Бавно и полека някакви новини започват да се оформят и да изплуват на повърхността

Линка
да видим от предположенията вследствие проследяванията в ТТ кой кого е започнал да следи, дали ще излезне евентуален нов проект със сценарист Сема
Колкото до партньора - приемаме всеки, стига Туба да играе
Вичи

Злати

Критичността се изражда в артрит.
Гневът се превръща в неща, които кипват, изгарят и инфектират тялото.
Дълго задържаното възмущение се разлага и изяжда човека, превръщайки се в тумори и рак.
Чувството за вина търси наказание и води до болка.
Мисловните модели, причиняващи най-много болести в тялото, са Критичността, Гневът, Възмущението и Чувството за вина.
Никой освен нас не се интересува от нас единствено заради самите нас. Каквото и да правят другите, те се занимават със себе си и със собствените си проблеми. Те обичат у нас това, което обичат у себе си. Те мразят у нас това, което мразят у себе си.
Единствените, които могат да ни обичат цялостно, такива, каквито сме, сме НИЕ. Обичайте се и откривайте във всичко, което ви се случва, само това, което вече сте поискали да ви се случи, за да научите уроците, за които сме дошли на тази Земя.
Изберете да мислите за себе си с любов и тогава ще ви се случват единствено красиви неща, които ще ви подкрепят в тази любов.
Луиз Хей
”Имаш ли представа за какво изобщо служи този живот?
Само за две неща – любов и свобода.”
Ошо

Лека нощ!

Втората съм сигурна, че е тя, но нещо е пипната с фотошопа.

много бих се радвала да имат общ проект. Дори ще съм щастлива, ако стане. Но... защо мисля, че Хилял и Сема сега имат проект - не правят ли те Дъщерята на посланика с Енгин и Неслихан?

Инфото е пуснато в ДизиМедия!