Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 247

• 37 849
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
Привет отново wavey

Появила се е нова снимка на Майчето с приятелка от училище. Може би майката на другото момиченце я е пуснала в нета  Thinking Не можах да я намеря ненадписана и неколажирана Sad

Линка Hug не знам дали има някой на Земята, който да няма някакъв недостатък. А в днешно време с помощта на Интернета не остава нищо скрито-покрито  Peace И някои звезди, които за нас някога са били идоли и сме се възхищавали от тях , днес когато излезне наяве нещо от миналото им или черта от характера им, започва да ни нагарча bowuu

Лека нощ! smile3524

# 61
Добро утро! Hug

Канти Hug,благодаря за чудесните гифчета! Heart Eyes Радвам се,че моя край ти харесва,но все по-рядко го посещавам! Peace Благодаря и за новата снимка с Майя! bouquet

Линка HugНадин Hug,благодаря за всичко споделено от вчера! bouquet bouquet

Дива Hug,благодаря за уточнението по снимката! bouquet

Приятна сряда,момичета! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

Последна редакция: ср, 15 май 2019, 09:18 от Zlatina3

# 62
Привет, привет! Hug Hug

Линка Hug не знам дали има някой на Земята, който да няма някакъв недостатък. А в днешно време с помощта на Интернета не остава нищо скрито-покрито  Peace И някои звезди, които за нас някога са били идоли и сме се възхищавали от тях , днес когато излезне наяве нещо от миналото им или черта от характера им, започва да ни нагарча bowuu

Рей Бредбъри беше казал, че Интернет е септичната яма на Вселената. Вярвам му! Не приемам разни движения с мъжко или женско участие, които раздават присъди на килограм. Сетила се Мара, че я ощипали преди половин век, и ето ти "новина". Може да ползвам ежедневно нета, но не се доверявам сляпо. След години за един и същи ден в нета, ще има новина, че Туба е разделена с Умут и в същото време снимка и клип на Умут и Туба заедно Wink

Та човек ако погледне новото клипче с Туба и Кенан, ще повярва, че са били партньори наистина Joy Ама, ние си знаем.. Wink

И нещо, което съм сигурна, че ще развесели Линка, защото се отнася за турска версия на любимият и Хаус Mr. Green

Хубав ден желая на всички!  Hug Hug

# 63
Здравейте!  Hug

Благодаря за споделеното!  Hug
Продължават сравненията и съпоставките на детските снимки на Туба със самата нея (доказателство за това, че не си е правила пластични операции, както други актриси  Mr. Green) и с Мая и Топрак ( с надеждата, че ще пораснат такива красавици, като майка си  Wink)

Надин  Hug харесвам Д-р Хаус, но чак любимец не ми е.  Laughing
Въпреки това, обожавам неговото остроумие и интелект.
Бих могла да дам идея на турските творци да въплътят д-р Хаус в необичайно и интересно дизи, като го превърнат в ... жена!  Peace
И, разбира се, главната героиня да се изпълнява от Туба!  Party Party Party
Ще се справи превъзходно! Искам да я видя как с невинно лице говори пошлости и обижда колегите си!  Mr. Green
И то с право. Ми те никога не се сещат за истинската болест!  Laughing

Днес е световен ден на семейството! Честит празник на вас и вашите семейства!  Heart Eyes

Желая ви прекрасен ден!  Hug

# 64

Еми, така е при феновете.. Wink Линка иска Туба докторка, аз от години я искам с пистолет Laughing Особено сега, когато съм яко затънала в един канадски полицейски сериал- "Ченгета новобранци" Вече съм в края на първи сезон и готиното е, че ме чакат още... пет ooooh!

Скрит текст:

Турските сериали вече съм ги намалила до два - "Стълкновение" и "Клетва" .

Беше ми приятно да потърся снимка на Елифчето, попадайки и на това почти ново клипче  Grinning

https://www.youtube.com/watch?v=LPaSvEKGFIo

# 65
Здравейте Hug
Момичета HugБлагодаря ви за всичко споделено.
Дива wavey
Канти HugНаистина Странджа  планина овен ,че е магична и е много красива  особено през есента.

Живееш само веднъж, но ако го правиш, както трябва и веднъж е достатъчно...

Мей Уест
Щастлив следобед на всички!

