя ви по един Банков 🥃

# 329
  • Ню Йорк
Голяма глупост, голяма. Хора на средна възраст, уж с акъл пък така левашки се издадоха. Не можаха ли да правят разбор на срещата някъде поне на 200-300 метра. Те на 2 крачки от пейката и заговор. Тъпо, тъпо!!!

Общи условия

Активация на акаунт