🎬ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💞 тема 84

• 27 002
  • 723
  •   1
Отговори
# 330
Рано имаме анонс, да видим какво зайче ще изскочи при Табаков.
Цитат
Доктор Табаков се изправя пред сериозна дилема в „Откраднат живот: Любовта лекува”. След като в болница „Св. Анастасия” се появи бременна бившата му приятелка Теодора, в епизода на най-успешния български медицински сериал тази вечер по NOVA с родилката възникват проблеми, които ще накарат доцент Захариев да изроди бебето преждевременно. Дали обаче няма да възникнат допълнителни проблеми?

Междувременно Табаков трябва да реши дали да признае бебето, докато в коридорите на болницата колегите му говорят за безсърдечния баща оставил майката сама в такова тежко положение. Ще излезе ли наяве неговата тайна?

# 331
  • София
Дано не убият майката на бебето. Не ми се гледа още смърт.

# 332
  • Разпиляна във въображението
Винаги съществува възможността майката да си хване шапката и да остави детето в болницата. Само, евентуално, ако има проблеми и да не иска да се ангажира. Бащата е лекар там и защо не Sad А Зорница е Мека Мария, колко й трябва?

# 333
To освен Ина друг не е умирал този сезон, нали?
Тъй, че нищо чудно да я убият.

Промото:
https://play.nova.bg/video/ochakvaite/season-0/ochakvaite-otkrad … t-2019-05-08-tazi

# 334
  • София
Защо да я убиват тази Теодора? Не може ли Табаков да припознае детето? Това не значи, че трябва да живее с майката.

# 335
Ох, Юруков прави много смешни физиономии в промото Joy

# 336
Човек да не ви изтърве за няколко дена и сте изписали сума ти страници, едва ви изчетох😂
Според мен накрая ще се окаже, че бебето не е на Табаков..

# 337
Като гледам Табаков все пак ще реагира зле, което е нормално за него, предвид какъв е, а и си е шок въпреки всичко. И пак изглежда ще се пробва при Зорница нещо и ще бъде отрязан, сефте. Grinning

# 338
Моски, чудиш се защо Галя се занимава с Поли, а не с Петър. В доста от случаите жените се разправят с любовниците, а мъжете пък с жените си в момент на изневяра.

# 339
От всичко излъчено до тук, видяхте ли някъде "Любовта лекува" ?

Скрит текст:
Къде изчезна bim-bam, да разкаже финала?

# 340
Моски, чудиш се защо Галя се занимава с Поли, а не с Петър. В доста от случаите жените се разправят с любовниците, а мъжете пък с жените си в момент на изневяра.
Така е, което е напълно неразбираемо за мен. Поли ангажименти към Галя няма, не й се е клела във вярност. Да не говорим колко е нахално да се държиш така с жена, с чийто мъж си имала тайна връзка.

Деян и неговите постоянни опити да склещи Зорница, при положение, че тя го отряза дузина пъти и ясно му показа, че не го ще и още повече като знае каква травма има, са ми също напълно неразбираеми.

# 341
  • София
От всичко излъчено до тук, видяхте ли някъде "Любовта лекува" ?

Поне към този момент аз видях при  Пепе и Банков, Банков и Виктория, нищо че за нея разбрахме задочно, Стаменова и Врабчев, Кая и Христо.
Това е към момента, но не се знае, може и да убият някой от горните преди финала.
А в миналия сезон видях как Марио лекува с любов Зорница.

Последна редакция: ср, 08 май 2019, 13:16 от rosi_ta

# 342
Аз престанах да анализирам действията на героите. Просто няма смисъл от такава умствена дейност за нелогични, нереални и инфантилни поведения.

# 343
Струва ми се, че и актьорите вече се мъчат. Макар и да ги критикуваме, общо взето повечето са добри, ама като сюжетът е изсмукан от пръстите, какво да очакваме... Диалогът между Поли и Галя беше на ниво училищна пиеска.

# 344
Моски, не знам, ама сигурно има някакво обяснение от психолозите по въпроса. Като съм гледала Ай ди екстра за престъпления свързани с изневяра, в голям процент от случаите развитието е точно такова - жените си оправят сметките с любовниците, мъжете с жените си.
Зорница май ще се опита да налее малко разум в главата на Табаков относно бебето, а реакцията му ще е - атаката е най-добрата защита.

Общи условия

Активация на акаунт