Цитат
Надин  Hug харесвам Д-р Хаус, но чак любимец не ми е.  Laughing
Въпреки това, обожавам неговото остроумие и интелект.
Бих могла да дам идея на турските творци да въплътят д-р Хаус в необичайно и интересно дизи, като го превърнат в ... жена!  Peace
И, разбира се, главната героиня да се изпълнява от Туба!  
Ще се справи превъзходно! Искам да я видя как с невинно лице говори пошлости и обижда колегите си!  Mr. Green
И то с право. Party Party Party Ми те никога не се сещат за истинската болест!  Laughing

Линка Hug smile3501Да се надяваме,че ще ни вземат мнението по този въпрос Joy Joy Joy

Приятен следобед,дами bouquet

Последна редакция: ср, 15 май 2019, 14:56 от Вичона

# 66
Привет, момичета

Вичи Hug, Злати Hug Странджа е уникална планина, която носи в себе си мистика и хармония Peace
Няма как да се разкаже. Човек трябва да я види и да я усети yes
Миналата година бях там за 1 ден през есента. За тази година планирахме с приятелите едно посещение и наесен там, ама да видим
За първи път видях толкова огромна дъга, която не можех да я хвана цялата с фотоапарата . А след малко се появи и втора newsm68 Линка Peace докато ги заснемах си мислех, че  ще ти ги покажа задължително
Дъга Номер1
Дъга Номер2

Малко снимки от там  Peace
Скрит текст:

Така ни посрещна след 2 дни валежи
А на другия ден имаше и слънце, и дъжд, че и град  Laughing. Но пък имаше и дъги Whistling

Река Велека

Това е Странджа през пролетта. Поглед от Петрова нива. На път за нея от колата  видяхме и еленче в гората Heart Eyes

Надин thumbsup напълно споделям написаното от теб. Наистина в последните няколко години стават едни движения и размествания, които не могат да се наместят в главата ми. Mr. Green И някои, които са били единици сега се опитват да дават тон и всички да се съобразяват с тях ooooh!

Линка Hug и на мен би ми харесало Туба да играе колежка на д-р Хаус. Мисля, че би се получил хубав сериал.
Дива Hug вчера като пусках поста си твоя не ми излезе  Rolling Eyes Благодаря ти за доуточненията относно снимката
Появили са се нови снимки от сета на ДК. Peace

Последна редакция: ср, 15 май 2019, 21:46 от kanti

# 67
Здравейте Hug

Нова снимка с Мая се е появила Laughing Повтарям пролетното колажче - много й отиват на Мая цветните венчета:

Линка е отворила темата за човек и актьор. Когато някой или нещо е в разрез с моята ценностна система, не мога да изпитам пълно удоволствие да го гледам. С разума си му отдавам дължимото като актьор (в случая), без да ми влияят пристрастията, но имам емоционална съпротива. Характер ooooh! Затова не обичам да се ровя, но във форум като нашия, ща не ща чета, виждам и усещам доста, за съжаление:(   
А Надин пък е подхванала соц.мрежи с всякаквите "информации". Донякъде разбирам хората, които ги пускат, но не разбирам защо не се вниква в тях или не се проверяват, а се разпространяват Crossing Arms
Както и не разбирам защо се смесва, дори за забавление, лич.живот с професионален, особено като се намесват деца #Cussing out
Скрит текст:

Но мечти за екранни партньори понякога са добре визуализирани:

Дива за уточнението и за гифа с Вели Hug

Канти, на хубави гифчета си разкостила интервюто  thumbsup

Цитат

И аз си бях избрала гиф за аватар, ама Линка ме е изпреварила Crossing Arms Wink
Ходила съм из Странджа и чакам с нетърпение да видя как си почувствала особените места, пък и да си ги припомня.

ПП Докато пиша, Канти вече е започнала разказа си.

# 68

Kanti  Hug радвам се, че започна да разказваш за Странджа! Heart Eyes Прекрасни снимки си направила, и дъгата, и всичките! Благодаря, че ги сподели с нас!  Hug
И нови стари сн. си открила.  Peace
Дълго са се канили да ги споделят!  Laughing
Още от онзи период.

