🎬ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💞 тема 84

• 27 003
  • 723
  •   1
Отговори
# 345
Жените смятат, че любовницата е забъркала някоя лоша черна магия и е оплела клетия и невинен съпруг... А, че съпружинцето не може да си държи гащите вдигнати, това не е важно... И аз не ги разбирам такива жени и тази сбъркана логика да виниш третия човек, а не половинката си...

# 346
Галя, която стана причина Орлин да напусне Поли, докато й се възхищаваше, че е толкова мила и благородна, сега се държи точно по обратния начин и хич грам не е поела от благородството й Grinning

# 347
  • Разпиляна във въображението
Тя беше "мила и благородна", докато не реши все пак да се отдаде на мераците на Петър.  Последният е виновен за всичко Simple Smile

# 348
  • София
Пешко винаги е невинен. Жените се изтрепват за него. Не могат да го разделят.

# 349
# 350
Неда да не дава интервюта,а да седне да чете и да репетира,да репетира..Joy
Че снощи не Владо Карамазов,ами Робърт де Ниро да беше до нея пак щеше да провали сцените.Не може ли малко усет да вложи!

# 351
  • Разпиляна във въображението
Снощи ММ каза, че за разлика от актьорите, Карамазов и Кая, най-добре разбирал аматьорката - момиченцето. Иначе на мен ми хареса сцената на тримата, когато похапваха и се закачаха, но без намеците за това дали са женени, гаджета и т.н.

# 352
Пешко винаги е невинен. Жените се изтрепват за него. Не могат да го разделят.
Пешето добре, че има поне един мъжки наследник да съхрани гена Wink Той в тази демографска криза е като национално богатство Joy

Чудя се на Кая и Христо дали няма да им спретнат някоя драма в оставащите епизоди, за да има какво да правят на финала - да се сдобрят с гръм и трясък Grinning Че нещо много от рано ги ощастливиха, а както знаем в ОЖ много хубаво не е на хубаво Joy

# 353
  • Ню Йорк
Що пък само мъжа да е виновен  newsm78 И аз бих се разправяла с любовницата.

# 354
Има една приказка. Мъж разбира, че жена му му изневерява. Пита мъдрец какво да прави чрез притча: Идва елен и ми пасе ливадата. Еленът ли да убия, ливадата ли да окося? Мъдрецът отговорил: Ако убиеш елена, ще дойде друг. Окоси ливадата.

# 355
"Правителството отпусна 27 млн. лв. за довършване на новата болница в Ямбол..."

Пак ще се краде , нашата в ОЖ излезе доста по-евтинко Joy

# 356
Защо ли си мисля, че обсъждането от сценаристите за осиновяване на дете е било за Поли, а не за Зорница? Не мисля, че ще направят едно и също нещо за две героини. Ако е така много ще се радвам, на Поли много повече й отива и има нужда.

# 357
На мен защо ми се стори, че Табаков беше изненадан, че тази жена е бременна, а тя разказва, че си е бил шута, щом е разбрал за бебето?

# 358
На мен защо ми се стори, че Табаков беше изненадан, че тази жена е бременна, а тя разказва, че си е бил шута, щом е разбрал за бебето?
Щото лъже на кило девойката Joy

# 359
Щото лъже на кило девойката Joy
Ау, не ми харесва. Simple Smile Такава не я пожелавам даже и на него, колкото и да е егоцентричен и самонадеян.

Общи условия

Активация на акаунт