Приятелката на Туба, фотографката Мерве Хасман Салватори е споделила днес снимка на Туба от стара фотосесия

https://www.instagram.com/p/Bxe1f92iB0u/
Направи ми впечатление, че в ИГ тази сн. е обозначена с местоположение Истанбул Знам от преди, че Мерве живее в Тоскана и си помислих, че е дошла на гости в Истанбул и се е срещнала с Туба, а сн е просто така, да ознаменува срещата. Разгледах внимателно ИГ на Мерве, и реших, че мъжа ѝ, който е шеф Томазо Салватори (имам предвид майстор -готвач) е работил в Чанакале - Адатепе, ресторант Ида блу. Разгледах великолепната местност и прочетох малко за нея, толкова много и различни курорти има в Турция, че е невъзможно да се видят и обиколят.
https://www.instagram.com/p/Bv8xYuZjjbF/https://www.instagram.com/p/Bv8jvI-jqo_/
https://www.adatepe.com/StaticPages/adatepe-village/152/
Село ADATEPE се намира в западните склонове на планината Ида, с изглед към Егейско море и остров Лесбос. Този район е бил домът на Парис, син на крал Приам от Троя, където се наслаждавал на пасторалния си живот, преди да бъде поканен на съд в първия конкурс за красота между Атина, Хера и Афродита. и т.н. - темно... Joy

https://www.idablue.com.tr/
https://www.google.com/maps/place/Adatepe,+17980+Adatepe+K%C3%B6 … 69546!4d26.618643
Ако някой ходи нататък  на почивка, да е подкован!  hahaha
На мен ми беше интересно да се поровя и в ИГ на Мерве и в Гугъл.  Sunglasses

Портрет, нарисуван от индонезийски фен. Mr. Green

Лека нощ!  Hug

# 69
Здравейте Hug
Момичета HugБлагодаря на всички вас,за всичко споделено през вчерашния ден.
Баги Hug wavey

Истинските неща в живота често започват неочаквано. Приемайте трудностите с усмивка и с разбирането, че всичко, което се случва, просто е трябвало да се случи. Наслаждавайте се на това, което имате! Рано или късно хубавото ще ви навести и вас.

Закадр сериала "Османский ренесанс" Ottoman Rising set
Цитат
Энгин Акюрек и Туба Бюйюкюстюн (новости)

Хубав и спокоен ден ви пожелавам.

Последна редакция: чт, 16 май 2019, 07:56 от Вичона

# 70
Добро  утро! Hug

Канти Hug,кои места посетихте?Познах само третата снимка! Wink

Надин HugЛинка HugБаги Hug,за откритото и споделено в темата! bouquet bouquet bouquet

Вичи Hug,донесла си нова снимка зад кадър с Туба! bouquet

При нас ту вали,ту спира! Peace

Приятен ден на всички! bouquet

# 71

Привет, привет!  Hug Hug

Баба Надин днес е без настроение заради загубата на "Ботев" Cry, но не може да не мине през темата и да ви пожелае хубав ден!  Peace

Да ви покажа, кой турски сериал съм си избрала за лятото Wink Казва се Afili Ask. Симпатични актьори, романтика, музика..

Някой знае ли дали ще има втори сезон на "Сблъсък"?

Много си го обича Туба това бяло-черно райе Wink Направо си е в тон с "Локомотив"(Пд),футболистите на който, днес ще донесат Купата на България в Пловдив Peace

И аз ще съм на мегдана,затова Туба я оставам на вас и паля... Laughing Laughing

# 72
Привет! Hug

Надин Hug,още снощи се сетих за теб като гледах мача! Wink Е все пак купата е Пловдив! newsm10
Цитат
Някой знае ли дали ще има втори сезон на "Сблъсък"?
Няма да има 2-ри сезон!Поначало е бил замислен да бъде един сезон доколкото знам! Peace
Цитат
Да ви покажа, кой турски сериал съм си избрала за лятото Wink Казва се Afili Ask. Симпатични актьори, романтика, музика..
И аз също!Мисля че писах в темата,но може и да не е било в тази!Заради Чаалар Е.,нали го гледах в ''Г-жа Фазилет'' и ми хареса!Бурджу Йозберг също съм я гледала в ВВ и ''Дъщерите на Гюнеш''! Peace

http://tvmag.lefigaro.fr/programme-tv/20-minutes-la-serie-turque … de8-92092311b564/

# 73
Здравейте Hug
Злати HugНадин HugБлагодаря ви за споделеното.

Хубавите моменти, смехът, радостта и прекрасен следобед, приятели!

Последна редакция: чт, 16 май 2019, 15:19 от Вичона

# 74

Общи условия

Активация на акаунт